reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

bylam bylam:-)
teraz to mam juz 11kg na plusie...:wściekła/y:

W Twoim przypadku 11 kg na plus to nic wielkiego:)
Ja mam 17kg na plus ale się nie przejmuje w koncu nie objadam sie slodyczami i innymi bzdetami jem nawet mniej niz przed ciaza czyli w wiekszosci to zasluga mojej coreczki:) Wierze ze po porodzie uda mi sie szybko wrocic do formy:)

reklama
Ja wczoraj wróciłam do domu i mój M do mnie: ''chodz maleńka kupimy to co jeszcze Nam brakuje'', pomyślałam o dodatkowej pościeli i kosmetykach :tak:

No i zakupy wyszły tak, że kupilismy wszystko dosłownie :/

Laktator Aventa: Avent Laktator Isis Mambi.pl twój sklep dla dzieci

Sterylizator Aventa: Sklep Mały Ryś

Kosmetyki: Nivea

Wanienka baby O.K z termometrem: Sklep Mały Ryś

Przewijak 120/60: http://www.tomiko.pl/files/przewijak-600x600.jpg

Pościel frote 2 x na przewijak

No i zakup najważniejszy wózek .....
X-LANDER XA 08 3w1 WÓZEK+FOTELIK X-CAR+TORBA+X-MU (774264251) - Aukcje internetowe Allegro

Wygrał X - LANDER, wiem, że ma małą gondolę ale ile w Niej dziecko spędzi czasu ? mnie interesowała spacerówka bardziej jak gondola, rozmawiałam właśnie o tym z rodzicami którzy też tak kupywali ten wózek i są bardzo zadowoleni bo jak by nie było w spacerówce spedzi więcej czasu :tak:a prawda jest taka, że większość z tych popularnych wózków jest Chińska. Ale w X jest coś co przebiło reszte wózków, super zatrzaski jednym ruchem można go rozłożyć, złożyć, odpiąc gondolę ,wpiąc fotelik no problem

I takim oto sposobem jestesmy biedniejsi o 2340,-

Ja wczoraj wróciłam do domu i mój M do mnie: ''chodz maleńka kupimy to co jeszcze Nam brakuje'', pomyślałam o dodatkowej pościeli i kosmetykach :tak:

No i zakupy wyszły tak, że kupilismy wszystko dosłownie :/

Laktator Aventa: Avent Laktator Isis Mambi.pl twój sklep dla dzieci

Sterylizator Aventa: Sklep Mały Ryś

Kosmetyki: Nivea

Wanienka baby O.K z termometrem: Sklep Mały Ryś

Przewijak 120/60: http://www.tomiko.pl/files/przewijak-600x600.jpg

Pościel frote 2 x na przewijak

No i zakup najważniejszy wózek .....
X-LANDER XA 08 3w1 WÓZEK+FOTELIK X-CAR+TORBA+X-MU (774264251) - Aukcje internetowe Allegro

Wygrał X - LANDER, wiem, że ma małą gondolę ale ile w Niej dziecko spędzi czasu ? mnie interesowała spacerówka bardziej jak gondola, rozmawiałam właśnie o tym z rodzicami którzy też tak kupywali ten wózek i są bardzo zadowoleni bo jak by nie było w spacerówce spedzi więcej czasu :tak:a prawda jest taka, że większość z tych popularnych wózków jest Chińska. Ale w X jest coś co przebiło reszte wózków, super zatrzaski jednym ruchem można go rozłożyć, złożyć, odpiąc gondolę ,wpiąc fotelik no problem

I takim oto sposobem jestesmy biedniejsi o 2340,-
szystko fajniusie:-)
i wozek tez mi sie podoba moj quinny ma taka sama gondole i wcalenie jest taka mala..poza tym ja mysle ze bede z niej korzystala tylko przez pierwsze tygodnie potem fotelik:-)

No zaczyna się dziać:) nie płacz po zakupach.. na pewno za kieszen pociagly ale to wszystko dla malenstwa. ja jak wytrwam do soboty to zrobie koncowe zakupy takze i juz wtedy bede spokojnie czekac az Julka zacznie się przeciskać do mnie:)

szystko fajniusie:-)
i wozek tez mi sie podoba moj quinny ma taka sama gondole i wcalenie jest taka mala..poza tym ja mysle ze bede z niej korzystala tylko przez pierwsze tygodnie potem fotelik:-)

No właśnie ja też na spacerniak jestem nastawiona, dlatego wybrałam trochę sztywniejszy wózek, nie bede małego bujać w spacerówce :) patrzyłam jedo, jumpery i inne i Wam w sumie powiem ,że to wszystko to jedno i to samo, ja chciałam mieć 4 koła gumowe i mam, super spacerówkę i mam :tak:

witam sie z rana i zabieram sie za nadrabianie trche tego jest od wczoraj od 17..;/
caly czas was czytam a malo sie udzielam bo trzeba sie zabrac za pisanie pracy mgr..;/
tylko nie mam glowy do tego..wczoraj caly dzien siedzialam i napisalam 3 i pol strony...:eek:

czytac nas i pisac prace to jest wyczyn !! gratulacje chocby tych 3 stron :)

reklama
czytac nas i pisac prace to jest wyczyn !! gratulacje chocby tych 3 stron :)
no jakos odkad tu jestem na forum to nic nie robie :-D
rano pierwsze co do komputer i nadrabianie potem pisanie...
i dopiero teraz pozalatwialam sprawy z uczelnia i teraz zabieram sie za prace...
a kiedys bylam taka rozgarnieta i zorganizowana...
kazdegoo wieczoru mialam plan kolejnego dnia..
a teraz:-D

Do góry