reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Czesc dziewczyny Mam na imie Dorota Mam prawie roczna coreczke Oliwke
Od pazdziernika siedze z nia w domu Na wychowawczy zdecydowalam sie ze wzgledu na zdrowie Oliwki Non stop mi choruje Wiec musze z nia posiedziec w domu aby sie dziewczyna troche uspokoila z tymi chorobami 
Moze przymiecie mnie do swojego grona?
Pozdrawiam serdecznie

Pozdrawiam serdecznie
Marta1981
Rodzyneczka
Witaj Dorotko.;-)
sunday_
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny Mam na imie Dorota Mam prawie roczna coreczke OliwkeOd pazdziernika siedze z nia w domu Na wychowawczy zdecydowalam sie ze wzgledu na zdrowie Oliwki Non stop mi choruje Wiec musze z nia posiedziec w domu aby sie dziewczyna troche uspokoila z tymi chorobami
Pozdrawiam serdecznie
Witaj Witaj!!!!

dorota123456789
Z której części Polski jestes??:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
anaconda27
styczniówka2006
Witaj Dorota:-):-)
A ja siedzę przy wyłączonym tv coby Maję nie korciło z bajkami i nawet z tych nudów głowę umyłam, tylko szkoda że do prasowania się nie zabieram, a czeka na mnie niezła sterta

A ja siedzę przy wyłączonym tv coby Maję nie korciło z bajkami i nawet z tych nudów głowę umyłam, tylko szkoda że do prasowania się nie zabieram, a czeka na mnie niezła sterta

Marta1981
Rodzyneczka
Aleś się obejrzałatylko szkoda że do prasowania się nie zabieram, a czeka na mnie niezła sterta![]()

sunday_
Aleś się obejrzała,wczoraj 2 godziny tańczyłam z żelazkiem,a mój przez Lublin jechał to by podwiózł;-)
.
To nastepnym razem daj znać i zajedzie do mnie!!!!!!!

Marta1981
Rodzyneczka
Następnego razu nie będzieTo nastepnym razem daj znać i zajedzie do mnie!!!!!!!;-)

reklama
sunday_
MARTA
Właśnie byłam na stronce http://mediarun.pl/konfesjonal/ hehe:-) dobre
Właśnie byłam na stronce http://mediarun.pl/konfesjonal/ hehe:-) dobre
Podziel się: