reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hej wiadomosc z ostatniej chwili od medeuski...
"telefon mam juz przy sobie jakby co :-) nawala mnie wszystko cholernie... nie mowiac o szwach wrrr"

wiec zaraz zadzwonilam...
oni pojechali po 3 rano do szpitala
a o 4 juz tam byli...
czyli urodzila naprawde ekspresowo :tak:
boli ja wszystko...
ale humor miala :laugh2:
aha ale mowila ze nie umie sie przyzwyczaic do Maxymiliana chodzi i czasem mowi ona/jej/ją :laugh2:

wiecej relacji potem...
czekam na m teraz...
i ide sie ubierac... :-D

papapa

no to ekspresowo jej poszło:tak::tak::tak::tak::tak: a do tego że to chłopczyk to sie przyzwyczai :tak::tak::tak::tak: nie ma wyjścia :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Macie przepis na chlopczyka:-D:-Dto dawajcie heheh

a co chłopca chcesz drugiego????? :-p:-p:-p:-p

U mnie sie sprawdzilo w obydwoch ciazach:tak::tak::tak:

My wlasnie jestesmy po drugim spacerku i zaraz zrobie nam cieplej herbatki z cytrynka:-)
Jest masakrycznie zimno brrr:no::no::no:Dziewczynki byly w kurtkach i czapkach i siedzialy pod kocykami,dopiero jak wrocilismy na podworko to sobie troszke pobiegaly:tak::tak::tak:Ja mialam na glowie kaptur a i tak mega zmarzlam:no::no::no:

Teraz czekam na Brzydulke:-p

ja tez czekam na Brzydulę :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

my siedzimy dziś w domu,jest taki wiatrzysko ze nie idzie iść,mało co głowy nie urwie więc nie ma jak :no::no::no::no:

a Oliwka to mnie przed chwilką wnerwiła.posżła siku do ubikacji,coś długo nie wraca,idą do niej zajrzec a ona wzięła ze soba kilka zabawek i papla się tymi zabawkami w tych sikach w nocniku :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no myslałąm ze ją rozszarpie ,takie pomysły masakra jakaś :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry