bo z tego to juz jeden wielki metlik sie zrobil...ja dopiero oglądałam BrzydUlę. kiedyś też oglądałam "Pierwszą Miłość" ale ostatnio jakoś mi się nie podoba. W ogóle mi coś nie podchodzą te polsatowskie seriale
ale lubie to :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bo z tego to juz jeden wielki metlik sie zrobil...ja dopiero oglądałam BrzydUlę. kiedyś też oglądałam "Pierwszą Miłość" ale ostatnio jakoś mi się nie podoba. W ogóle mi coś nie podchodzą te polsatowskie seriale
hi hi tylko że ja tyle tych ziemniaków starłam że to dla 2 takich band z zapasem by starczyło
słuchajcie ja to jestem zakręcona ostatnio nie stykał mi coś kabel od czajnika bezprzewodowego ni i dziś wysiadł myślę no trudno i wyciągnełm taki normalny siedze w pokoju nagle coś zaczyna piszczeć a ja na głos oczywiście co to za imbecyl nastawił czajnik i poszedł w cholerę ci sąsiedzi to albo remonty albo piszczące czajniki i kurwuję pod nosem nagle mnie olśniło ze to mój czajnik i on ma gwizdek![]()
Ja juz obejrzalam sobie Brzydulke i teraz nadal siedze przed tv:-)Posprzatalam sobie w garderobie i pomylam wszystkie sanitariaty
Zostalo mi jeszcze prasowanie-ale tym to niech sie zajmie moja siora![]()
Kochana,nie ma duzego domugarderobe??to duzy dom masz???
no jak nie?? my po sąsiedzku po kabludobre i to prawda?:-)
słuchajcie dawno się tk nie wystraszyłam
poszłam do łazienki nastawić pranie i nagle zrobiło się ciemno normalnie czarno i nagle huk aż krzyknełam a to sypnoł mega grad a że w łzience okno dachowe to był straszny hałasnormalnie ze strachu się spociłam
![]()
pamietam jak w tamtym roku w londynie 10 cm sniegu spadło i londyn był sparaliżowanyNoo to zime macie paniczna teraz ... U mnie nie ma sniegu ... Jestem w IE poltora roku i snieg byl raz z dwa cm tak ze trawe bylo widac Dziecii dziwily sie i nie umialy sie nacieszyc a jakie korki byly na drogach O boszeee Oni nie sa przyzwycajenii do takich pogod Jakby tak spadlo duzo sniegu to IE bylaby doslownie zamrozona Stalenla by na glowie !!! Ludzie by niewiem chyba szoku dostali Bo nie majac nic przystosowane do zimna ... O domach juz nie gadam ... ;/ U mnie jest jesien i zima innych por roku nie ma ;/
witamy na naszym forum ;-);-);-);-)Co to za idiotyzm jak facet mówi, że kobieta zajmująca się dziećmi w domu nic nie robi.Ja sie nie dziwię że krew może zalać kobietę, bo jak by mój mi tak wyskoczył to bym mu chyba wszystkie włosy z głowy powyrywała
To totalnie ciężka charówka, tymbardziej przy trójce małych facetów.
a moze poprostu wyslijcie tesciow gdzieskochana może mało oryginalne ale kolacja świeczki winko szampan dobry sex wspólna kąpiel przy świeczkach łóżko ładnie "ubrane";-)
witamy gorąco ;-);-);-);-)Ja mojego męża zostawiam z synkiem i zapasem mleka na parę godzin w domu, a sama idę na kawkę i zakupy . Już po pierwszym razie miał dosyć... A ja zapytałam jeszcze czy jest jakiś obiad i czy wstawił pranie... :-) teraz wie jak to jest,chętnie zostaje z dzieckiem i docenia to co ja robię .
Przed tym zabiegiem "odcinania pępowiny" trzeba wyszkolić tatusia w zmianie pieluch itp.
Czasem trzeba zrobić sobie małą zamianę ról .początki są ciężkie, ja za pierwszym razem dzwoniłam do męża co pół godziny ale nic złego się nie działo i obaj moi faceci są cali i zdrowi ! Gdy tylko mąż na wolne ja z tego korzystam i mam trochę czasu dla siebie
musisz spróbować zostawić tatusia z córką na kilka godzin z listą obowiązków które ty byś w tym czasie zrobiła , szkoda dziecka,więc nie oddalaj się za pierwszym razem za daleko i miej naładowany telefon. W razie potrzeby wrócisz szybko do domu. Skoro ty "nic nie robisz" to chyba nie będzie problemunawet jeśli twój mąż tego nie powie to zrozumie że to trudna praca na trzech etatach . Nie daj się ! Pozdrawiam:-)
Hejka dziołchy ,
As to przekichane tyle czasu nie mieć prądu
Ja czekam na mojego pięknego ,bo jeszcze w pracy mu sie dziś przedłuża ,a Ksawek chodzi i stęka bo tata obiecał mu ,ze sie z nim pobawi:-(chyba niewiele z tego wyjdzie
ja z Ksawkiem codziennie ćwiczę język ,mamy zadania od logopedy do trenowania idzie mu dobrze ale czasami śmieję sie w głos jak na przkład Ksawek zamiast chrząszcz mówi ksiądz i wychodzi że" w złoty gąszcz wleciał ksiądz"
Malinka dobre z tym czajnikiem
Patrysia a na jaką okazję ten prezent ,bo sorki ale nie doczytałam?
anaconda tez fajny pomysl - chcialam stringi ale wiem ze on w tym chodzil nie bedzie
fajnie ze buciki kupione a z jakiej firmy?
słuchajcie ja to jestem zakręcona ostatnio nie stykał mi coś kabel od czajnika bezprzewodowego ni i dziś wysiadł myślę no trudno i wyciągnełm taki normalny siedze w pokoju nagle coś zaczyna piszczeć a ja na głos oczywiście co to za imbecyl nastawił czajnik i poszedł w cholerę ci sąsiedzi to albo remonty albo piszczące czajniki i kurwuję pod nosem nagle mnie olśniło ze to mój czajnik i on ma gwizdek![]()
Była u mnie mama z tata zostali z malym ja moglam sie "wypuscic" do spoldzielni, kupiłam Maksiowi czapke ale za mała-na szczescie mozna wymienic!!!!
Zaszlam do ciucheksu i kupiłam sobie płaszcz za 8zl!!!!![]()
Ugotowałam kalafior, myslalam ze zjemy z Maksem tak na drugie danie ale on moze zjadl z 5 widelców. Masakra jaka jestem najedzona!!!!!!!!Nie wiedzialam ze kalafiorem mozna sie tak napchac!!!!![]()
a gdzie reszta dziewczyn??
aha pisalam z Asia i mowi ze maly juz z leksza zaczail o co kaman z cyckiem
mowila ze godzinami go karmiza glodomorek z niego....
i w sobote wychodzi do domu
maly nie ma zoltaczki ani niczego bo gdyby mial to by juz dawno powiedzieli...
zreszta i tak bedzie badany czy moze wyjsc wiec jeszcze sie dowie![]()
Od wczoraj do teraz nie miałam prądu.
Trzeba tornado domowe z lekka chociaż ogarnąć.
A właśnie zauważyłam,że temp w mieszkaniu z 16 na 17 stopni się podniosła,no i u mnie zaczyna być normalnie
pozdrawiam
A Dominik to mnie tak wkurza ostatnio ze powoli nie daje sobie z Nim radyWcale nie slucha,denerwuje dziewczynki i robi Im na zlosc
![]()