sunday_
Fanka BB :)
Moja Oliwka też uwielbia sie tak kręcic i skakac do tego![]()
może dorośnie jeszcze do skskania:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja Oliwka też uwielbia sie tak kręcic i skakac do tego![]()
Dzieki kochana...Mnie wywalilo normanie
przerwalo mi polaczenie sieciowe
aha luna dla Ciebie dokonczenie tej zupy :-)![]()
maly zasnal jakies 15 min temu
dopiero bo przez Ole nie mogl zasnac....![]()
...i sie tak nie denerwuj, pomysl, ze niedługoNo nieeeeeeeeeeeee
maly zasnal niedawno a teraz jeszcze wierca no jasna mnie zaraz wezmie.....![]()
a dziękujęwyobrażam sobie twoja mine
przepraszam
malinka wreszcie nowy avatarek no super:-):-):-):-):-):-)
Malinka ale to sie tylko zalogowałaś czy jeszcze cos tam trzeba było robic
ja dostałam na pocztę meilową zaproszenie do ankiety i to stąd a teraz już yego nie mam więc wam nie podamJestem stroce GERBER i nie wiem gdzie jest opcja logowania!!!!!:-(
No i jestem byłysmy z Martynką lepić bałwana i oto co nam wyszło
![]()
haha no ja mysleeeeeeeeDzieki kochana...
...i sie tak nie denerwuj, pomysl, ze niedługoto ty bedziesz z dziurami jechać
![]()
A moje juz dawno spiaOliwka zjadła już całą miche zupy i już lezy w łóżeczku![]()
Szczerze to nawet nie wiem kiedy i jak szybko sie nauczylydzis próbowałm nauczyć Oliwkę ciąć nożyczkami takimi zaokrąglonymi końcami ale kiepsko jej to wychodzi
dowika Ty chyba mówiłaś ze Twoje dziewczynki umieją Tak?????? szybko się nauczyły??????![]()
Oj LUNKAMoja dostanie michę po 14, sama dla siebie nie gotowałam, więc pewnie trza bedzie zadowolić się kanapką, albo jabłkiem...
Ide skoczyc, no chyba, że ktoś mnie tu strasznie potrzebuje, to z bólem serca odłoże prasowanie na za kolejny miesiąc![]()
kochana może mało oryginalne ale kolacja świeczki winko szampan dobry sex wspólna kąpiel przy świeczkach łóżko ładnie "ubrane";-)dziewczyny macie moze pomysly na 2 rocznice slubu ??
oczywiscie nasza...
zostalo tylko 5 dni a ja nie wiem co naszykowac albo co zakupic![]()
No wlasnie fajnie by bylo jakby oni sie juz wyprowadzili bo wtedy ja bym tam cos juz zrobila - przyszykowala a tak u tesciow to hmmmmmmm....kochana może mało oryginalne ale kolacja świeczki winko szampan dobry sex wspólna kąpiel przy świeczkach łóżko ładnie "ubrane";-)