reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
cześć wszystkim :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

pati wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :-):-):-):-):-)

Witam was wczoraj mnie nie było bo miałam zabardzo kiedy wejść ale porobiłam sobie troche w domku pomyłam okna firanki zawiesiłam bo tesciowa mi uszyła no i tak zeszło:tak::tak:Chociasz ostatnio czuje sie natym watk nie za uważana:-:)-:)-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ale co Ty mówisz???? zdaje Ci się,poprostu mało bywasz u nas,zajrzysz i uciekasz.nie uważam tak zeby ktoś Cię nie zauważał i ignorował twoje posty.
Uśmiech poproszę :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)

Oliwka obudziła nas o 7.00,myslałąm ze dłuzej pospi skoro posżła prawie o 22.30 spać ale cóż nie dało sie dłużej poleżeć w sumie to poleżeliśmy do 7.30.

teraz czekam na śniadanko bo mała z dużym poszli robić :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

to my to my to wlansnie my.... :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

pa1900720672735.jpg
Śliczny brzusio i duży juz:tak:
Patrysia super aparacik

Dziewczynki Kubuś jadł sobie kolację a ja tymczasem dokończyłam kolejną styronkę schematu obrazu.
Jeszcze 3 stronki i obraz gotowy

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
As kobito oddaj mi troche twojego talentu no piękne to jest:-)
tu Sewcio spuscil mi glowe :confused2:
pa1900297982512.jpg

tu chcialam sprawdzic jak wychodza zdjecia specjalne do fotek z jedzeniem (jablka sa brzydkie ale co tam)
pa1900538136546.jpg

a tu mlody po kapieli :-)
pa1900658312014.jpg
Fajne fotki widac ze aparat porzadny a Sewcio jaki usmiech piekne ząbolki
Dziewczyny taki plakat reklamowy Klaudia zrobiła na WOS :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No nie dziwie sie ze taki super plakat Klaudia ma talent po mamie
witam sie ponownie , oj juz bardzo dlugo mnie tutaj nie bylo

agnieszka skad ja to znam z tym rzucaniem sie na ziemie moja emilie tez to ´robila i jeszcze czasem robi i maurice tez przez to przechodzil , a przy tym uwielbialam komentarze szczegolnie starszych pan, boze niech bez kija nie podchodza , bo mozna zabic
Witaj
ahaaaaaaa
a ja co do prezentu zdjecia wywolane
sa poprostu ZAJEBISTE..... upssssssss rozpedzilam sie troche :sorry::zawstydzona/y:
beda swietnie goscily w albumie....

no a ja dostalam:
sp590uz2215261.jpg

sp590uzback2246983.jpg

sp590uztop2331713.jpg

troche mi glupio ze ja tak skromnie pojechalam z prezentem :-(
Ale cacko super prezencik
Ale dzisiaj byl fajowy odcinek Brzyduli:tak::tak::tak:No bylam posikana:-D:-D:-D
Po obiadku wyszlismy drugi raz na spacer i wrocilismy akurat na Brzydulke:-):tak:Oby taka pogoda sie jak najdluzej utrzymala:tak::tak::tak:
Ja juz sie wykapalam i teraz mlodzi jzu mnie wkurzaja:no::no::no:

PATRYSIU
Napisz co to byl za prezent

MALINUS
Zajrze na watek kulinarny i zobacze:tak::tak::tak:
No tez oglądałam super a usmiałam sie jak tak wszyscy sie na nią gapili:cool:
Moi nie ogladaja bajki bo dalam Im kare:no:Tak mnie wkurzali jak sie kapalam ze szok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A do tego co chwile otwierali mi drzwi od kibla i kabine:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:I bylo mi mega zimno
Oj to ci dali popalic
a to moj diabelek po dzisiejszym knopersie:-):-):-):-)
Ślicznotka
cześć wszystkim :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

pati wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :-):-):-):-):-)

ale co Ty mówisz???? zdaje Ci się,poprostu mało bywasz u nas,zajrzysz i uciekasz.nie uważam tak zeby ktoś Cię nie zauważał i ignorował twoje posty.
Uśmiech poproszę :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)

Oliwka obudziła nas o 7.00,myslałąm ze dłuzej pospi skoro posżła prawie o 22.30 spać ale cóż nie dało sie dłużej poleżeć w sumie to poleżeliśmy do 7.30.

teraz czekam na śniadanko bo mała z dużym poszli robić :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No ostatnio tylko tak wpadne ale to dlatego ze juz w niedziele M wraca i jak zwykle mam wariacje ze sprzątaniem a wiecie jak to przy dzieciach ja posprzątam a zaraz jest to samo.

