reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No wlasnie fajnie by bylo jakby oni sie juz wyprowadzili bo wtedy ja bym tam cos juz zrobila - przyszykowala a tak u tesciow to hmmmmmmm....
patrzalam tez jeszcze za recznikiem z wyhaftowanym napisem np. "moj na zawsze " czy "kochany mezuś" :sorry:
ale nie bardzo mi to przypada do gustu :confused2:
u nas w realu jest takie stoisko i haftują pięknie pościel szlafroki ręczniki i co jeszcze chcesz ....ja muszę kupić jaśka na poduszkę z napisem dzisiaj tak kochanie albo kochanie sex jest zawsze na tak:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
No wlasnie fajnie by bylo jakby oni sie juz wyprowadzili bo wtedy ja bym tam cos juz zrobila - przyszykowala a tak u tesciow to hmmmmmmm....
patrzalam tez jeszcze za recznikiem z wyhaftowanym napisem np. "moj na zawsze " czy "kochany mezuś" :sorry:

patrysia albo poduszkę taką

Wreszcie zakupiłam swojemu dziecięciu buty tak więc jutro pójdzie do przedszkola jak człowiek:-p:-p:-p
Zupę kalafiorową ugotowałam i zjadłam cały talerz tak mi zasmakowała a teraz zbieram się iść po Maję:tak::tak::tak:

mam pytanko do mam w Lublina, szukam dobrego ginekologa ale mam kilka wymagań: 1) kobieta, 2) na fundusz, 3) można się zarejestrować telefonicznie:cool2:do swojego nie mogę pójść bo tam trzeba stać od 5 rano a to niestety jest technicznie niemożliwe dla mnie do wykonania:-( macie jakieś propozycje?

Zapraszam do przychodni na ul.Kompozytorów Polskich (przy pogotowiu ratunkowym), jest tam pani ginekolog Tomaszewska (super baba bo sama do niej chodzę) i możesz się zarejestrować telefonicznie:tak::tak::tak:

No i jestem byłysmy z Martynką lepić bałwana i oto co nam wyszło
15ydixh.jpg

Piękny bałwanek:tak::tak::tak:

Wiktoria obyś miała rację :tak: bo mnie w domu to za dwa dni szlag trafi :crazy: od trzech dni włosów nie myłam ani się nie malowałam nic! Tak nie może być :-D

Skoro nigdzie nie wychodzisz to jesteś usprawiedliwiona:tak::tak::tak:

Ja bym wolała majteczki z takim napisem (slipki oczywiście dla faceta):tak::tak:

anaconda tez fajny pomysl - chcialam stringi ale wiem ze on w tym chodzil nie bedzie :confused2:
fajnie ze buciki kupione a z jakiej firmy??

malinka hehe no co sie dziwisz jak Ty dla tak wielkiej bandy robisz to musi to troche potrwac :-p:-p:-p:-p

anaconda tez fajny pomysl - chcialam stringi ale wiem ze on w tym chodzil nie bedzie :confused2:
fajnie ze buciki kupione a z jakiej firmy??

malinka hehe no co sie dziwisz jak Ty dla tak wielkiej bandy robisz to musi to troche potrwac :-p:-p:-p:-p
hi hi tylko że ja tyle tych ziemniaków starłam że to dla 2 takich band z zapasem by starczyło:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
słuchajcie ja to jestem zakręcona ostatnio nie stykał mi coś kabel od czajnika bezprzewodowego ni i dziś wysiadł myślę no trudno i wyciągnełm taki normalny siedze w pokoju nagle coś zaczyna piszczeć a ja na głos oczywiście co to za imbecyl nastawił czajnik i poszedł w cholerę ci sąsiedzi to albo remonty albo piszczące czajniki i kurwuję pod nosem nagle mnie olśniło ze to mój czajnik i on ma gwizdek:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

słuchajcie ja to jestem zakręcona ostatnio nie stykał mi coś kabel od czajnika bezprzewodowego ni i dziś wysiadł myślę no trudno i wyciągnełm taki normalny siedze w pokoju nagle coś zaczyna piszczeć a ja na głos oczywiście co to za imbecyl nastawił czajnik i poszedł w cholerę ci sąsiedzi to albo remonty albo piszczące czajniki i kurwuję pod nosem nagle mnie olśniło ze to mój czajnik i on ma gwizdek:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

:-D:-D:-D to się dzisiaj zakręciłaś

ja tak z doskoku. bo sprzątam, gości dzisiaj mam

Ja mojego męża zostawiam z synkiem i zapasem mleka na parę godzin w domu, a sama idę na kawkę i zakupy . Już po pierwszym razie miał dosyć... A ja zapytałam jeszcze czy jest jakiś obiad i czy wstawił pranie... :-) teraz wie jak to jest,chętnie zostaje z dzieckiem i docenia to co ja robię .
Przed tym zabiegiem "odcinania pępowiny" trzeba wyszkolić tatusia w zmianie pieluch itp.
Czasem trzeba zrobić sobie małą zamianę ról .początki są ciężkie, ja za pierwszym razem dzwoniłam do męża co pół godziny ale nic złego się nie działo i obaj moi faceci są cali i zdrowi ! Gdy tylko mąż na wolne ja z tego korzystam i mam trochę czasu dla siebie
musisz spróbować zostawić tatusia z córką na kilka godzin z listą obowiązków które ty byś w tym czasie zrobiła , szkoda dziecka,więc nie oddalaj się za pierwszym razem za daleko i miej naładowany telefon. W razie potrzeby wrócisz szybko do domu. Skoro ty "nic nie robisz" to chyba nie będzie problemu :) nawet jeśli twój mąż tego nie powie to zrozumie że to trudna praca na trzech etatach . Nie daj się ! Pozdrawiam:-)

reklama
Reczniki IMIENIEM dedykacja Prezent SLUB Rocznica (763098648) - Aukcje internetowe Allegro

Fajny pomyśl na prezent, może być też na chrzest albo z okazji urodzin dziecka!!!:-)

yummy mumy Witaj!!!
Kto sie boi zostawić męża z dzieckiem??:eek: nie czaje?! Chyba czegos nie doczytałam!!!!:eek::-(

Była u mnie mama z tata zostali z malym ja moglam sie "wypuscic" do spoldzielni, kupiłam Maksiowi czapke ale za mała-na szczescie mozna wymienic!!!!
Zaszlam do ciucheksu i kupiłam sobie płaszcz za 8zl!!!!:szok::szok::-D:rofl2:

Do góry