reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czesc

Ja doslownie na chwilunie
Gotuje na szybko obiadek, sprzatm mieszkanko.Laura z babcia na rowerku a ja szybciutko pakuje torbe i uciekam
Jedziemy na sale zabaw wiec odpisze na posty jak wroce

Milego popoludnia:-)

reklama
mam pytanko do mam w Lublina, szukam dobrego ginekologa ale mam kilka wymagań: 1) kobieta, 2) na fundusz, 3) można się zarejestrować telefonicznie:cool2:do swojego nie mogę pójść bo tam trzeba stać od 5 rano a to niestety jest technicznie niemożliwe dla mnie do wykonania:-( macie jakieś propozycje?

mam pytanko do mam w Lublina, szukam dobrego ginekologa ale mam kilka wymagań: 1) kobieta, 2) na fundusz, 3) można się zarejestrować telefonicznie:cool2:do swojego nie mogę pójść bo tam trzeba stać od 5 rano a to niestety jest technicznie niemożliwe dla mnie do wykonania:-( macie jakieś propozycje?
ja niestety Ci nie pomogę. mój to facet i przyjmuje prywatnie;-)

no niestety ja mam tylko gin ale chyba tylko prywatnie przyjmuje.

reklama
dobra
zeskanowalam to i jest tam sernik na mleku
pychotka :laugh2::laugh2::laugh2:
img0150860510.jpg

mam nadzieje ze sie po mnie poczytacie :-p:-p:-p:-p

Doczytamy doczytamy :)) Ja lubie gotowac i piec wiec z checia upieke i i ten sernik :))

Dzien dobry :-)
Ja pochodze ze slaska Dokladnie mieszkam niedaleko PATRYSI :-)
PATRYSIA no witaj Fajnie jest gdzies sie wrdazac jak sie zna juz jedna osobe :-)
Dziekuje dziewczyny za mile przywitanie
Jejku jak wy lecicie z trescia heheh Widac ze dzieciaczki spaly a mamuski szalaly :-)
Co do plci To i ja kiedys postaram sie miec Chlopca :-)
Sliczny ten chlopczyk co Patrysia u niego byla OGROMNE GRATULACJE DLA SZCZESLIWYCH RODZICOW :-)
wIDZE ZE NIEKTORE MAMUSKI BEDA SZUKALY PRACY :-)
POWODZENIA

Ja dopiero zaczelam siedziec w domu a juz widze tego efekty TZN MAMY KRYZYS FINANSOWY Z M :-(
Mowie wam jakas masakra M pracuje na budowie i teraz przez ta pogode nie ma pracy A kasa sie juz totalnie skonczyla Ech moze gdzies by M wyjechal ale to nie takie proste
MILEGO DNIA pozniej zajze

Kazda osobka jest mile widziana :)) Mnie dziewczynyy rowniez cieplusioo przywitaly i przyjely do grona za co im bardzo dziekuje :)) Kochana ja mam podobnie Choc na pieniadze nie narzekam ... Damian maluje remontuje podlogii tapety kafelki itp ... JAk jest lato cieplo to ma mnostwo roboty a jak jest zimna to konczy sie sezon i kaski mniej ;/

Witam się jako pierwsza :tak::tak::tak::tak::tak:

co to nie ma nikogo?zasypało Was wszystkich :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

my poszliśmy spać o 1.00 w nocy bo ogladaliśmy jakiś horror,taki sobie w sumie był.a wstalismy o 7.30 więc nie najgorzej,Oliwka dziś ładnie spała:tak::tak::tak::tak::tak:

zimno okropnie:crazy:

Kurcze no to ta podoga zaczyna sie robic naprawde nieciekawa ;/

Witam i ja
U nas tez pogoda masakrejszyn brrr:no::no::no:Ja leze soboe w wyrku bo siora poszla zaprowadzic Dominika do szkoly:tak:Powiedziala juz Pani ze Go tez odbierze:-pDziewczynki jeszcze w lozeczkach-Klaudia nie spi a Wiktoria spi:tak:Jak sie obudza to zjemy cosik i pojedziemy na zakupki bo w lodowce pustki :no:i musze kupic tez proszek do prania

A u mnie dzis cieplutko na szczescie a co do zakupkow to tez mjusze sie wybrac :))

słuchajcie dawno się tk nie wystraszyłam
poszłam do łazienki nastawić pranie i nagle zrobiło się ciemno normalnie czarno i nagle huk aż krzyknełam a to sypnoł mega grad a że w łzience okno dachowe to był straszny hałas:szok::szok::szok::szok::szok:normalnie ze strachu się spociłam:szok::cool2::cool2::cool2:

Kurcze no to pogoda szaleje wariuje doslownie !!! Ja sie niedziwie ze sie wystraszylas ja bym zrobila to samo

czesc

Ja doslownie na chwilunie
Gotuje na szybko obiadek, sprzatm mieszkanko.Laura z babcia na rowerku a ja szybciutko pakuje torbe i uciekam
Jedziemy na sale zabaw wiec odpisze na posty jak wroce

Milego popoludnia:-)

Milego dnia rowniez kochana :))

a ja zaraz zmykam na zakupy,Oliwka zostanie z dziadkiem .

dzis na obiadek będę robic wątróbkę z cebulką ale mnie naszło :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-)

Mmm watrobka Hmm moze tez zrobie ? :) Ale to jutro bo dzis mam zurek :))

U mnie babki pogoda super Cieplutko slonecznie ja chodze w krotkim rekawku lub mam bolerko ubrane do lokcii i sandalki :)) U mnie dzis jest cieplo ale pogoda jak w marcu tzn jak w garncu :)) Raz leje a raz gorac ;/

Do góry