reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
mówię do męża : "budyniu bym zjadła"
a on do mnie: "to co?robisz?":szok:

a ja wogole nie wiem co wy sie dziwicie :) ja dzis pojechalam po bulki na sniadanie i mezusiowi mowie "zrob kakao" wracam a on stoi nad garnkiem z mlekiem i czeka na mnie :) pytam co jest a on na to "i tak najlepsze kakao robisz ty" ... i wez tu goscia nie walnij !!!

ide zanurkowac w wannie :)

Ostatnia edycja:
a doopa, szkoda gadać..
fajnie było ze po naszym wielkim rozstaniu było ok a teraz znowu doopa..
mam już dosyć.. :sad:

No niestety są lepsze i gorsze dni w związku,:tak: ja wiele musiałam też przejsc, wycierpieć, podocierać się, wybaczać pewne sprawy aż się nauczyliśmy kompromisu :tak:ale trwało to bite 3 lata :tak:

reklama
ale ile mogę prosic o jedno i to samo?
prosiłam , płakałam i NIC!

Z facetami to juz tak jest :tak:oni mało rozumieją, a jak mówią, że rozumieją to mówią tak na ''odczepke'' :tak:ja swojego 3 lata prosiłam o wyprowadzkę od teściów, prosiłam, tez płakałam, błagałam az prawie doszło do złego :tak: dopiero zrozumiał, że życie w jego rodzinie jest dla Nas toksyczne.

Do góry