reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej,lasencje,u nas zima na całego,Olek już się pytał o Mikołaja:tak::-D:-D:-D.W pracy A. zachorowała na jelitówkę i to na 2 fronty ja wzięło a wcześniej T. wymiotował,oby mały Idoń nie załapał.Julowi biegunka ustała:tak::cool2:,ale coli to się opił wczoraj:tak::-D
M był w UP na przygotowaniu do szkolenia na dekarza(od dachów) i jeździ teraz po lekarzach badania sobie robi.
dostalam sms od medeuski
"o 6:30 Asia urodzila chlopca. 3150 g i 55 cm dlugi"
Gratulacje,witaj na świecie młody:tak::tak:.
Weronika zobaczyla przez zokno snieg i swoje "o nieeee!!!" :-):-):-):-):-):-):-):-)
U nas pod blokiem to co jakiś czas gałęzie się łamią,bo liście nie opadły a śnieg mokry.
nie ublizajaac nikomu moja suczka sie w nocy oszczennila:-):rofl2:
No to pępkowe trzeba zrobić;-):tak::tak::-D:-D:-D.
Helenka się właśnie zapytała, czy pójdziemy bałwana zrobić :-D
Olek się pytał czy do przedszkola nie idzie:-D,to mu powiedziałam,że mieszkamy w Polsce:tak: a nie w Stanach :sorry: gdzie śnieg to ewenement i tam szkoły zamykają.:tak::-D:-D
właśnie wyczytałam w necie ,że od soboty idzie ocieplenie,więc nadzieja jest
:-D:-D
U nas w wulkanizacjach kolejki,po 2 godziny trzeba stać na zmianę opon.Nasza BMka w W-wie,a my szwagrunia renówką(czyt. M jeździ;-):tak:).
Ależ piękna zima u Ciebie w środku jesieni :szok::szok::-D:-D:-D
U mnie taka sama:tak::-D:-D.

reklama
Dziewczyny, jaby któras potrzebowała taniego dywanu to polecam tego sprzedawcę :tak:
DYWANY POWYSTAWOWE DO SALONU O WYM 162/234 (776011487) - Aukcje internetowe Allegro

Wczoraj wylicytowałam, dzisiaj dywan leży już na podłodze :tak:

Kupiłam dziewczynkom do pokoju żeby miały co brudzić :-p jeszcze jeden dla mojej mamy, a trzeci taki do łazienki dostałam gratis :tak:
Fajne te dywany i rzeczywiscie bardzo tanie:tak::tak::tak:Ja chce kupic Dominikowi jakis dywan ale jeszcze nie wiem jaki:no:Jakis na caly pokoj,ten moj dam dziewczynkom do pokoju a ja chce takie dwa mniejsze kola ktore beda mi pasowaly

ja tylko tak z doskoku
co chwile sprawdzam :-D:-D:-D:-D

agnes
Sewek tez jkos spi od tej godziny i podejrzewam ze za niedlugo sie obudzi
ziemniaczki sie juz gotuja....kielbaska podsmazona... :laugh2:

Sewkowi wychodzi znow zabek (to juz 11) :laugh2:

marta hehe Mikolaj w pazdzierniku no tego jeszcze nie bylo.... :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

dobraz zmykam
do zas :laugh2:

Ogromne gratki dla Sewcia na nowego zębolka:tak:.
Julu dopiero mi zasnął,M Olka odbierze z przedszkola a ja wczorajszy obiadek przygotowany przez .... teściową :szok: odgrzewam:tak: - podudzia z kurczaka w marynacie Prymat i do tego kasza mazurska - pychotka:tak:.
marynaty_plynne_prymat1.jpg

no a ja korzystam ze maly zasypia ale zasnac nie moze bo tesciowka wariuje jak glupek... (jest Ola i ja zabawia - jak nigdy :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:)
no i musialam jej zamknac drzwi zeby on zasnal...:confused2:
zupke juz zjedlismy potem zjemy drugie danie i pojedziemy :laugh2:
no kochana coraz bliżej do twojej wyprowadzki a wtedy teściowa nie będzie i zawadzać :tak:czyż to nie wspaniałe;-);-)
Witam
Ja dopiero teraz bo wczesniej nie mialam jak:no:Na 10 z mlodym do szkoly-w tym czasie kolezanka zostala mi z dziewczynkami.Wrocilam to wypilysmy kawke,pozniej spacerek i na 12 szlam juz z powrotem po mlodego:-)Teraz siedzimy w domku i sie grzejemy-zimno na dworze jak cholera,3 stopnie i mega silny wiatr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zaraz poloze mlode i sobie posiedze i cosik zjem

