sunday_
Fanka BB :)
Miala byc Zuzia a jest Maksymilian![]()
hehe... to jak mój Maksik!!!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miala byc Zuzia a jest Maksymilian![]()
super,że mały czai o co chodzi.a gdzie reszta dziewczyn??
aha pisalam z Asia i mowi ze maly juz z leksza zaczail o co kaman z cyckiem
mowila ze godzinami go karmiza glodomorek z niego....
i w sobote wychodzi do domu
maly nie ma zoltaczki ani niczego bo gdyby mial to by juz dawno powiedzieli...
zreszta i tak bedzie badany czy moze wyjsc wiec jeszcze sie dowie![]()
nommmmhehe... to jak mój Maksik!!!!![]()
no tak dlatego pisalam ze pozniej jeszcze dowie sie konkretniej...super,że mały czai o co chodzi.
Patrysia,ale zółtaczka to do 3-4 doby się pojawia,wtedy jest najwyższy współczynnik bilirubiny we krwi.;-):-)
Mój mały w drugiej dobie miał lekko podniesioną a w 4 miał już 19.8,gdzie dolna norma do naświetlań ciągłych jest ok 15.
![]()
hehe no to ubaw z tymi cwiczeniamiHejka dziołchy ,
As to przekichane tyle czasu nie mieć prądu
Ja czekam na mojego pięknego ,bo jeszcze w pracy mu sie dziś przedłuża ,a Ksawek chodzi i stęka bo tata obiecał mu ,ze sie z nim pobawi:-(chyba niewiele z tego wyjdzie
ja z Ksawkiem codziennie ćwiczę język ,mamy zadania od logopedy do trenowania idzie mu dobrze ale czasami śmieję sie w głos jak na przkład Ksawek zamiast chrząszcz mówi ksiądz i wychodzi że" w złoty gąszcz wleciał ksiądz"
Malinka dobre z tym czajnikiem
Patrysia a na jaką okazję ten prezent ,bo sorki ale nie doczytałam?
Ja też dziś miałam zurekByee byeeJa wlasnie zupke robie Zurek
) Mniam mniam
) Gotuje sie powolii
)
no wlasnie tez o tym myslalamJa też dziś miałam zurek
Patrysia ,a moze byś go zaprosiła do knajpy jakiejś na kolację i deser ,choć deser ewentualnie moglibysście wziąsc do domuwiesz takie wyjscie jak randka ze starych czasów
![]()
ale zółtaczka to do 3-4 doby się pojawia,wtedy jest najwyższy współczynnik bilirubiny we krwi.;-):-)
ja dopiero oglądałam BrzydUlę. kiedyś też oglądałam "Pierwszą Miłość" ale ostatnio jakoś mi się nie podoba. W ogóle mi coś nie podchodzą te polsatowskie serialeco do rocznicy sie zobaczy
teraz ogladam "Pierwsza milosc"![]()