Czesc dziewczynki
Oliwka jeszcze spi wiec pisze do was i postaram sie cos poczytac :tak:
Nocka u nas ciezka Na szczescie choc szybko usnela bo o 20 Ale o 23 obudzila sie z wielkim placzem Chyba brzuszek ja bolal:-( Ona juz co 2 noc urzadza nam takie hece G nawet wczoraj powiedzial czy ona juz tego spacjalnie nie robi bo bierzemy ja do siebie do lozka Jeszcze do niedawna spalismy z G osobno Ja z Oli w pokoju Ona u siebie w lozeczku Tylko w tym pokoju jest bardzo zimno Wiec teraz robimy tak ze ja przyszlam do pokoju G spac I jak ja juz ide spac to przenosimy Oliwki lozeczko (turystyczne ) na srodek pokoju G bo inaczej tam na niego nie ma miejsca I tak spimy Ale to co urzadza Oliwka ostatnio to juz jest przesada Ja sie ciesze ze do pracy przestalam chodzic bo inaczej bylaby masakra

Jesli chodzi o moja prace to zaraz po macierznskim poszlam do pracy na staji paliw pracowalam po 12 godzin od 6 do 18 i od 18 do 6
Wtedy mielismy dla Oliwki nianke Mieszkamy z moja mama i jej facetem (moim rodzicie sa po rozwodzie ) ale moja mama ma 49 lat wiec sama pracuje jeszcze .
W lipcu zminilam prace na kauflan w zorach Wiecie sieta wolne i po mniej godzin Bo na stacji robi sie nawet w swieta :baffled:.Teraz ze wzgledu na choroby Oliwki z tego ze ona non stop chora zdecydowalismy sie ze ja bede siadzila w domu
Od 5 pazdziernika jestem z Oliwka bo 5 trafilysmy do szpitala
Wiec od 5 do 18 pazdziernika mialam chorobowe a od wczoraj 19 jestem oficjalnie na Wychowawczym Niestety wychowawczy mam tylko do konca stycznia 2010 roku bo tak mam umowe w pracy Watpie aby przedluzyli mi umowe po to abym ja przedluzyla sobie wychowawczy Wiec od lutego planuje isc na Zasilek dla bezrobotnych Mam nadzieje ze go dostane bo ciaglosc pracy mam i dlugo pracowalam :tak:No a po zasilku napewno jeszcze w domu jakies 2-3 miesiace albo i dluzej Bo to zalezy od Oliwki No ale zobaczymy jak sie zycie ulozy Tylko ze po zasilku to juz tylko z jednej wyplaty bedziemy zyli My wynajmujemy mieszkanie wiec troche kasy idzie i jeszcze sa inne dlugi Wiec jak liczylam to przyjdzie nam z G i Oliwka przezyc za 400 zl W tym jest nasze jedzenie i Oliwki i jej pampersy mleko itp
Ale sie rozpisalam :-DNo ale przynajmniej wszystko juz wiecie :tak:

Witam i ja
Dominik juz w szkole a dziewczynki jeszcze spia:tak::tak::tak:Pogoda znowu zapowiada sie super bo juz wychodzi sloneczko,chociaz rano bylo masakrycznie zimno:-);-)

PATRYSIU
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:tak::tak::tak::-):-):-)

Witam
A co tu takie pustki w ten deszczowy poranek:szok::szok::szok:
Ja już Maję do przedszkola zaprowadziłam, nawet dzisiaj nie płakała, chyba pomału się przyzwyczaja.:tak::tak:
Wczoraj tak o wizycie u gina pisałyśmy że dzisiaj zadzwoniłam i się zapisałam na wizytę na godz.10.30 ale ponieważ moja pani ginekolog jest na urlopie to do jakiegoś faceta muszę iść:szok::szok::szok:, ale już sobie tak wykombinowałam,że powiem mu że ja tylko po receptę na tabsy przyszłam:-p:-p:-p, mam nadzieję że nie zechce mnie badać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam was wczoraj mnie nie było bo miałam zabardzo kiedy wejść ale porobiłam sobie troche w domku pomyłam okna firanki zawiesiłam bo tesciowa mi uszyła no i tak zeszło:tak::tak:Chociasz ostatnio czuje sie natym watk nie za uważana:-:)-:)-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:

No jak tak możesz pisać!!! Jasne że jesteś zauważalna :tak::tak::tak:
dorota123456789 oby Oliwka przestała chorować bo faktycznie za 400zł m-cznie to nie za ciekawie przeżyć, ja bym nie umiała:no::no::no:

reklama
Do góry