MEDEUSKA
Ogromne gratulacje:tak::tak::tak:
kochana a dzisiaj w DDTVN mówili że poznań to dziś najcieplejsze miasto w polsce:szok::cool2:
Fajne te dywany i rzeczywiscie bardzo tanie:tak::tak::tak:Ja chce kupic Dominikowi jakis dywan ale jeszcze nie wiem jaki:no:Jakis na caly pokoj,ten moj dam dziewczynkom do pokoju a ja chce takie dwa mniejsze kola ktore beda mi pasowaly
kochana a widziałaś w castoramie te wykładziny np z bajki auta są czerwone niebieski i chyba zielone fajniusie na miejscu docinają obszywają:tak:moi mają taki zwykły typowy w ulice domki a te z autami dużo bardziej mi się podobają no i są fajniusie w księżniczki :tak::tak::tak:
moi mają mega pożądki w pokoju bo tak mi tym syfem ciśnienie podnieśi że:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:adam ma nadal karę więc siedzi u siebie ale chodził smęcił nudził sie a ja od rana owtarzam adam sprzątnij i zaraz sprawdzę zeszyty i słyszałam mama zaraz mama potem ni i w końcu poszłam i sprawdziłam no i:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no mają co robić tzn julka juz skończyła bo miała tylko syf na biurku a adam ma jeszcze duuużżżoooo do zrobienia no i potem jeszcze cała masa nauki zeszytów do poprawienia itp...no nudził się nie będzie;-)
My już po zupce zaraz chyba małego położę na drzemkę bo juz jakiś maruder mu się włącza za oknem wiej na maxa co chwilę pada śnieg z deszcze a za chwilę słonko i błękit nieba:szok:dziwna ta pogoda:sorry:

hej wiadomosc z ostatniej chwili od medeuski...
"telefon mam juz przy sobie jakby co :-) nawala mnie wszystko cholernie... nie mowiac o szwach wrrr"

wiec zaraz zadzwonilam...
oni pojechali po 3 rano do szpitala
a o 4 juz tam byli...
czyli urodzila naprawde ekspresowo :tak:
boli ja wszystko...
ale humor miala :laugh2:
aha ale mowila ze nie umie sie przyzwyczaic do Maxymiliana chodzi i czasem mowi ona/jej/ją :laugh2:

wiecej relacji potem...
czekam na m teraz...
i ide sie ubierac... :-D

papapa

Moje jeszcze na szczescie spia a Dominik sie mega nudzi i wlasnei myl sobie zeby:szok::szok::szok:Obiadek juz praktycznie gotowy,tylko czekam az mi sie woda na makaron ugotuje:tak::tak::tak:

MALINUS
No ja myslalam o takim z autami dla Dominika,ale jeszcze zobacze:-)Ja nawet nie myslalam o wykladzinie tylko rozgladalam sie za dywanami zawsze:confused2::rofl2:A te z ksiezniczkami tez moga byc fajne ale dziewczynki dostana moj ten wlochaty-bo wkoncu to ja mam z Nimi sypialnie:-p

PATRYSIU
No to rzeczywiscie ekspresowo Jej poszlo:tak::tak::tak:Super:-)

hej wiadomosc z ostatniej chwili od medeuski...
"telefon mam juz przy sobie jakby co :-) nawala mnie wszystko cholernie... nie mowiac o szwach wrrr"

wiec zaraz zadzwonilam...
oni pojechali po 3 rano do szpitala
a o 4 juz tam byli...
czyli urodzila naprawde ekspresowo :tak:
boli ja wszystko...
ale humor miala :laugh2:
aha ale mowila ze nie umie sie przyzwyczaic do Maxymiliana chodzi i czasem mowi ona/jej/ją :laugh2:

wiecej relacji potem...
czekam na m teraz...
i ide sie ubierac... :-D

papapa
hi hi hi ale super czyli jednak ją szyli brrrrrrrrr
i naprawdę expres i to pierwszy poród:szok:nic tylko jej dzieci rodzić:-D:-D:-D:-D
a ja czekam na fotki:tak::tak::tak::tak:
no i na dokładną relację meduski:tak::tak:
jejku jeszcze wczoraj z brzuchem a dziś ma już swojego syneczka przy sobie.....boziu jakie to świetne uczucie i ta myśl że teraz już nic nie jest takie samo....ma dziecko........
pamiętam jak urodziłam adama i pół nocy patrzyłam na niego zachwycona .z julką było tak samo .a z antkiem to patrzyliśmy z pietruszką na niego razem i na zmianę płakaliśmy i śmialiśmy się.magiczny czas:tak::tak::tak:

.boziu jakie to świetne uczucie i ta myśl że teraz już nic nie jest takie samo....ma dziecko........
pamiętam jak urodziłam adama i pół nocy patrzyłam na niego zachwycona .z julką było tak samo .a z antkiem to patrzyliśmy z pietruszką na niego razem i na zmianę płakaliśmy i śmialiśmy się.magiczny czas:tak::tak::tak:
Miałam dokładnie to samo,tylko najpierw policzyłam paluszki,czy którego nie brakuje;-):tak::-D:-D:-D.

reklama
Do góry