anaconda27
styczniówka2006
To sporo przytyłaś w ciąży
, ja 15kg
, a Maja miała wagę urodzeniową 4,200kg

Ale widzę że wagę nasz teraz super i nic nie zostało po tamtych kg

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w obydwoch ciazach razem przytylam z 15 kgTo sporo przytyłaś w ciąży, ja 15kg
, a Maja miała wagę urodzeniową 4,200kg
No to brawo dla OliwkiA jak sie przebudza w nocy to wola Tobie siku????
Moje od zawsze wstawaly i wolaly a od kiedy nie maja szczebelkow(czyli moze z jakies 3 mies) to wychodza same ,ida siku na nocnik i z powrotem do wyrek spacCzasami to nawet nie slysze jak wstaja tylko rano widze ze sa siki w nocnikach
To niezle Tobie wytrzymuje
Moje to sa po mnie takie sikawice:-)Ja zawsze przed spaniem musze isc na tzw "ostatnie sikanie" i co sie obudze w nocy to lece do wc.Teraz juz w sumie troszke mniej ale kiedys to nawet jak nie czulam ze mi sie chce to szlam
![]()
U mnie najgorzej bylo w ciazy wtedy niestety ale mialam takie parcie ze nie dalo rady przetrzymywac Trzeba bylo leciec w nocy na ubikacje![]()
co prawda to prawdaNO wiesz ale kazda ciaza przebiega inaczejW drugiej moglabys przytyc np z 10kg i wygladac super:-)
![]()
Ja w obydwoch ciazach razem przytylam z 15 kg![]()
Ale Wam fajnie z tymi kilogramami
Anaconda racja kazda ciaza przebiega inaczej i tego sobie zycze bo pierwsza stracilam druga przelezalam i odpoczywalam to moze trzecia przeszaleje
Kilogramy nie zostaly w sumie to o 2kg waze mniej
Laura miala 4020g wiec tez nie malo![]()
Gdyby sie komus weekendowo nudziło...
Demotywatory.pl
... głupota ludzka jest nieśmiertelna - intRygantka - blog dostępny pod adresem intrygantka.pinger.pl
Ja juz przegladalam te wszystkie demotywatoryGdyby sie komus weekendowo nudziło...
Demotywatory.pl
... głupota ludzka jest nieśmiertelna - intRygantka - blog dostępny pod adresem intrygantka.pinger.pl