reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Matko boska why me ????????:szok::szok::szok::szok::eek::eek::-D:-D:-D
Georgina ty przeatan tak mysle ok ? ahahhahaha

Ja stawiam na ( nie liczac mam blizniakow) Natalke !
Hehe:-) Wiedziałam, że się przerazisz:-) Ale prócz Ciebie jeszcze miałam na myśli Kasiekk, ale lepiej żebyście obie pięknie do 38tc dometkowały, ale liczę, że się uda każdej z nas, nawet mamusie bliźniaczek daleko dojdą:-)

Nio, podłogówka jest extra. Teraz w nowymdomku mamy i centralne i podłogowe:tak: super, bo np. Antek cały czas siedzi na podłodze jak sie bawi:-)
Też miałam takie nawyki, że tv oglądałam pupą na ziemi, więc podłogowe było świetne, ale teraz w zasadzie każdy w klapkach chodzi to nie jest zimno w szłapki, a centralne mamy od sierpnia, dla nas raj bo mało, że kaloryferki na których wszystko cudnie wysycha to jeszcze ciepło. Mamy takie centralne od kominka. I też można przełączyć na bojler i pod prysznicem jest super ciepła woda a jaka oszczędność.

reklama
Wkurzam się na Mojego. Już dawno miał być w domu i ciągle go nie ma. Po pracy (o 14 skończył) jechał do swojej mamy a potem miał zakupy pod remont robić, dzwonię do Niego a on nie odbiera!! Wkurzający jest czasem. I niestety taki niepunktualny.......! Już widzę jak to gipsowanie dziś zrobi;/ A ja wolę mieć wszystko szybko zrobione, dziennie coś, bo czas przez palce ucieka.

Do góry