Gosia cieszę się że już wszystko kupiłaś, teraz na pewno jesteś spokojniejsza
Ja dla Małego biorę czapeczkę i łapki niedrapki, i chyba jeden komplet ubranek awaryjnie jakby okazało się że szpitalnych nie ma

ale mają być..
Na wyjście przyszykowałam żeby potem M przywiózł - body krótki rękaw, pajacyk, bluzę polarową cieplejszą i kombinezon najmniejszy jesienny, no i fotelik i kocyk grubszy do przykrycia.
Gosiu a co Ty tam jeszcze spakowałas do swojej torby?? Ja mam tak - majtki wielorazowe, podkłady poporodowe, podpaski, wkładki laktacyjne, podkłady do przewijania/ lub dla mnie na łóżko, biustonosz do karmienia, Linomag, Bephanten, klapki pod prysznic, koszulę do karmienia, tantum rosa. Dla Małego te niedrapki i czapusię oraz chusteczki wilgotne. Muszę jeszcze dołożyć - dokumenty + wyniki badań, szlafrok, kapcie, szczoteczka+pasta, coś do kąpieli i higieny intymnej, szampon, szczotka do włosów, co jeszcze??? Jak ja nie lubię się pakować...
Jak będę już w akcji porodowej to przyjmą na pewno
Ja na razie żadnych rajtuzków nie kupuję. A co do kosmetyków to mam tak: na pierwsze tygodnie Mydełko Kremowe Nivea, potem Żel do mycia ciała i włosów Nivea Nutri Sensitive (biały), balsam Mustela, Linomag, Sudokrem, sól fizjologiczna, woda morska do nosa, Nivea krem na każdą pogodę. I chyba tyle.