reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

u mnie po schodach to ciezko bo mieszkam na 3 pietrze a wczoraj jak ze sklepu wrocilam to chyba 15 minut sapałam :) wogole to maz sie smieje bo wczoraj lezalam w lozku i rozmawialismy i jak dluzej mowilam to ciezko było mi oddychac a ten sie smieje i glupio pyta czy oddychanie cwicze hehe a co do zimnych prysznicow to szybko bym wyszla hehehe wole jednak cieplejsza wode :) a zeby to takie łatwe było ... ja juz bym tez wiele dala zeby było juz ta godzina itp ale jak... nawet sex u mnie nie dziala a niby taki niezawodny
3 pietro? Idealnie! O to chodzi aby nie miec sily i sapac. Rob kilka rundek a bedzie dobrze. I sexuj sie sexuj z mezulkiem;-) do utraty sil:tak::-D:-D:-D

reklama
co do seksu to ja niestety ... namawiam mojego , ale on sie panicznie boi, wiec my nic ten tego od chyba lipca nie robilismy .... :(

hehe moj to mnie meczy a jak ja mowilam mu wczesniej ze nie chce bo boje sie itp ... to on siadal na kompa i mi informacji wyszukiwał ze to bezpieczne i to wlasnie on mnie uświadamiał ze mozna... :)

a ja juz wysterelizowalam i se zrobilam miejsce w kuchni :) ale napewno przed pierwszym podaniem butelki i smoczkow to napewno jeszcze raz wysterelizuje
a smoczki to nie wiem czy trzeba... nawet sie nie zastanawialam :eek: a biore jeden ze soba do szpitala wrazie czegoś lepiej miec niz nie miec po tym co slyszalam jak robia jak dziecko płaczliwe strasznie

a co robia ??

co do seksu to ja niestety ... namawiam mojego , ale on sie panicznie boi, wiec my nic ten tego od chyba lipca nie robilismy .... :(
Ja Cię pocieszę, Anadri, że u mnie też posucha:sorry::zawstydzona/y:. A wczoraj mojego zmusiłam w celach rozwieraczych, ale całkiem dosłownie miał minę jakby w kwasie zanurzał interes...:eek::-D... Sorry za dosłowność:sorry:

to chyba nie miałoby zbytnio sensu:eek::eek::eek:! Ja w każdym razie nie posiadam pojemnika próżniowego żeby utrzymać to w sterylnej czystości jeszcze przez czas jakiś...

niby te do mikrofalowki co sa puki nie otworzy sie to sa idealne sterylne ale przeciez tam wode sie wlewa i co z ta woda ma sie kisic w zamknieciu ... hm :confused2:
a widze ze tylko ja chcialam sprawdzic sterylizator hehe a moze nie beda wcale potrzebne te butelki ;]

Gawit milczy od 23 IX... myślę , że urodziłam... bo innych scenariuszy przy tak długiej nieobecności nie zakładam

OLIWKA trzymama za Was bardzo mocno kciuki:tak: i zazdroszcze , że utulisz już dziś maluszka....

Witajcie mamusie:tak:
cierpię ostatnio na poranna bezsenność.. wyprawiam M do pracy i juz nie mogę spać;-)moja torba już spakowana... kupiłąm wczoraj koszule dla karmiacych mam i staniki rozpinane i doszłam do wniosku , że jak M mnie dłuzej w tym pooglada to koniec z seksem:-p:-p
Siostra wpadła do mnie wczoraj i do nocy prasowała rzeczy dla małąego...mi tak nogi puchną , że jak tylko stoję to robią się jak balony..

Dlatego przesuwam stol do kanapy, klade na niego recznik, wyciagam zelazko, robie sobie kawke i prasuje na siedzaco gapiac sie w tv :tak: sama przyjemnosc :tak:

dziewczyny czy Wy juz macie butelki i smoczki wysterylizowane lub wyparzone.....??

Smoczek-uspokajacz tak, juz czeka na dzidzie. Ale jesli chodzi o butelke to nie ma sensu, jesli na razie chcesz karmic piersia, a w razie czego zawsze mozesz wysterilizowac, to dlugo nie trwa.

Jejku, ciekawe jak Oliwka :tak:

u nas w szpitalu nie wolno miec smoczkow, bo to zaburza karmienie piersia i nasze male palce u reki sluza za ewentualny smoczek.

U nas odliczamy czas do 38 tc bo wtedy znou będziemy się kochać :tak: I to aż do porodu, bo później będzie ciężko...

Ja właśnie nie mam problemów juz z wejściem na 2 pietro albo z piwnicy na 2 (to tak jak na 3). idę bez przerw na odpoczynek. Jakiegoś przypływu energii dostałam :eek: Nawet chodzę szybciej, już nie jak kaczka i powoli, tylko w swoim przedciążowym tempie :-)

reklama
Do góry