reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hello laski. Ja dopiero teraz.
No wy jesteście zajebiste, zaglądałam tu o 15.00 i byłam na bieżąco, a teraz patrzę a tu tyle naskrobałyście.

Patrysia aparat super i brzusio ślicznyyyy.

Mały mi usnął koło 21.00 a ja wzięłam się za sprzątanie kuchni i jakoś mi tak zeszło.Jestem padnięta i idę spać.
o właśnie M zrobił jeszcze kolację.

Dobrej nocki.

Ostatnia edycja:
reklama
hej kobietki:happy:
witam poweekendowo:tak::tak::tak:
zapierniczałam jak dziki osioł aż się wczoraj z nerwów poryczałam jak się ogarne to wam napisze co i jak:tak:
przeleciałam tylko po łepkach ale nadrobić was od iątku to:szok::szok::szok::szok::szok::szok:wracacie do powakacyjnej normy piszecie piszecie piszecie !!!!!!!!!!!!:-D
meduska maksio śliczny no cudo boziu pomyśleć że niedawno mój antoni taki był:szok::rofl2: mam nadzieję że już możesz siadać:tak:ja nie byłam nacinana nie pękłam więc siedziałam od razu :tak:a ból sutków brrrrrrrrrrrr jak sobie przypomnę jak antek się darł bo głodny a ja płakałam że on znów chce jeść a mnie boli:no::no::no:oj współczuję.
MH moja bratowa wiecznie robi imprezy przy chipsach paluszkach i paczce ciastek:sorry:ale jak idzie gdzieś to lubi dobrze pojeść ba potrafi dupe obrobić że nie było co jeść:eek::eek::eek::eek:
anabubka jak dziś jajnik???mnie też zaczyna nawalać więc pewnie @ zaraz nadejdzie a do tego mam nerwa więc pewnie nienbawem:tak:
no i zapomniałam co jeszcze chciałam:sorry::sorry::zawstydzona/y:

witaj malinka kochana
jajanik juz good:tak::tak::tak::tak::tak:
i w ogole juz dobrze jezeli o to chodzi

No to fajnych masz znajomych:szok::szok::szok:Ja w sumie tez jak gdzies ide na grubsza imprezke z dziecmi to tak w razie"w" biore Im jedzenie i picie:tak:Tym bardziej ze moi sa alergikami i nie wszystko moga jesc

Wczoraj tak pisalysmy sobie o zebach no i dzisiaj rano zauwazylam ze
KLAUDUNIA MA PIERWSZA PIATKE:tak::tak::tak:
Przebil Jej sie doslownie ten pierwszy z czterech kikutkow:tak::tak::tak:I nawet nie wiem kiedy:szok::szok::szok:Moze wtedy co ten jeden dzien miala goraczke

ja swojej jalej tez zawsze jakies jedzenie i picie biore bo roznie to bywa wlasnie
gratuluje zabka:-)

Ja też chodzę na fundusz bo nie mam zamiaru płacić, a prywatnie to tylko do stomatologa chodzimy:tak::tak::tak:

ja do gina prywatnie od 5lat do tego samego.przyjmuje gdzies w wawie przy szitalu panstwowo ale nie ma jak jechac.jak sie leczylam i w ciazy to bylam co mieisac.teraz raz na rok cytologie itd.kiedys mialam 2 grupe.od 2 operacji mam 1 grupe:-)gposc mi zycie uratowal i nie tylko mi i dzieki niemu mam Weronike:-)

... chyba we wkurzaniu żony podczas @ :crazy::crazy::crazy::crazy:

ja swoejmu ostatnio powiedzialam-nie wkur..... baby co ma @ :rofl2:

a z ta moja szwagierka już nie aktualne, o 3 w nocy urodzila corke. nic wiwcej nie wiem czy naturalnie jaka duza itp.:-):-):-)

gratulacje

Mój mąż też nie jest lepszy!!!! Właśnie dzwonił do mnie że zrobili mu zdjęcie jak jechał służbowym samochodem, coś tam kumple z roboty wykombinowali bo to straż miejska to foto zrobiła i nie dostarczyli jeszcze do drogówki i trza dać im flaszke, lepsze to niż 6pkt i 300zl!!!

