No jestem znów, a Wy???
Wysłałam Picia z Wiki na spacer, przy okazji niech kupią jej spodnie ( takie zimowe kombinezonowe,) chyba, że któraś ma na sprzedaż w rozm 92cm?
A później do babci mają wejść, tak więc kochane chata moja, szkoda że razem z robocizną, hihihi

lunka bo ten twój pituś jest jak struś pędziwiatr

antoszka już się naspał a mamusia tylko pranie nastawiła i śniadanko zjadła....a buuuuuu myślałam że do 10.30 pośpi conajmniej ale ten cyborg po 40 minutach już wyspany i to bardzo bardzo

Oj tak, pędziwiatr, jak sam robi zakupy albo idzie z małą na spacer to rowija takie prędkości, że szok, ja nie nadanżam

jupi dzwonił tatuś julki że ją dzis odbierze ze szkoły więc nie muszę w ten deszcz znów ciągnąć antoniego ale się cieszę posiedzimy sobie w ciepełku w domu:-):-):-):-)iągnelismy antoniemu piosenki fasolki piosenki tik-taka ale mi sie moje dzieciństwo przypomniało
szczotka pasta... fantazja...bursztynek...wujcio wariatuńcio.....mydło lubi kąpiele.... ale kiedyś były fajne piosenki dla dzieci
programy zresztą tez..brakuje tego teraz w telewizji ..niby jest duzo bajek programów dla dzieci ale większość taka sobie a poza tym w tv publicznej to tylko rano cos dla dzieci i wieczorynka często zreszta okrojona ..brakuje np takiego tik-taka czy okienka pankracego koło 16.30

OJ, a gdzie to kochanan znalazłaś, i ja bym mojej ściągnęła. Masz rację, bida z nyndzom teraz dla dzieci, jeszcze to mini mini, ale co to jest, kiedyś to jeszcze ziarno, 5 10 15, teleranek, no kuźwa było tego, a teraz? Lepiej film puścić.....
dziewczyny znalazlam fajny album na zdjecia a ze slubnych nie mamy wywolanych bo przerabialam zdjecia to moze bym i to kupila...
a bedzie to pamiatka dla nas...
dla mnie super!!!!
album drewniany z gotowym motywem ślubnym nr 1 (748537694) - Aukcje internetowe Allegro
Bardzo ładny!
hej
Na poczatek wszystkiego dobrego dla Weroniczki
Wczoraj po powrocie a bylo to o godz 18 nie mialam juz sily ani ochoty na komputer.Jeszcze moj mnie wkurzy wiec dopiero mialam nerwy.Przeczytalam posty pobierznie bo tyle nadrukowalyscie ze masakra

Zabawki z FP uwielbiam i samolocik bardzo mi sie podoba MUsze pomyslec nad czyms dla Laury takim zajmujacym bo jej zabawki chyba jej sie juz znudzily

Dzis pobudka o 10 pospalysmy he ho ho Laurze chyba sie snilo ze jest na oki-doki bo non stop machala rekami w snie i mowila idziemy

Bardzo fajna ta sala wieczorem wkleje foteczki
Ja mojej też będę musiałą coś kupić, bo wszystko już znudzone i nie bawi. I tak mnie coś uszczypnęło w głowie, to chyba myśl była

Gdybyś chciała odsprzedać to co Lali już się znudziło i się tym nie bawi to ja może bym odkupiła?????????????????? Jakbyście w PL byli to paczką w listonosza???????????????? Miałabym ją z głowy a i pewnie Adaś by skorzystał, bo już znudzony łobuziak.
A co to oki-doki????
Dobra, woda się zagrzała lecę prać, bendem jeszczem!