reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No to brawo dla Oliwki:tak::tak::tak:A jak sie przebudza w nocy to wola Tobie siku????
Moje od zawsze wstawaly i wolaly a od kiedy nie maja szczebelkow(czyli moze z jakies 3 mies) to wychodza same ,ida siku na nocnik i z powrotem do wyrek spac:tak::tak::tak:Czasami to nawet nie slysze jak wstaja tylko rano widze ze sa siki w nocnikach

reklama
Oliwka właśnie usnęła :tak::tak::tak::tak::tak: chciałabym aby wczesniej chodziła spać ale jakos nam to nie wychodzi :no::no::no::no::no: usypia między 21.00-22.00 raczej w tych górnych granicach :tak::tak::tak::tak::tak:

Pamiętacie jak próbowałam odzwyczaić Oliwke od spania w pampersie?
to po dwuch wpadkach znów jje w tedy załozyłam pampersa i w czasie 1,5 tyg tylko raz był siknięty troszkę a tak w pozostałe dni suchy i wstawała rano i dopiero sikała.

Wczorak zapomniałam założyć jej pampersa ale wytrzymała całą noc i sikała rano do nocnika.dzis też śpi bez pampersa.już jej nie będe zakładać.:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Nie ma sensu zakladac skoro budzi sie z suchym pampersem
Co do zasypiania o 22 to jak laura poloze w poludnie to mi tak idzie spac a jak nie spi to sama pada o 20
Już zaproszonko wysłałam :tak::tak::tak:

Oby jej do rana przeszło:tak::tak:

Bo może o to chodziło żeby przestać jej zakładać tego pampersa:tak::tak::tak:

juz odebralam:-)

No to brawo dla Oliwki:tak::tak::tak:A jak sie przebudza w nocy to wola Tobie siku????
Moje od zawsze wstawaly i wolaly a od kiedy nie maja szczebelkow(czyli moze z jakies 3 mies) to wychodza same ,ida siku na nocnik i z powrotem do wyrek spac:tak::tak::tak:Czasami to nawet nie slysze jak wstaja tylko rano widze ze sa siki w nocnikach

Mi zdarzylko sie raz ze Lali wstala w nocy na skiku tak spi nawet 13,5h jak ostatnio i dopiero jak wstanie to idzie na ubikacje:sorry:Trzymanie ma po mamusi hehehe moge tak dlugo:-D

ANACONDA
A my sie mamy na nk???
Jak nie to ja tez poprosze zaproszonko:tak::tak::tak:

Wysłałam ci wiadomość prywatną i czekam na odp :-p:-p

Mi zdarzylko sie raz ze Lali wstala w nocy na skiku tak spi nawet 13,5h jak ostatnio i dopiero jak wstanie to idzie na ubikacje:sorry:Trzymanie ma po mamusi hehehe moge tak dlugo:-D

Moja też tak ma że "zawory szczelne" i długo trzymają:-D:-D:-D

To niezle Tobie wytrzymuje:szok::tak:
Moje to sa po mnie takie sikawice:-):tak:Ja zawsze przed spaniem musze isc na tzw "ostatnie sikanie" i co sie obudze w nocy to lece do wc.Teraz juz w sumie troszke mniej ale kiedys to nawet jak nie czulam ze mi sie chce to szlam:szok:

reklama
Do góry