Dzieki dostałam na PW!:):-):-)

ehhh.chlopy

Witam i ja:tak::tak::tak:
Nadrabialam chyba z godzine ale wybaczcie mam brak weny na odpisywanie:wściekła/y::wściekła/y:
u nas pogoda taka sobie nie pada ale jest zimno rano wstalam z zawalonym nosem bolem gardla itd :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:szybko nalykalam sie tabletek i proszkow na przeziebienie i juz czuje sie lepiej:tak::tak::tak: musze wziasc sie za pranie i sprzatanie bo dzisiaj jeszcze nic nie zrobilam siedze do tej pory w pizanmie i nic mi sie nie chce jakos mega lenia dzisiaj mam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

zdrowka

A&E a u nas taka piękna pogoda dzisiaj to taka ty[owa polska złota jesień słonko 10 stopni liście wirują na działkach ludzi grabią i palą liście pchnie obłędnie:tak::tak::tak::tak:
chciałam wam pokazać zdjęcia po pomalowaniu mieszkania ale tak coś namieszałam w aparacie że teraz się nie włącza:wściekła/y:dziś mam wogóle szewski poniedziałek zlew w kuchni zapchany aparat nie działa komp mi muli worków do odkurzacza zapomniałam kupić:wściekła/y::wściekła/y:
ale słonko świeci pięknie jest:-)

zazdroszcze pogodu chociaz u nas po poludniu tez sie fajnie zrobilo.
a zlew znow zapchany czy nadal???????????????????

A u mnie potop... A dokładniej u mojej babci, poszła uszczelka w kranie, ale całe szczęście umiem sie posługiwać kluczem nastawnym :cool2:

A zmeczyłam sie, a jeszcze trzeba obiad skończyc :eek:

zdolna bestia:-p

Witam piękne panie,
obskoczyłam rano nasze miasto powiatowe wydając pieniądze na niezapowiedziane zakupy ,psia mać ,musiałam prostownik kupić ,bo sie zepsuł,a nasze auto bez regularnego ładowania nie pali ,w plecy 160 złotówek-szlag
z miłych wieści kupiłam sobie płaszczyk jesienny,co nie było łatwe jak sie ma rozmiar troszkę wiekszy .....ale udało sie
Jakoś nie mam weny dzis do jeżdżenia na rowerku ,ale istnieje szansa że pójdę na tenisa jeszcze dzis wieęc jestem prawie rozgrzeszona z dziennej dawki ruchu:zawstydzona/y:
Wyobrażce sobie ,ze mój m wpadł na pomysł ,ze będzie na siłkę chodził w zwiazku z tym zakupił sobie wczoraj na allegro spodnie dresowei tenisówki ,jak dojdą ,będziemy chodzić ,dobrze akurat ,bo mi sie to samotne pedałowanie nudzi:tak:

niech chodzi:tak:

kochana my wszystkie z rozpędu tu byki robimy:-D:-D:-Da mistrzynią w przestawianiu liter jest anabubka:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dobra dobra:-p:-p:-p:-p:-p:-D
ja wiem ze jestem mistrzynia:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
i nie koniecznie z rozpedu:-p

Sunday gratulacje dla szwagietki Biednemalekstwo z tym krwiakiem na glowce I jak ona sie wymeczyla :-(
ANABUDA dzieki za stronke
Wlasnie ja czytma
AGNES no najgorsze to jak sie wlasnie z zabawka dziecku nie dogodzi :no:

Ja wyszlam rano Zanioslam Oliwke do kolezanki Pojechalam do Zusu do Rybnika Pozniej wrocilam po Oliwke Chwile posiedzialam u kolezanki Pozniej razem z nia i jej synkiem poszlam z Oliwka do pediatry Mam skierowanie do endokrynologa Musze jeszcze w jedno miejsce zadzwonic Mam nadzieje ze zalatwie to jak najszybciej choc terminy sa obszerne Pediatra powiedziala ze kilka rzeczy u Oliwki moze wskazywac na jakas chorobe Chyba ta tarczyce Oliwka ma wedlug niej jeszcze taki duzy jezyk I bardzo niski glos z tym to sie zgadzam No i ta lechtaczka JENY JAK JA BYM CHCIALA JUZ BYC PO BADANIU

