reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wreszcie skończyłam smażyć te piekielne naleśniki, cały dzień mi zeszło:-Dale jak się robi tyle ciasta to tak wychodzi, teraz będziemy je jeść przez tydzień:-D:-D:-D:-D
zmykam piłować pazurki bo aż się proszą o uwagę:-)

narazie

reklama
Czesc dziewczyny Mam na imie Dorota Mam prawie roczna coreczke Oliwke:tak:Od pazdziernika siedze z nia w domu Na wychowawczy zdecydowalam sie ze wzgledu na zdrowie Oliwki Non stop mi choruje Wiec musze z nia posiedziec w domu aby sie dziewczyna troche uspokoila z tymi chorobami :tak:
Moze przymiecie mnie do swojego grona?
Pozdrawiam serdecznie

Czesc dziewczyny Mam na imie Dorota Mam prawie roczna coreczke Oliwke:tak:Od pazdziernika siedze z nia w domu Na wychowawczy zdecydowalam sie ze wzgledu na zdrowie Oliwki Non stop mi choruje Wiec musze z nia posiedziec w domu aby sie dziewczyna troche uspokoila z tymi chorobami :tak:
Moze przymiecie mnie do swojego grona?
Pozdrawiam serdecznie

Witaj Witaj!!!!:-D:-D

dorota123456789

Z której części Polski jestes??:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witaj Dorota:-):-)
A ja siedzę przy wyłączonym tv coby Maję nie korciło z bajkami i nawet z tych nudów głowę umyłam, tylko szkoda że do prasowania się nie zabieram, a czeka na mnie niezła sterta:szok::szok:

No i po Brzyduli:tak::tak::tak:Ja tylko na chwilke bo w moje dzieci chyba jakis szatan dzisiaj wstapil:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No masakra albo wyja,albo sie kloca i bija albo mnie nie sluchaja:no::wściekła/y::wściekła/y:

Witam nowa mamusie:-)

reklama
Do góry