reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Poszlam sobie na spacer bo pogoda piekna slonce swieci ale jakos po tej fasolce to mi tak brzuch rozsadzilo ze sie czulam jakby mi mial cos z niego wyskoczyc haha a wcale duzo nie zjadlam ledwo szlam i spac mi sie zachcialo ale jakies 2 km zrobilam lekko chociaz troche ruchu bo tylko siedze i tyje a do 6 miesiaca to codziennie chodzilam na dlugie spacery teraz nie mam powera. Kupilam sobie sok z mandarynki niby bez dodatku cukru ciekawe czy to walek ale soczek pycha a pic mi sie chcialo jak diabli wypilam pol litra naraz i znow mnie wysadzilo. Duzo nadrabiania nie ma chyba dzis taki dzien bo ostatnio za bardzo sie rozbujalysmy:)

Poszlam sobie na spacer bo pogoda piekna slonce swieci ale jakos po tej fasolce to mi tak brzuch rozsadzilo ze sie czulam jakby mi mial cos z niego wyskoczyc haha a wcale duzo nie zjadlam ledwo szlam i spac mi sie zachcialo ale jakies 2 km zrobilam lekko chociaz troche ruchu bo tylko siedze i tyje a do 6 miesiaca to codziennie chodzilam na dlugie spacery teraz nie mam powera. Kupilam sobie sok z mandarynki niby bez dodatku cukru ciekawe czy to walek ale soczek pycha a pic mi sie chcialo jak diabli wypilam pol litra naraz i znow mnie wysadzilo. Duzo nadrabiania nie ma chyba dzis taki dzien bo ostatnio za bardzo sie rozbujalysmy:)
Oj też bym się napiła takiego soczku ale się już nie ruszam bo pogoda u mnie okropna

podziwiam mnie sie juz nie chce spacerowac w taka pogode u nas co chwila pada i ogolnie jest ble

Ja uwielbiam grudzień:-D ale czuję, że rozpakuję się w listopadzie-jakieś takie głupie uczucie.
No ale chyba mnie nie wygonicie nawet jak wcześniej urodzę? Ja nie chcem do listopadówek:-:)-:)-:)laugh2:
Tu masz siedzieć i nie myśl inaczej:-) Ja czuję, że uda mi się donieść do grudnia ciążę, mam szyjkę długą zamkniętą twardą, brak skurczy (odpukać oczywiście), ale jestem poz. nastawiona:-)

reklama
Do góry