reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a gdzie reszta dziewczyn??:eek:

aha pisalam z Asia i mowi ze maly juz z leksza zaczail o co kaman z cyckiem :-D
mowila ze godzinami go karmi :tak: za glodomorek z niego....
i w sobote wychodzi do domu
maly nie ma zoltaczki ani niczego bo gdyby mial to by juz dawno powiedzieli...
zreszta i tak bedzie badany czy moze wyjsc wiec jeszcze sie dowie :tak:
super,że mały czai o co chodzi.
Patrysia,ale zółtaczka to do 3-4 doby się pojawia,wtedy jest najwyższy współczynnik bilirubiny we krwi.;-):-)
Mój mały w drugiej dobie miał lekko podniesioną a w 4 miał już 19.8 :szok::szok::szok:,gdzie dolna norma do naświetlań ciągłych jest ok 15.
:sorry::sorry::sorry:

Hejka dziołchy ,
As to przekichane tyle czasu nie mieć prądu:tak:
Ja czekam na mojego pięknego ,bo jeszcze w pracy mu sie dziś przedłuża ,a Ksawek chodzi i stęka bo tata obiecał mu ,ze sie z nim pobawi:-(chyba niewiele z tego wyjdzie
ja z Ksawkiem codziennie ćwiczę język ,mamy zadania od logopedy do trenowania idzie mu dobrze ale czasami śmieję sie w głos jak na przkład Ksawek zamiast chrząszcz mówi ksiądz i wychodzi że" w złoty gąszcz wleciał ksiądz":-D:-D:-D:-D
Malinka dobre z tym czajnikiem:tak:
Patrysia a na jaką okazję ten prezent ,bo sorki ale nie doczytałam?

hehe... to jak mój Maksik!!!! :-D
nommmm:tak::tak::tak::tak:
super,że mały czai o co chodzi.
Patrysia,ale zółtaczka to do 3-4 doby się pojawia,wtedy jest najwyższy współczynnik bilirubiny we krwi.;-):-)
Mój mały w drugiej dobie miał lekko podniesioną a w 4 miał już 19.8 :szok::szok::szok:,gdzie dolna norma do naświetlań ciągłych jest ok 15.
:sorry::sorry::sorry:
no tak dlatego pisalam ze pozniej jeszcze dowie sie konkretniej...
bo Sewkowi tez powiedzieli w dzien w ktorym mielismy wychodzic do domu ze zostajemy i jeszcze 2 doby pod lampami :tak:
Hejka dziołchy ,
As to przekichane tyle czasu nie mieć prądu:tak:
Ja czekam na mojego pięknego ,bo jeszcze w pracy mu sie dziś przedłuża ,a Ksawek chodzi i stęka bo tata obiecał mu ,ze sie z nim pobawi:-(chyba niewiele z tego wyjdzie
ja z Ksawkiem codziennie ćwiczę język ,mamy zadania od logopedy do trenowania idzie mu dobrze ale czasami śmieję sie w głos jak na przkład Ksawek zamiast chrząszcz mówi ksiądz i wychodzi że" w złoty gąszcz wleciał ksiądz":-D:-D:-D:-D
Malinka dobre z tym czajnikiem:tak:
Patrysia a na jaką okazję ten prezent ,bo sorki ale nie doczytałam?
hehe no to ubaw z tymi cwiczeniami :laugh2:
a okazja to 2 rocznica slubu (za 5 dni) :tak:

ale zółtaczka to do 3-4 doby się pojawia,wtedy jest najwyższy współczynnik bilirubiny we krwi.;-):-)
:tak: u nas w 3 dobie okazało się, że mały ma żółtaczkę lekką, ale w 4 dobie wypisali nas do domu.
a z karmieniem też mieliśmy problem, małe nie umiał ja też nie wiedziałam do końca jak to ma być. tak naprawdę to zaczął dobrze jeść jak przyszliśmy do domu:tak:

reklama
Do góry