W
wika_20
Gość
DZIEWCZYNY ZAJRZYJCIE DO POLECAM !!!! -odradzam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie w aptece bez recepty i pytalam ginekologa mozna brac w ciazy jak ktos ma z nerkami problem albo mial wczeniej infekcje to wskazane ja biore to caly czas bo sie balam wlasnie infekcji i odpukac od poczatku ciazy mam spokoj. No ale musisz isc koniecznie do lekarza jak boli nerka to tymi tabsami tego nie wyleczysz bo to juz mozna brac profilaktycznie po wyleczeniu stanu zapalnego. Nic sie nie martw musisz isc koniecznie do lekarza bo ja tez z bolem nerki zwlekalam i nie bylo wesolo wiec sie ubieraj jutro rano niczego sie nie boj i do lekrza marsz z wynikami moczu!!!No własnie nie bardzo się an tych normach w ciąży znam , ale nerką sie martwięnigdy w życiu nie miałam z nerkami problemów ,nawet nie wiedziałam co to znaczy ból nerek
No jestestem, a do lekarza to aż strach iść, albo mnie oleje albo znowu na oddział połozy
Jak się nadal tak będziesz źle czuła to zadzwoń może do dr ? bo to chyba tak być nie powinno, :-(
Mozna to w aptece kupić ?
ag moge zadac niedyskretne pytanie?????? ile bylas po porodzie kiedy znow zaszlas w ciaze???? swoja droga... podziwiam:-)
Czesc Dziewczyny:-)
Widze, ze od rana przezywacie rozstepy i inne uroki ciazy;-)
Ja mam na brzuchu takie rozstepy, ze masakra, ale tylko na dolnej jego czesciAle co tam rozstepy...
Mea musze skorygowac wpis urodzenia sie moich dziewczynek. Okazalo sie, ze zle mi podali wage Anastazji i jak sie urodzila wazyla 1050g a nie 1250g.
Moje maluchy sa naprawde zadziwiajace, az lekarka sie dziwi. Nie potrzebuja juz wsparcia oddechowego, radza sobie same, choc nadal zdarzaja im sie bezdechy:-(
Przytyły Amelcia wazy juz 1005g!!!!!!!:-) A Nastusia 1190g!!!:-)
Naszczescie Amelka poradzila sobie z anemia i chyba juz moge zapomniec o ponownym przetaczaniu krwi
Sa bardzo ruchliwe i uwielbiaja sie przytulac;-)
Cześć kobietki :-)
Od razu się przyznaję, że jeszcze nie nadrobiłam zaległości z wczoraj
jutka bardzo się cieszę, że dziewczynki rosną i są coraz silniejsze... Buziaki dla nich
Ja po wczorajszej wizycie u lekarza nie mam niestety zbyt dobrych wieści :-( Z młodym jest wszystko ok, waży 2200g... ale napiera mi na szyjkę i muszę leżeć z pupą do góry. Ginka powiedziała, że jak dalej będę się tak eksploatowała to mi nie zagwarantuje, że za 2 dni nie urodzęZdziwiłam się bardzo, bo prawie całą ciążę super przechodziłam a tu teraz taki klops
Dostałam zwolnienie do następnej wizyty, więc teraz może nie będę miała tyle zaległości na forum ;-)
Mam pytanie, czy jak któraś z was musi leżeć z pupą do góry to wogóle nigdzie nie wychodzicie? I ile tych poduch podkładacie pod poślady?
No no rozumiem to moze sprobuj jutro albo pojutrze i bedziesz spokojna lepiej dmuchac na zimne na pewno bedzie dobrze.Mocz mi własnie nie wyszedł, bo przed ostatecznym badaniem siusiałam 2,5 godz. a mocz do badania powienien być po nocy oddany czyli te kilka godzin wczesniej
miesiąc temu miałam słabe wyniki moczu a teraz nagle wyszły jak u młodej dziewczyny bez problemów tylko ciekawe skąd ten ból nerki i taka poprawa stanu pęcherza bez leków
..... odpowiedz: badanie nie wyszło bo miałam mocno rozcienczony mocz po całej nocy siusiania :/
no ja mam podobnie, tylko hemoglobina 7.0...
ale mnie brzuch boli, aż wyję z bólu :-(