reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ale Oliwka ma juz wiecej tych piatek nie???U nas to dopiero pierwszy kikut pierwszej piatki;-):-D:-D:-D

no ma 2 dolne :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ja chodze wlasnie na fundusz do przychodni:tak::tak::tak:Ta moja lekarka przyjmuje jeszcze oprocz tego prywatnie i w szpitalu i pracuje w szpitalu w ktorym dwa razy rodzilam:-):-):-):tak::tak::tak:

ja też chodze na fundusz,ten lekarz prowadził mi ciążę i jetsem z niego zadowolona :tak::tak::tak::tak:

Witam w nowy tydzień!
Wybaczcie ale nie nadrobię zaległości z weekendu :-( jakieś słoneczko u mnie się przebija :-D może w końcu uda mi się wyjść na dwór z Kubkiem :tak: wczoraj pojechaliśmy do zielonej i nic ciekawego nie kupiłam bo nic mnie nie zainteresowało :sorry: do M się nie odzywam :crazy: wczoraj pogoda na jezdzenie była nie za ciekawa a że jechał ze mną Kubą i mamą to miał jechać pomału. Nigdzie nam się nie spieszyło. Jak jechał już za szybko to mu mówiłam żeby zwolnił a ten idiota wyłączył światła w samochodzie na liczniku żebym nie widziała ile jedzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tak mnie wkurzył że wczoraj aż się z tych nerwów popłakałam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: rano o 6.30 pojechał do świętoszowa do wojska załatwiać i do tej pory go nie ma, nic nie napisał zero :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chyba przejdę na stan wolny :tak::tak::tak: jeszcze do tego @ mam i wszystko mnie boli :crazy:
Kubek śpi więc mam czas zeby sprzątnąć i obiad zrobić :tak: także trzymajcie się cieplutko i zdrowo jak nie zasnę wieczorem to zajrzę :tak::-D

oj coś ten twój mąż ostatnio stale Ci odstawia numery,a ty się tak nie złość już bo złóść urodzie szkodzi :tak::tak::tak::tak::tak:

głowa umyta ,idę zaraz suszyć :tak::tak::tak::tak::tak:

Anaconda prawda ale wczoraj to już mnie z równowagi wyprowadził :crazy: nie odzywam się do niego, przepraszam i tak nie usłyszę więc zobaczy co to na prawdę ciche dni :tak: a on nie to że jeżdzi jak wariat tylko coraz gorzej mu to wychodzi :crazy:

... chyba we wkurzaniu żony podczas @ :crazy::crazy::crazy::crazy:

Zobaczymy o której ten pacan przyjedzie i co załatwił bo z tatusiem pojechał :tak: ale mi się chłop trafił że wszystko za niego trzeba załatwiać bo on nie wie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jeny zaraz wybuchnę :wściekła/y::wściekła/y: mam większe napięcie niż elektrownia jądrowa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry