reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no właśnie nie pamietam czy Maksymilian :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

jaka cwana bestia z niej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Anka zazdroszczę Ci tej pogody bo u mnie 3C,wieje okropnie i leje. :sorry::sorry::sorry::sorry:

a z płcia dziecka to masz rację ważne aby zdrowe było :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Maksymilian ja pamietam bo siostra ma syna Maksa hihi
A pogoda w sumie taka sobie bo mimo slonca zimno:cool:
halo halo która tam pisze o słoneczku:wściekła/y: oj nieładnie tak się pastwić nad koleżankami:-D ja też chcę słońce,możeby trochę tego śniegu rozpuściło bo muszę koło południa jechać opony zmienić
i cały czas pada i wieje okrutnie, kupa wypadków w okolicy, szwagier rozwalił auto, m się zawiesił przy wjeździe i ściagało go do rowu, masakra jakaś z tą zimą :szok::szok::szok::szok: gdzie ta nasza polska złota jesień:crazy:

Joanna gratuluję zdanego egzaminu:tak::tak::tak:

komp mi się zawiesza i nie mogę wszystkiego przeczytać:-(
kochana slonce ale na termometrze 8st:rofl2:
U mnie 0 na termometrze, a M pojechał do pracy na letnich oponach :eek:
upsssss a ja od dzis mam zimowe:rofl2:
a wczoraj na tvn turbo właśnie mówili że czas zmienić opony na zimówki:sorry::sorry::sorry:
moj posluchal i dzis zmienil heheh amieszkamy w DE:-D
Dziewczyny, jaby któras potrzebowała taniego dywanu to polecam tego sprzedawcę :tak:
DYWANY POWYSTAWOWE DO SALONU O WYM 162/234 (776011487) - Aukcje internetowe Allegro

Wczoraj wylicytowałam, dzisiaj dywan leży już na podłodze :tak:

Kupiłam dziewczynkom do pokoju żeby miały co brudzić :-p jeszcze jeden dla mojej mamy, a trzeci taki do łazienki dostałam gratis :tak:
fajny ten w kwiatki taki kolorowy:tak:
Hej,lasencje,u nas zima na całego,Olek już się pytał o Mikołaja:tak::-D:-D:-D.W pracy A. zachorowała na jelitówkę i to na 2 fronty ja wzięło a wcześniej T. wymiotował,oby mały Idoń nie załapał.Julowi biegunka ustała:tak::cool2:,ale coli to się opił wczoraj:tak::-D
M był w UP na przygotowaniu do szkolenia na dekarza(od dachów) i jeździ teraz po lekarzach badania sobie robi.

Gratulacje,witaj na świecie młody:tak::tak:.

U nas pod blokiem to co jakiś czas gałęzie się łamią,bo liście nie opadły a śnieg mokry.

No to pępkowe trzeba zrobić;-):tak::tak::-D:-D:-D.

Olek się pytał czy do przedszkola nie idzie:-D,to mu powiedziałam,że mieszkamy w Polsce:tak: a nie w Stanach :sorry: gdzie śnieg to ewenement i tam szkoły zamykają.:tak::-D:-D

U nas w wulkanizacjach kolejki,po 2 godziny trzeba stać na zmianę opon.Nasza BMka w W-wie,a my szwagrunia renówką(czyt. M jeździ;-):tak:).

U mnie taka sama:tak::-D:-D.
Mikolaj:-D:-D dobry jest:-D
Jelitowka to masakra co chwile slysze ze ktos to zlapal masakra
hej wiadomosc z ostatniej chwili od medeuski...
"telefon mam juz przy sobie jakby co :-) nawala mnie wszystko cholernie... nie mowiac o szwach wrrr"

wiec zaraz zadzwonilam...
oni pojechali po 3 rano do szpitala
a o 4 juz tam byli...
czyli urodzila naprawde ekspresowo :tak:
boli ja wszystko...
ale humor miala :laugh2:
aha ale mowila ze nie umie sie przyzwyczaic do Maxymiliana chodzi i czasem mowi ona/jej/ją :laugh2:

wiecej relacji potem...
czekam na m teraz...
i ide sie ubierac... :-D

papapa
szybko poszlo
gratulacje dla Sewcia
hi hi hi ale super czyli jednak ją szyli brrrrrrrrr
i naprawdę expres i to pierwszy poród:szok:nic tylko jej dzieci rodzić:-D:-D:-D:-D
a ja czekam na fotki:tak::tak::tak::tak:
no i na dokładną relację meduski:tak::tak:
jejku jeszcze wczoraj z brzuchem a dziś ma już swojego syneczka przy sobie.....boziu jakie to świetne uczucie i ta myśl że teraz już nic nie jest takie samo....ma dziecko........
pamiętam jak urodziłam adama i pół nocy patrzyłam na niego zachwycona .z julką było tak samo .a z antkiem to patrzyliśmy z pietruszką na niego razem i na zmianę płakaliśmy i śmialiśmy się.magiczny czas:tak::tak::tak:

ja tez czekam na relacje taka ze szczegolami:tak:
Fakt magiczny czas ja tez caly czas wlepialam oczy w Laure ciekae czy przy drugim tez tak bedzie:sorry::cool2:

My wrocilysmy z parku zimne jak kostki lodu W parku jest maly plac zabaw gdzie Laura szalala i w pewnym momencie zawolala ze jej zimno w rece Jak ja dotknelam to mnie szoklo:szok: lody!!
Szybko do domku i goraca herbatka potem obiadek i Laura spi
POrzed chwila znajoma zadzwonila ze wpadnie na kawke wiec czekam

Oj tak cudowne uczucie jak się już urodzi swojego brzdąca, ja też na swoją mogłam godzinami patrzeć i się zachwycać:tak::tak::tak:
My w tą pogodę na pocztę musiałyśmy iść a że Maja nie ma odpowiednich butów to jej kalosze założyłam:-p:-p
Po wymiotach ani śladu i Maja wygląda na całkiem zdrową, widocznie coś jej musiało wczoraj zaszkodzić:-:)-:)-(
W domu wszystko porobiłam i nawet Mai ulubiony obiad ugotowałam (spaghetti) bo od rana prawie nic nie ruszyła

reklama
Witam i ja:tak::tak:
U nas slonko ale zimno m jak jechal rano do pracy to bylo -1
Ja niedawno wrocilam od kumpeli Emily pobila rekord bo jak chodzi sopac o 12 tak poszla dopiero przed 16 spac jak wrocilismy do domu ledwo co na oczy bidulka patrzala :tak::tak::tak: a ja jej nawet u kumpeli nie kladalam bo wiedzialam ze i tak nie bedzie spala zreszta nie byla marudna wiec daam jej spokoj:tak::tak:

MEDEUSKA kochana Gratuluje synusia:tak::tak::tak:
ale sie ucieszylam jak przeczytalam ze juz masz porod za soba:tak::tak::tak::tak:

Do góry