Musze sie chyba u nas zapytac ile kosztuje badanie z krwi na TSH ja nie bedzie drogie to zrobie Poszukam normay jak na wiek Oliwki i juz moze bede miala jakis obraz Pozniej jeszcze bylam na chwile w pracy ale doslownie kilka sekund No i w do domu A teraz padam na twarz hihihih Ale fajnie dzien minal szybko Ja tak lubie :-)

u nas tsh kosztuje 15zl.FT3 i FT4 tez powinnas zrobic bo samo tsh to za malo.te badania tez cos kolo tego kosztuja,moze ciut wiecej..moja mala zanim dostla leki tez miala zachrypniety glos(skrzeczlaa jak zaba),miala ciagle zimne stopy i rece ile bym rzeczy jej nie zalozyla
a mierzylas jej temeprature?czy ma 36,6 czy mniej?do tego moga byc zaparcia,pwoiekszenie gruczolow mlekowych,lechtaczki i warg,jezyka,a jak szwy czaszkowe?te z tylu?zrosniete?
nie ma zaparc?a wlosy sie blyszcza czy sa matowe i suche?a skora taka ladna czy taka marmurkowa,szara?
i do tego niskie tetno.nie pamietam dokladnie jakie ale sprawdz w necie ile uderzen na minut ma dziecko w tym wieku i jej zmierz.

Ja tez mam niedoczynnosc tarczycy ale ani nie mam nic z lechtaczka ani z jezykiem ani z glosem:eek::eek::eek: Badania mialam robine w przychodni w Boguszowicach i co bylo najlepsze raz wyychodzilo ze mam a raz ze nie lekarze sami juz nie wiedzieli :eek::eek: A jak sie wyprowadzilam do Niemiec to przy pierwszym badaniu wyszlo wszystko najaw niedoczynnosc tarczycy i lykanie tabletek cale zycie:eek::eek::eek:

Agnieszka iwdac mialas mala niedoczynnosc i podane objawy jeszcze nie zdazyly u Ciebie wystapic.
moja Weronika tez bedzie brala leki do konca zycia i w sumie przez cale swoje zycie

witam sie ponownie , oj juz bardzo dlugo mnie tutaj nie bylo

agnieszka skad ja to znam z tym rzucaniem sie na ziemie moja emilie tez to ´robila i jeszcze czasem robi i maurice tez przez to przechodzil , a przy tym uwielbialam komentarze szczegolnie starszych pan, boze niech bez kija nie podchodza , bo mozna zabic

witam bo sie chyba nie zanmy

:-D:-D:-D:-D:-D dobre jestescie no to ktora pobije Pati i Agnes:-):-):-):-):-):-) ja odpadam bo mam okres

ja tez odpadam poki co:-p

nom mnie tez sie podoba tylko niektore nie wychodza tak fajnie - dopiero musze go wyczuc wiedziec kiedy i co zalaczyc ... zeby ladnie wychodzily dlatego juz drugi raz czytam instrukcje na spokojnie bo za ierwszym razem nic nie zrozumialam :sorry::sorry:

ja juz winogronem sie chyba przezarlam... u nas ostatnio bardzo dobry byl w biedronce za 2.99 zl

hehe ja roczmnice mam jutro.... (2 lata)
ale i tak aparat jest na raty :sorry: nie chcialam za gotowke... :confused2:

skoro juz do polnocy parechwile to

WSZYSTKIEGO WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY OD CIOTKI LITEROWKI:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

fajny prezent:tak:

to my to my to wlansnie my.... :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

pa1900720672735.jpg

pieknie:-)

Jak ustawić 40postów na stronke?

wiesz co nie pamietam dokladnie
ale jakos wchodzisz w ustawieia,tam chyba w edyche opcji i tam gdzies masz ile posotow na strone i czy pwoiadomienia na maila itd itd

Hello laski. Ja dopiero teraz.
No wy jesteście zajebiste, zaglądałam tu o 15.00 i byłam na bieżąco, a teraz patrzę a tu tyle naskrobałyście.
.

no my jestesmy najlepsze:-):-):-):-):-):-)
poczekaj az sie zima na celgo zrobi.tyle ze ja nie moge tak czesto siadac teraz do netu wiec juz pare postwo mniej:-D:rofl2:

no i nadrobilam.moj p niedawno poszedl dopeiro spac bo o 7 wstaje bo na 10 dopeiro do roboty

dogadalam sie ze szwagrem i jak sie nic nie zmieni to mi w srode popierze dywany:-p:-D
bo sie tym zajmuje to tak dla lasek ze stolicy i okolic:-p
tapicerke w samochodach i w domu tez pierze:-)

nie ma jak kryptoreklama:-p

skoro wszytski pouciekaly i juz moja godzina to ja sie zmywampod prysznic i spac
do jura

reklama
Do góry