reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No i nadrobiłam :tak:
Witam! Zimno i wieje co chwilę pada ach do d** taka pogoda, wiosna by już mogła być :tak: Kubek śpi i oby jak najdłużej spał ja sobie w końcu trochę odpocznę :tak: wszystko mam zrobione, już rano przed brzydulą miałam :-D wczoraj M z roboty o 2.30 wrócił i dzisiaj na 10.00 poszedł :no: dobrze że jakieś pieniądze dostał za to :tak: chociaż tyle dobrze :tak:
Agunia ja też przez lato się męczyłam tylko ja w ciąży bardzo dobrze się czułam to aż tak nie narzekałam a jak urodziłam to miałam kawałek jeszcze ciepełka żeby z małym wyjść :-D ale za to na szczepienia w taką pogodę trzeba było chodzić :no:

reklama
agnes a meduska nie pisała że jak chłopak to maksymilian:sorry::sorry::sorry::sorry:
ja tam czekam na zdjęcia małego w tym slicznym różowym dresiku:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
adam z julką siedzą w pokoju i ngle julka "adam twoje pomysły są genialne!!!" adam " a dziekuję za komplementy" julka "ale to było nie bezinteresowne zrób mi kanapkę":-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

agnes a meduska nie pisała że jak chłopak to maksymilian:sorry::sorry::sorry::sorry:
ja tam czekam na zdjęcia małego w tym slicznym różowym dresiku:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
adam z julką siedzą w pokoju i ngle julka "adam twoje pomysły są genialne!!!" adam " a dziekuję za komplementy" julka "ale to było nie bezinteresowne zrób mi kanapkę":-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

:-d:-d:-d:-d:-d

Kurcze jak jeszcze trochę tak posypie to będę musiała iść odśnieżyć :eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No ja mam nadzieję że Asia ma jakieś ciuszki dla chłopca :-D:-D

I ja się muszę zmywać :no: a myślałam że sobie z Wami posiedzę ale mama zadzwoniła i dała mi robotę :no: ach taki los jak się w domu siedzi :tak: zaglądnę potem :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie dziewczyny w ten pierwszy zimowy poranek w tym roku!

ale naskrobałyście, przeleciałam tak po łebkach aby. Później nadrobię.

u nas noc nawet ok mały wstał o 5, ale tata się nim zajmował bo stwierdził, że też się już wyspał:szok:.

Ale u nas zimaaa i ciągle pada. A ja nie kupiłam jeszcze małemu czapki zimowej. dzisiaj mieliśmy jechać.

Witam
Za oknem pełno śniegu leży i nadal sypie:tak::tak::tak:
Maja w nocy wymiotowała (całe łóżko zarzygane i nie tylko), nie wiem czemu, boję się żeby to nie był zwiastun jakiejś choroby. Oczywiście po takiej nocy nie puściłam jej do przedszkola, a mała tak się cieszyła że paniom kwiatuszki wręczy:-:)-:)-( Najwyżej jak do jutra jej przejdzie to jutro zaniesiemy kwiatuszki, a co tam:tak::tak: Chyba dzisiaj na dietę ją wezmę coby brzuszek się uspokoił bo w nocy narzekała że ją boli

ojej biedna Majeczka

dostalam sms od medeuski
"o 6:30 Asia urodzila chlopca. 3150 g i 55 cm dlugi"

medeuska GRATULACJE!!!

Miłego dnia.

ja tam czekam na zdjęcia małego w tym slicznym różowym dresiku:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
adam z julką siedzą w pokoju i ngle julka "adam twoje pomysły są genialne!!!" adam " a dziekuję za komplementy" julka "ale to było nie bezinteresowne zrób mi kanapkę":-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no właśnie nie pamietam czy Maksymilian :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

jaka cwana bestia z niej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja korzystam ze sloneczka i uciekam z Lali do parku ze zwierzetami bo zostalo mi polowe chlebka lali bedzie milala ubaw
Zamelduje sie po powrocie

Chlopak dziewczynka co za roznica wazne ze zdrowe:tak:

Anka zazdroszczę Ci tej pogody bo u mnie 3C,wieje okropnie i leje. :sorry::sorry::sorry::sorry:

a z płcia dziecka to masz rację ważne aby zdrowe było :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

halo halo która tam pisze o słoneczku:wściekła/y: oj nieładnie tak się pastwić nad koleżankami:-D ja też chcę słońce,możeby trochę tego śniegu rozpuściło bo muszę koło południa jechać opony zmienić
i cały czas pada i wieje okrutnie, kupa wypadków w okolicy, szwagier rozwalił auto, m się zawiesił przy wjeździe i ściagało go do rowu, masakra jakaś z tą zimą :szok::szok::szok::szok: gdzie ta nasza polska złota jesień:crazy:

Joanna gratuluję zdanego egzaminu:tak::tak::tak:

komp mi się zawiesza i nie mogę wszystkiego przeczytać:-(

reklama
Do góry