reklama
zgadzam się w 100% ! rewelaco wam powiem to wam powiem, ale nie ma jak ogrzewanie podłogowe!!!!

G
Georgina
Gość
Też mamy, ale lepsze centralne:-)co wam powiem to wam powiem, ale nie ma jak ogrzewanie podłogowe!!!!
Matko boska why me ????????Coraz bardziej myślę, że Joasia:-) Hehe.

Georgina ty przeatan tak mysle ok ? ahahhahaha
Ja stawiam na ( nie liczac mam blizniakow) Natalke !
Też mamy, ale lepsze centralne:-)
Nio, podłogówka jest extra. Teraz w nowymdomku mamy i centralne i podłogowe

Ja robilam tydzien temu w srode do gina wiec i wynik posiewu tez bedzie ! Pewnie wyjdzie mi jakis syf !A sorry bo ja z posiewem miałam![]()

Matko boska why me ????????
A ja czuję że to będę ja bo nerwus ze mnie straszny i źle to sie może skończyć.
G
Georgina
Gość
Hehe:-) Wiedziałam, że się przerazisz:-) Ale prócz Ciebie jeszcze miałam na myśli Kasiekk, ale lepiej żebyście obie pięknie do 38tc dometkowały, ale liczę, że się uda każdej z nas, nawet mamusie bliźniaczek daleko dojdą:-)Matko boska why me ????????
G
Georgina
Gość
Też miałam takie nawyki, że tv oglądałam pupą na ziemi, więc podłogowe było świetne, ale teraz w zasadzie każdy w klapkach chodzi to nie jest zimno w szłapki, a centralne mamy od sierpnia, dla nas raj bo mało, że kaloryferki na których wszystko cudnie wysycha to jeszcze ciepło. Mamy takie centralne od kominka. I też można przełączyć na bojler i pod prysznicem jest super ciepła woda a jaka oszczędność.Nio, podłogówka jest extra. Teraz w nowymdomku mamy i centralne i podłogowesuper, bo np. Antek cały czas siedzi na podłodze jak sie bawi:-)
reklama
G
Georgina
Gość
Wkurzam się na Mojego. Już dawno miał być w domu i ciągle go nie ma. Po pracy (o 14 skończył) jechał do swojej mamy a potem miał zakupy pod remont robić, dzwonię do Niego a on nie odbiera!! Wkurzający jest czasem. I niestety taki niepunktualny.......! Już widzę jak to gipsowanie dziś zrobi;/ A ja wolę mieć wszystko szybko zrobione, dziennie coś, bo czas przez palce ucieka.