dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dzien dobry :-)
Ja pochodze ze slaska Dokladnie mieszkam niedaleko PATRYSI :-)
PATRYSIA no witaj Fajnie jest gdzies sie wrdazac jak sie zna juz jedna osobe :-)
Dziekuje dziewczyny za mile przywitanie
Jejku jak wy lecicie z trescia heheh Widac ze dzieciaczki spaly a mamuski szalaly :-)
Co do plci To i ja kiedys postaram sie miec Chlopca :-)
Sliczny ten chlopczyk co Patrysia u niego byla OGROMNE GRATULACJE DLA SZCZESLIWYCH RODZICOW :-)
wIDZE ZE NIEKTORE MAMUSKI BEDA SZUKALY PRACY :-)
POWODZENIA
Ja dopiero zaczelam siedziec w domu a juz widze tego efekty TZN MAMY KRYZYS FINANSOWY Z M :-(
Mowie wam jakas masakra M pracuje na budowie i teraz przez ta pogode nie ma pracy A kasa sie juz totalnie skonczyla Ech moze gdzies by M wyjechal ale to nie takie proste
MILEGO DNIA pozniej zajze
Ja pochodze ze slaska Dokladnie mieszkam niedaleko PATRYSI :-)
PATRYSIA no witaj Fajnie jest gdzies sie wrdazac jak sie zna juz jedna osobe :-)
Dziekuje dziewczyny za mile przywitanie
Jejku jak wy lecicie z trescia heheh Widac ze dzieciaczki spaly a mamuski szalaly :-)
Co do plci To i ja kiedys postaram sie miec Chlopca :-)
Sliczny ten chlopczyk co Patrysia u niego byla OGROMNE GRATULACJE DLA SZCZESLIWYCH RODZICOW :-)
wIDZE ZE NIEKTORE MAMUSKI BEDA SZUKALY PRACY :-)
POWODZENIA
Ja dopiero zaczelam siedziec w domu a juz widze tego efekty TZN MAMY KRYZYS FINANSOWY Z M :-(
Mowie wam jakas masakra M pracuje na budowie i teraz przez ta pogode nie ma pracy A kasa sie juz totalnie skonczyla Ech moze gdzies by M wyjechal ale to nie takie proste
MILEGO DNIA pozniej zajze