reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No to brawo dla Oliwki:tak::tak::tak:A jak sie przebudza w nocy to wola Tobie siku????
Moje od zawsze wstawaly i wolaly a od kiedy nie maja szczebelkow(czyli moze z jakies 3 mies) to wychodza same ,ida siku na nocnik i z powrotem do wyrek spac:tak::tak::tak:Czasami to nawet nie slysze jak wstaja tylko rano widze ze sa siki w nocnikach

czasami sie zdaża że woła siku i idę z nią do toalety ale w większości przypadku wytrzymuje do rana i sika dopiero rano tak po 7.00:tak::tak::tak::tak::tak: czasmi nawet po 30min po obudzeniu się,jakby jje sie nie spieszyło alw e tedy sików pełno :-D:-D:-D:-D:-D:-D

To niezle Tobie wytrzymuje:szok::tak:
Moje to sa po mnie takie sikawice:-):tak:Ja zawsze przed spaniem musze isc na tzw "ostatnie sikanie" i co sie obudze w nocy to lece do wc.Teraz juz w sumie troszke mniej ale kiedys to nawet jak nie czulam ze mi sie chce to szlam:szok:

sikawice :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D zaraz się posikam ze smiechu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D jesteś boska z tymi tekstami :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

U mnie najgorzej bylo w ciazy wtedy niestety ale mialam takie parcie ze nie dalo rady przetrzymywac Trzeba bylo leciec w nocy na ubikacje:-D

ja miałąm tak samo,co noc budziłam się wnocy i to po kilka razy :tak::tak::tak::tak:

NO wiesz ale kazda ciaza przebiega inaczej:tak::tak::tak:W drugiej moglabys przytyc np z 10kg i wygladac super:-):tak:
co prawda to prawda :tak::tak::tak::tak::tak:

Ale Wam fajnie z tymi kilogramami :)
Anaconda racja kazda ciaza przebiega inaczej i tego sobie zycze bo pierwsza stracilam druga przelezalam i odpoczywalam to moze trzecia przeszaleje:-D:-D
Kilogramy nie zostaly w sumie to o 2kg waze mniej:-D
Laura miala 4020g wiec tez nie malo:-D:-D

Ja w obydwoch ciazach razem przytylam z 15 kg:-D:-D:-D

To ty kobieto tylko w ciąże zachodź:-D:-D:-D;-);-);-)

Ale Wam fajnie z tymi kilogramami :)
Anaconda racja kazda ciaza przebiega inaczej i tego sobie zycze bo pierwsza stracilam druga przelezalam i odpoczywalam to moze trzecia przeszaleje:-D:-D
Kilogramy nie zostaly w sumie to o 2kg waze mniej:-D
Laura miala 4020g wiec tez nie malo:-D:-D

No to też kawał dziewczynki z niej było:tak::tak::tak:

Ja już babeczki zmykam spać, dobrej nocki życzę:-):-)

Dobranoc ANACONDA i ANKA:-)
Ja jutro planuje cosik wypic,ale czy dojdzie do tego to sie okaze:-);-)
A tak poza tym to moja siora(od mojego chrzesniaka)ma w niedziele pierwsza rocznice slubu:tak:Nic nie robia i juz umowilismy sie na kawke u mnie:tak::tak::tak::-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry