reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
U nas w miejscowości samochód zabił 4-letniego Michałka, kolegę Krzysia z przedszkola:-( Żeby było straszniej zabił go jego kuzyn wyjeżdżając z podwórka:-( Znam rodziców, tego kuzyna...znałam też samego Michałka. Jego starszy brat chodził z Anią do przedszkola

Michałku
[*]

Pozdrawiam wszystkie!

To przykre ze dzieciaczki takie male osobki nieskalane czyste musza tak szybko umierac ze ich los jest taki krotki ;(

U nas w miejscowości samochód zabił 4-letniego Michałka, kolegę Krzysia z przedszkola:-( Żeby było straszniej zabił go jego kuzyn wyjeżdżając z podwórka:-( Znam rodziców, tego kuzyna...znałam też samego Michałka. Jego starszy brat chodził z Anią do przedszkola

Michałku
[*]

Rzadko ostatnio jestem więc wybaczcie że nie w temacie i nie odpisuję:sorry: postaram się wciągnąć:tak: Ale ostatnio jakoś na nic nie mam czasu. Krzysia odprowadzić do przedszkola, Ani i Maćkowi śniadanie, potem obiad ugotować, Anię do szkoły wyprawić, po Krzysia do przedszkola, nakarmić i uśpić Maćka...i 24 godziny to mało. A teraz jeszcze doszło palenie w piecu:crazy::wściekła/y: wrrrr...nie cierpię zimy!!!

Pozdrawiam wszystkie!
życie jest takie smutne i okrutne (*)

I znowu nastrój do d..py,miałam stłuczkę z mojej winy:-(.6pkt i 400zł:zawstydzona/y:.
o kurczę :-:)-(

ale co napisał????????
no właśnie co on napisał?
Beatko fotki super
Dowikla ,ale ona fajnie w tej pralce wygląda.;-)

Witam
Już wróciłyśmy z przedszkola i po katarku ani śladu więc jutro też ją zaprowadzę:tak::tak:
Jak M wróci to wyjdę na chwilkę i jakieś kwiatki na dzień nauczyciela kupię:tak::tak::tak:
Oczywiście małej bucików nie upatrzyłam, ale za to kupiłam sobie patelnię i małej bluzę polarkową:tak::tak:

I ja tez jestem ale tylko na chwilke bo zaraz ide prasowac tylko Kamilek zasnie Martynka ogląda bajke przyszła nam gazeta Moje dziecko i sa Smerfi wiedz ogląda a swoją drogą ile pozwalacie waszym dziecią oglądać bajki.Obiadek zjedlismy dzisiaj pomidorowa była.

Moja to by cały dzień bajki oglądała i dlatego strasznie się cieszę że do przedszkola chodzi, tam chociaż tv nie ma, no i czekam do grudnia bo wtedy kończy nam się umowa z polsatem i będzie całkowity koniec bajek:tak::tak:

A unas dalej pada snieg ale on jest mokry i leci jak deszcz wcale go nie widac

U nas też zapowiadają, aż się boję:shocked2::shocked2::shocked2:

Ogłaszam wszem i wobec że mam zepsute dziecko :tak::tak::tak::tak: ani gadać ani chodzić nie chce! I już mnie wkurza tym bo mi plecy od schylania się odpadną :crazy:

Może trzeba mu baterie wymienić:-p;-):-D
Śliczne zdjęcia synusia:tak::tak::tak:

A ja super niani nie wierzę,po tym jak ją w domu miałam i Kubuś ją wokół palca prawie okręcił:no::no::-):-);-);-)

Miałaś super nianię w domu?!:szok::szok::szok: Proszę o dokładniejszy opis:tak::tak::tak:

I znowu nastrój do d..py,miałam stłuczkę z mojej winy:-(.6pkt i 400zł:zawstydzona/y:.

Oj współczuje:-:)-:)-(

Witam
Już wróciłyśmy z przedszkola i po katarku ani śladu więc jutro też ją zaprowadzę:tak::tak:
Jak M wróci to wyjdę na chwilkę i jakieś kwiatki na dzień nauczyciela kupię:tak::tak::tak:
Oczywiście małej bucików nie upatrzyłam, ale za to kupiłam sobie patelnię i małej bluzę polarkową:tak::tak:

Moja to by cały dzień bajki oglądała i dlatego strasznie się cieszę że do przedszkola chodzi, tam chociaż tv nie ma, no i czekam do grudnia bo wtedy kończy nam się umowa z polsatem i będzie całkowity koniec bajek:tak::tak:

U nas też zapowiadają, aż się boję:shocked2::shocked2::shocked2:

Może trzeba mu baterie wymienić:-p;-):-D
Śliczne zdjęcia synusia:tak::tak::tak:

Miałaś super nianię w domu?!:szok::szok::szok: Proszę o dokładniejszy opis:tak::tak::tak:

Oj współczuje:-:)-:)-(
Uwierz , nic specjalnego.Nie ma o czym pisać.:no:
Tu masz więcej.
Pisałam kiedyś o tym.:tak:
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...ach-z-dziecmi-3423/index8943.html#post3725651

reklama

Michałku
[*]

:-( [*]:-(

Moje dziecko wyssało sok z 1/3cytryny i żadnej miny kwaśnej nie zrobił!!! Masakara!:szok: Jak sama się na to patrzyłam to mi się kwaśno robiło w ustach na sam widok!:-D Naturalna witamina C- w sam raz na taką psią pogodę!;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry