reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Heh oby oby... Mój już ma breche ze mnie jak schodzę z łóżka, najpierw jedna noga potem druga, przesuwam tyłek, potem plecy i zsuwam się:-D
Ja już mam wprawę ze schodzenia z łóżka. Na początku musiało być komicznie bo bardzo zbliżone do Twojego wstawania, ale teraz przekręcam się na boczek jak leżę na plecach, wstaję z boczku i idę do wc, a potrzeby siusiania budzą mnie 2x w nocy, standarcik;-)

reklama
AAA własnie miałam zapytac sie was dziewczyny jak to u was jest z biodrami,,,,??????????????????????????????/
wiecie co mnie tak strasznie bola (ale tylko w nocy) ze szok mysle ze tam cos sie poszeza itd do porodu moze.... ale na brzuchu spac sie nie da wiadomo na plecach ponoc uciska sie głowna żyła dolna czy cos i ze tez zle .... na boku nie moge no bo te biodra .... i krece sie co 10 min zeby jedno odpoczelo a potem znowu i tak cala noc:-:)-:)-( najlepiej na stojaco by bylo spac...............:-(

Ja staram się głównie spać na lewym boku, jak mnie cosik uwiera to albo plecka albo prawy bok bo nie będę się męczyła na lewym tylko dlatego, że tak ponoć najzdrowiej.. Bez przesadyzmu:) Ale na szczęście na ogół mi wygodnie na boczkach spać:)

Obiadek trzeba wszamać. Cholerka po zjedzeniu całej Łaciatej (no Mojemu jedną kosteczkę zostawiłam:p) to ciężko będzie.

reklama
Do góry