anaconda27
styczniówka2006
Jesteś z Lublina. Gdzie chodzisz do ginekologa?
Do przychodni przy pogotowiu ratunkowym na ul. Kompozytorów (Czechów) i przyjmuje tam super babeczka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteś z Lublina. Gdzie chodzisz do ginekologa?
Ale Oliwka ma juz wiecej tych piatek nie???U nas to dopiero pierwszy kikut pierwszej piatki;-)![]()
Ja chodze wlasnie na fundusz do przychodniTa moja lekarka przyjmuje jeszcze oprocz tego prywatnie i w szpitalu i pracuje w szpitalu w ktorym dwa razy rodzilam:-):-):-)
![]()
Witam w nowy tydzień!
Wybaczcie ale nie nadrobię zaległości z weekendu :-( jakieś słoneczko u mnie się przebijamoże w końcu uda mi się wyjść na dwór z Kubkiem
wczoraj pojechaliśmy do zielonej i nic ciekawego nie kupiłam bo nic mnie nie zainteresowało
do M się nie odzywam
wczoraj pogoda na jezdzenie była nie za ciekawa a że jechał ze mną Kubą i mamą to miał jechać pomału. Nigdzie nam się nie spieszyło. Jak jechał już za szybko to mu mówiłam żeby zwolnił a ten idiota wyłączył światła w samochodzie na liczniku żebym nie widziała ile jedzie
tak mnie wkurzył że wczoraj aż się z tych nerwów popłakałam
rano o 6.30 pojechał do świętoszowa do wojska załatwiać i do tej pory go nie ma, nic nie napisał zero
chyba przejdę na stan wolny
jeszcze do tego @ mam i wszystko mnie boli
![]()
Kubek śpi więc mam czas zeby sprzątnąć i obiad zrobićtakże trzymajcie się cieplutko i zdrowo jak nie zasnę wieczorem to zajrzę
![]()
Do przychodni przy pogotowiu ratunkowym na ul. Kompozytorów (Czechów) i przyjmuje tam super babeczka![]()
Anaconda prawda ale wczoraj to już mnie z równowagi wyprowadziłnie odzywam się do niego, przepraszam i tak nie usłyszę więc zobaczy co to na prawdę ciche dni
a on nie to że jeżdzi jak wariat tylko coraz gorzej mu to wychodzi
![]()
Kurcze to troszke daleko jak dla mnie, a w jakim szpitalu przyjmuje>?