MONIA-AREK
Fanka BB :)
Nie martw sie Dziunka!! nasz synek wczoraj sie mniej ruszal i tez sie martwilam, ale oczywiscie wszystko jest ok.
Tylko dziś jak z centrum handlowego wyjezdzalismy, to jakas wariatka tak szybko jechała (a nie było jej widac), że prawie w nas przywaliła. Mężulek na szczeście ma szybki refleks i mocno zahamowal i troszke nami wstrzasnelo, ale mam nadzieje, że nic sie nie stało. Nie uderzylam sie ani nic.
Tylko dziś jak z centrum handlowego wyjezdzalismy, to jakas wariatka tak szybko jechała (a nie było jej widac), że prawie w nas przywaliła. Mężulek na szczeście ma szybki refleks i mocno zahamowal i troszke nami wstrzasnelo, ale mam nadzieje, że nic sie nie stało. Nie uderzylam sie ani nic.
ja bym od razu dostala "miekkich nog", taka fala przeze mnie przechodzi od gory do stop, a na koncu nog nie czuje
i tez sie zawsze boje ze cos sie stanie z dzidzia. A ze jeszcze duzo jezdze, to mam juz normalnie dosc tych wariatow na drogach. Ja rozumiem, ze nie szanuja swojego zycia, ale zeby jeszcze zycie innych olewali? jakim prawem?! 

:-) Juz sie doczekac nie moge!!!! wkoncu sie zrelaksuje :-):-):-)