reklama
o 9 myslałam o Oliwce co i jak z nią i maleństwem tez juz bym chciała móc utulic swojego maluszka no ale jeszcze z 2 tygodnie conajmniej niech posiedzi tak do 38 tygodnia a pozniej niech mnie tną i wyciągają go :-)
ciekawe co z pozostałymi dziewczynami może tez już sie cieszą z narodzin swoich pociech.... trzymam kciuki....
ciekawe co z pozostałymi dziewczynami może tez już sie cieszą z narodzin swoich pociech.... trzymam kciuki....
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Klaudzia a ja myslalam, ze juz Ci w miare minelo to swedzenie. jezu, bardzo Ci wspolczuje. nawet sobie nie chce wyobrazac przec co przechodzisz codziennie.
wszystkie narzekacie na niewyspanie to i ja ponarzekam. znowu pol nocy przesiedzalam w lozku, tym razem z nogami wysoko na walizce i jest troszke lepiej jesli chodzi o opuchlizna w kostkach i lydkach. no ale jestem niewyspana.
a do tego pada u mnie deszcz i nie mam przez to telewizji. tak mi maz ze szwagrem antene sat. podlaczyli, ze gdy pada deszcz to mi nie odbiera konwerter. jestem super zadowolona. sama w domu, nic do roboty i nawet obejrzec mango nie moge![]()
no niestety nie przeszlo... tez myslalam ze przechodzi a tu teraz wyszlo z podwojna sila... myslalam ze juz bardziej drapac sie nie da.... dalej czekam na tel. z przychodni...
u mnie tez pada...ponuro strasznie... tv u mnie odbiera ale i tak nic nie leci

a ja siedze i zastanawiam sie jak przyspieszyc porod.... teraz jeszcze bym nie chciala ale jezeli tylko swedzenie mi nie przejdzie to naprawde chyba wprowadze w zycie te rady.... tylko od czego zaczac???? chodzenie po schodach i mycie okien u mnie odpada... bo chodzic mi ciezko a co dopiero po schodach a okna wlasnie szoruje moja ciocia po remoncie i nie pozwola mi dotknac ich nawet...
D
dziunka24.
Gość
Dziewczyny, jestem, żyję :-):-):-)
Jestem po RWANIU ZĘBA ( 8-mki)
wszytsko super, bezboleśnie, zabieg miałam o godz 20, rwanie zajęło lekarzowi moze 2 min wiec super szybko, bez komplikacji
Mam nadzieje ze nie bedzie mnie boleć :-):-):-)
Jestem JUŻ dobrej myśli..bo byłam przerazona i jak do dentysty szłam do na lewą strone kurtke zakładałam i w kapciach chciałam wychodzić![]()
Super ze poszlo tak gladko! Czyli wniosek z tego, ze nie ma sie co na zapas martwic

a ja wlasnie dzwonilam do szpitala przez to moje swedzenie.... powiedzieli mi ze mam sie kontaktowac ze swoim lekarzem ktory ma mi przepisac Antihistamine co powinno zlagodzic to swedzenie.... NO CO ZA KUR** PAJACE!!!!ile juz im mowie ze mnie swedzi to dopiero teraz pomysleli zeby mi cos przepisac????
czekam na tel. z przychodni od mojego lekarza... zobaczymy co mi powie... polozna ze szpitala kazala mi sie z nia kontaktowa gdyby lekarz nie chcial wypisac recepty...
mam tylko nadzieje ze te tabletki pomoga bo jestem bliska depresji...
Nie no szkoda gadac

Boziu to juz 21.10? matko jak ten czas leci.
Mam nadzieje, ze u Oliwki wszystko dobrze i ze juz jest po calym ciciu i szyciu, a teraz lezy w sali "po" i cieszy sie swoim placzacym malenstwem
JA TEZ JUZ CHCE !!!
Mam nadzieje, ze u Oliwki wszystko dobrze i ze juz jest po calym ciciu i szyciu, a teraz lezy w sali "po" i cieszy sie swoim placzacym malenstwem
JA TEZ JUZ CHCE !!!
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
ale tu cicho dzis.... wszystkie rodza czy co???
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
ale tu cicho dzis.... wszystkie rodza czy co???
wszytskie przytłoczone pogoda chyba
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
wszytskie przytłoczone pogoda chybau nas nie jest pieknie ... pochmurno mokro i wogole tak bee
no to tak jak u nas.... leje, pochmurno.... na pewno nie poprawia to samopoczucia...
wszystkie trzymamy kciuki :-) i nie mamy jak pisac....
hehe no chyba ze tak

reklama
a ja siedze i zastanawiam sie jak przyspieszyc porod....
mam to samo, mysle czy nie zaczac dzis po schodach chodzic i nie brac zimnych prysznicow. mam dosyc po kazdej kolejnej nocy, po kazdym wstaniu na siku i w ogole juz ogolnie mam dosyc.
mowie do malenstwa " wyjdz juz prosze, ja bede cie tulila i przewijala i karmila, a potem jak babcia przyjedzie to mama przynajmniej bedzie troszke zagojona i na spacerek sie pojdzie". a on nic, siedzi cicho w tym moim brzuszysku pokazujac jak mu tam dobrze i cieplutko.