anaconda27
styczniówka2006
Jesteś z Lublina. Gdzie chodzisz do ginekologa?
Do przychodni przy pogotowiu ratunkowym na ul. Kompozytorów (Czechów) i przyjmuje tam super babeczka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteś z Lublina. Gdzie chodzisz do ginekologa?

Ale Oliwka ma juz wiecej tych piatek nie???U nas to dopiero pierwszy kikut pierwszej piatki;-)![]()

Ja chodze wlasnie na fundusz do przychodniTa moja lekarka przyjmuje jeszcze oprocz tego prywatnie i w szpitalu i pracuje w szpitalu w ktorym dwa razy rodzilam:-):-):-)
![]()

Witam w nowy tydzień!
Wybaczcie ale nie nadrobię zaległości z weekendu :-( jakieś słoneczko u mnie się przebijamoże w końcu uda mi się wyjść na dwór z Kubkiem
wczoraj pojechaliśmy do zielonej i nic ciekawego nie kupiłam bo nic mnie nie zainteresowało
do M się nie odzywam
wczoraj pogoda na jezdzenie była nie za ciekawa a że jechał ze mną Kubą i mamą to miał jechać pomału. Nigdzie nam się nie spieszyło. Jak jechał już za szybko to mu mówiłam żeby zwolnił a ten idiota wyłączył światła w samochodzie na liczniku żebym nie widziała ile jedzie
tak mnie wkurzył że wczoraj aż się z tych nerwów popłakałam
rano o 6.30 pojechał do świętoszowa do wojska załatwiać i do tej pory go nie ma, nic nie napisał zero
chyba przejdę na stan wolny
jeszcze do tego @ mam i wszystko mnie boli
![]()
Kubek śpi więc mam czas zeby sprzątnąć i obiad zrobićtakże trzymajcie się cieplutko i zdrowo jak nie zasnę wieczorem to zajrzę
![]()

nie odzywam się do niego, przepraszam i tak nie usłyszę więc zobaczy co to na prawdę ciche dni
a on nie to że jeżdzi jak wariat tylko coraz gorzej mu to wychodzi 
Do przychodni przy pogotowiu ratunkowym na ul. Kompozytorów (Czechów) i przyjmuje tam super babeczka![]()

Anaconda prawda ale wczoraj to już mnie z równowagi wyprowadziłnie odzywam się do niego, przepraszam i tak nie usłyszę więc zobaczy co to na prawdę ciche dni
a on nie to że jeżdzi jak wariat tylko coraz gorzej mu to wychodzi
![]()

ale mi się chłop trafił że wszystko za niego trzeba załatwiać bo on nie wie 

jeny zaraz wybuchnę 
mam większe napięcie niż elektrownia jądrowa 

Kurcze to troszke daleko jak dla mnie, a w jakim szpitalu przyjmuje>?