reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja uciekam na zakupki:-)

Dowikla Mam nadzieje ze Wercia wyzdrowieje a lawa faktycznie w expresie do zlozenia:rofl2:

Patrysia moj brat ma podobny album Fajna sprawa Lubie takie rzeczy:tak:

Maltanka czasami nie da sie czegos nadrobic wiec glowa do gory;-)

reklama
No jestem znów, a Wy???

Wysłałam Picia z Wiki na spacer, przy okazji niech kupią jej spodnie ( takie zimowe kombinezonowe,) chyba, że któraś ma na sprzedaż w rozm 92cm?
A później do babci mają wejść, tak więc kochane chata moja, szkoda że razem z robocizną, hihihi:-D:-D:-D

lunka bo ten twój pituś jest jak struś pędziwiatr:-D:-D:-D:-D
antoszka już się naspał a mamusia tylko pranie nastawiła i śniadanko zjadła....a buuuuuu myślałam że do 10.30 pośpi conajmniej ale ten cyborg po 40 minutach już wyspany i to bardzo bardzo:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
Oj tak, pędziwiatr, jak sam robi zakupy albo idzie z małą na spacer to rowija takie prędkości, że szok, ja nie nadanżam:-D:-D:-D

jupi dzwonił tatuś julki że ją dzis odbierze ze szkoły więc nie muszę w ten deszcz znów ciągnąć antoniego ale się cieszę posiedzimy sobie w ciepełku w domu:-):-):-):-)iągnelismy antoniemu piosenki fasolki piosenki tik-taka ale mi sie moje dzieciństwo przypomniało:tak::tak:szczotka pasta... fantazja...bursztynek...wujcio wariatuńcio.....mydło lubi kąpiele.... ale kiedyś były fajne piosenki dla dzieci :tak:programy zresztą tez..brakuje tego teraz w telewizji ..niby jest duzo bajek programów dla dzieci ale większość taka sobie a poza tym w tv publicznej to tylko rano cos dla dzieci i wieczorynka często zreszta okrojona ..brakuje np takiego tik-taka czy okienka pankracego koło 16.30:tak::tak::tak:
OJ, a gdzie to kochanan znalazłaś, i ja bym mojej ściągnęła. Masz rację, bida z nyndzom teraz dla dzieci, jeszcze to mini mini, ale co to jest, kiedyś to jeszcze ziarno, 5 10 15, teleranek, no kuźwa było tego, a teraz? Lepiej film puścić.....

dziewczyny znalazlam fajny album na zdjecia a ze slubnych nie mamy wywolanych bo przerabialam zdjecia to moze bym i to kupila...
a bedzie to pamiatka dla nas...
dla mnie super!!!!
album drewniany z gotowym motywem ślubnym nr 1 (748537694) - Aukcje internetowe Allegro
Bardzo ładny!

hej

Na poczatek wszystkiego dobrego dla Weroniczki

Wczoraj po powrocie a bylo to o godz 18 nie mialam juz sily ani ochoty na komputer.Jeszcze moj mnie wkurzy wiec dopiero mialam nerwy.Przeczytalam posty pobierznie bo tyle nadrukowalyscie ze masakra:szok:
Zabawki z FP uwielbiam i samolocik bardzo mi sie podoba MUsze pomyslec nad czyms dla Laury takim zajmujacym bo jej zabawki chyba jej sie juz znudzily:-D
Dzis pobudka o 10 pospalysmy he ho ho Laurze chyba sie snilo ze jest na oki-doki bo non stop machala rekami w snie i mowila idziemy:-D:-D
Bardzo fajna ta sala wieczorem wkleje foteczki
Ja mojej też będę musiałą coś kupić, bo wszystko już znudzone i nie bawi. I tak mnie coś uszczypnęło w głowie, to chyba myśl była:-D:-D:-D
Gdybyś chciała odsprzedać to co Lali już się znudziło i się tym nie bawi to ja może bym odkupiła?????????????????? Jakbyście w PL byli to paczką w listonosza???????????????? Miałabym ją z głowy a i pewnie Adaś by skorzystał, bo już znudzony łobuziak.
A co to oki-doki????

Dobra, woda się zagrzała lecę prać, bendem jeszczem!

dziewczyny znalazlam fajny album na zdjecia a ze slubnych nie mamy wywolanych bo przerabialam zdjecia to moze bym i to kupila...
a bedzie to pamiatka dla nas...
dla mnie super!!!!
album drewniany z gotowym motywem ślubnym nr 1 (748537694) - Aukcje internetowe Allegro
świetny i pamiątka na lata:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
No i wkoncu dotarla do mnei moja lawa ktora zamowilam na allegro.Zlozylam ja w 15 minut taka bylam desperowana ze tyle na nia czekalam:szok::-DKurcze taki fajny dzine u nas a moja Klaudia ma goraczke-byla rano taka nie wyrazna jak wyszla z lozeczka i jak Jej zmierzylam to miala 38,3:no::no:Mam nadzieje ze nie zalapala jakiegos bakcyla:no::no:

AGNES
Super ze wyniki masz ok:tak::tak::tak:Ale sie ciesze:-):tak:

MALINUS
Miesiecznie czy co dwa miechy mialas tyle za gaz????
No a jesli chodzi o mojego brata to jest z lekka zwariowany ale ma dopiero 24 lata:-p:-p:-pAle jak koniecznie chcesz to moge Was pzonac:-);-):-D:-p:-p:-p
dowikluś za 40 dni bo u nas tak rozliczaja co 40-45 dni:tak:
a co do brata to..no wiek fajny :tak::tak::tak::tak:a że pewnie ma twoje geny to jak najbardziej chętnam do poznania:tak::tak::tak::tak::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
lunka my te piosenki ściągaliśmy z torentów albo najlepsze teledyski i mp.3 dzisiaj się pietruszki dopytam:tak::tak:
antek odkurza:cool2::cool2::cool2:a że odkurzacz wyłączony to juz drobiazg:rofl2::rofl2::rofl2: no to jak dziecko sprząta to ja się mogę poobijać:-D:-D:cool2::cool2:

Ja tez sie teraz poobijam:tak::tak::tak:Szwagier przyszedl i posprzatal ten caly syf po mojaj lawie a ja tylko wynioslam smieci:-p:-p:-p:-D
Cos bym sobie posprzatala :szok::szok::szok:ale nie mam co
Musze tylko pranie powiesic:-):tak:

MALINUS
To przyjezdzaj do Poznania:tak::tak::tak:Bierz ferajne i zapraszam:-):tak:

PATRYSIU
Suer pomysl z tym prezentem:tak::tak::tak:

Ja mam nardzo duzo zdjec powywolywanych ale jak Domini byl maly(chyba 20 albumow tych grubych)a z dziewczynkami to amm chyba tylko kilkadziesiat zdjec a reszte mam w aparacie i na kompie

dowikluś a dziękuję za zaproszenie:tak::tak::tak:
muszę na allegro poszukać rajtuzek dla antoszki i julki najlepie od jednego sprzedawcy to wysyłka będzie tańsza:tak:
macie jakiś sprawdzonych sprzedawców???

reklama
Szukam dziewczynkom jakis fajnych kubkow z dziubkami na allegro ale nic nie ma:no::no::no:Jak bylam ostatnio w sklepie Akpol to byly fajne Dr.Browna ale byl tylko jeden rozowy i reszta niebieskich,wiec nie kupilam

dowikluś a dziękuję za zaproszenie:tak::tak::tak:
muszę na allegro poszukać rajtuzek dla antoszki i julki najlepie od jednego sprzedawcy to wysyłka będzie tańsza:tak:
macie jakiś sprawdzonych sprzedawców???
Ja nigdy nie kupowalam rajstopek na allegro:no::no::no:Jakos w zeszlym roku (pod koniec)w Smyku byla wyprzedaz i wszystkie rajstopki byly po 5 zl:szok::szok::szok:I ja wtedy pokupowalam takie w rozmiarz 68-74 i czesc z nich bedzie juz teraz dobra moim dziewczynkom a czesc maja z zeszlego roku:tak::tak::tak:
Musez tylko kupic jakies Dominikowi ale szczerze to nie wiem jaki rozmiar:no:
A jaki rozmiar potzrebujesz dla malego???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry