Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak tylko bo unas jest i ciekawa byłam czy u was tez jest ale to chyba tylko unas czyli na podhalutyg podhalański pierwsze słyszę ,u mnie czegos takiego nie ma na bank
a jesli chodzi o wyborczą albo fakt to owszem
a dlaczego pytasz?????
raczej tak to raczej gazeta regionalna i jest tylko u Ciebie.u mnie jest gazeta Wrocławska a u Ciebie jej nie ma w sprzedazy.dobrze mówię????Tak tylko bo unas jest i ciekawa byłam czy u was tez jest ale to chyba tylko unas czyli na podhalu
O jej:-) Ale mi miłoWitam Was Wszystkie gorąco! Obiecuję że potem napiszę coś więcej o mojej rodzince, ale teraz muszę przerwać bo robię obiad ale potem jak położe najmłodszego to się odezwe
![]()
No dobrze mówisz unas jej niema dobra zmykam bo Kamilek wstałraczej tak to raczej gazeta regionalna i jest tylko u Ciebie.u mnie jest gazeta Wrocławska a u Ciebie jej nie ma w sprzedazy.dobrze mówię????
Ciebie też KochanaTo lecę na razie do garów. pa:-)
Patrysia ,to sie mozecie przeprowadzać ,
no wlasnie madziulanatasza i agunia...hurrrrrrrrrraaaaaaaaaaaateraz będziecie mogli zakasać rękawy i się remontować
![]()
:-);-)to fajnie jak jestes teraz z nia....PATRYSIA Oliwka non stop choruje Tak jak na poczatku tutaj pisalam Zaczelam siedziec z nia w domu Bo non stop jest chora I praca nie ma sensu Ale ciesze sie ze jestem z nia w domu Tylko czasem mam strasznego nerwa na nia :-(
Dziewczyny wy to chyba dzieci nie macie heheh Jedziecie z tym pisaniem ze czlowiek na nadaza czytac heheh
Oliwka marudzi lece do niej

ja bym zrobila zdjecie i pokazala jak to wygladaloa mnie listonosz nasz tak wnerwił żedostałam paczkę z gerbera słoiczek 3 łyżeczki śliniaczek i koszulkę i z pampersa dwa gratisowe pampersy a ten gnojek zamiast do skrzynki włożyć pożądnie to ledwo włożył aa że to duże koperty to wypadły i pod skrzynką w kałuży sobie leżały
gdybym nie wyszła śmieci wyrzucić to pewnie do 13 by rozmokły do reszty....jak pójdę na tą pocztę to będe chyba kur**** sypać bo to nie pierwszy raz
![]()

bede do niej dzwonic co pare dni jak tam ich postepy....Wygońcie ich na siłę bo jakoś nie mają chęci się wyprowadzać;-);-)

ale fajowy...No i jestem byłysmy z Martynką lepić bałwana i oto co nam wyszło
![]()

to fajnie ze zakup udanyJa właśnie wróciłam z zakupów,zmokłam niestety
teraz idzimy zjeść zupkę a po Oliwki drzemce drugi danie-watróbka,duzo cebulki udusze
przyjechała dzis paczka do Oliwki,kupiłam jje na allegro samolot Fisher Price z figurkami Litle people,zabawka super.Oliwka zachwycona bo ona osttanio to ma fioła na punkcie samolotów,samochodów.nie poznaje swojego dziecka
ciesze się ze jest tak zadowolona z zabawki![]()

witajCo to za idiotyzm jak facet mówi, że kobieta zajmująca się dziećmi w domu nic nie robi.Ja sie nie dziwię że krew może zalać kobietę, bo jak by mój mi tak wyskoczył to bym mu chyba wszystkie włosy z głowy powyrywała
To totalnie ciężka charówka, tymbardziej przy trójce małych facetów.

wyborcza i fakt tak ale tego tygodnika nieDziewczyny a czy u was można kupic tygodnik podhalanski czy to tylko u nas jest a takie inne gazety jak Wyborcza czy Fakt
;-)Moja Oliwka też uwielbia sie tak kręcic i skakac do tegoMaks kreci sie w kolko na srodku pokoju!!!!![]()