reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

jak sie jest z wami na biezaco to czlowiek nie ma takiego metliku w glowie:szok::eek::szok::eek:

Dziewczynki zakneblujcie sie tam od dolu, trzymajcie i nie popuscie:-D:-D

Mi dzis jelitka popuscily, tydzien mecze sie z hemoroidem i musze przyznac masc pomaga:happy: ale kilka dni zastoju bylo:eek::eek:

Dla mnie zblizajacy sie termin porodu to normalnie abstrakcja-gdzie tam koniec roku:sorry: tylko ze ten koniec roku zbliza sie WIELKIMI krokami:szok::szok::szok::szok::szok:

Anoola mialam zapytac bo tak ostatnio myslalam co z twoim tesciem i jego dlugami-sprawa sie rozwiazala?

reklama
Z facetami to juz tak jest :tak:oni mało rozumieją, a jak mówią, że rozumieją to mówią tak na ''odczepke'' :tak:ja swojego 3 lata prosiłam o wyprowadzkę od teściów, prosiłam, tez płakałam, błagałam az prawie doszło do złego :tak: dopiero zrozumiał, że życie w jego rodzinie jest dla Nas toksyczne.
ehhh, wiem że taka kolejna wyprowadzka na pare dni nic nie da bo nie mozna od tego uciekac.. ale jesli mam siedzieć tu i płakac .. denerwowac siebie i dziecko przy okazji to mam gdzies takie coś..

Dla mnie zblizajacy sie termin porodu to normalnie abstrakcja-gdzie tam koniec roku:sorry: tylko ze ten koniec roku zbliza sie WIELKIMI krokami:szok::szok::szok::szok::szok:

Kochana ja się nie na żarty wystraszyłam jak spadł pierwszy śnieg :-D dopiero poczułam: ''cholera toż to prawie zaraz poród''!:-D

Hemoroidy - to straszne cholerstwo ..... mi się udało zaleczyć ale ciekawe na jak długo :tak:

ehhh, wiem że taka kolejna wyprowadzka na pare dni nic nie da bo nie mozna od tego uciekac.. ale jesli mam siedzieć tu i płakac .. denerwowac siebie i dziecko przy okazji to mam gdzies takie coś..

To jedź ! :tak: jeśli masz się męczyć i stresować to rozłąka dobrze Wam zrobi skoro porozumienia brak. Tylko ciągłe ucieczki jesli znowu nie zrozumie na nic się zdadzą :tak: musisz mu dać mocno do zrozumienia, że ''takiej a takiej'' sytuacji masz dość..

To jedź ! :tak: jeśli masz się męczyć i stresować to rozłąka dobrze Wam zrobi skoro porozumienia brak. Tylko ciągłe ucieczki jesli znowu nie zrozumie na nic się zdadzą :tak: musisz mu dać mocno do zrozumienia, że ''takiej a takiej'' sytuacji masz dość..
już nie raz dodsadnie mu to prubowałam uświadomić a tu zero..

DOGONILAM WAS:-)
Ja normalnie chyba sie dzisiaj wykoncze:-(znowu powraca do mnie choroba,boli mnie gardlo,kaszel mnie chyba udusi,katar z nosa leci i co ja mam teraz zrobic:-(kupilam sobie dzisiaj syrop na kaszel ale nie wiem czy wiele da,pozatym boje sie troche go zazywac,niby pani powiedziala ze moge ale ja jakos sie troche wacham:-(musze chyba zrobic sobie jutro syrop z cebuli a jak nie bedzie przechodzic to pojde do lekarza.
a my jednak mamy dzis zly dzien...
zaczely mnie lapac skurcze tak silne ze az poty mnie oblewaja..
mam wziac dodatkowa tabletke fenoterolu i czekac...
i maly 4 ruchy na godzine;/
co za shit...
teraz to juz na powaznie spisuje do was telefony...

Jak sie teraz czujesz?Przeszlo?

Jaka ja zielona z tymi rozwarciami i szyjkami. Rozwarcie jest wtedy kiedy w ogóle szyjki już nie ma?

Nie moze byc nie skrocona a sie rozwierac:tak:ja mam w sumie 3 cm ale sie po troszku rozwiera:-(

a tak sie jeszcze zastanawialam ... ktore lasencje musza lezec i biora fenka ?? bo z tego co pamietam to:

karolak
cherie
kasiekkrk
natalka
23marta /ale nie wiem czy ona bierze fenka czy nie ... bo lezec to raczej nie ma kiedy/
dagmar

... no przypomnijcie mi kto jeszcze ??

Ja musze lezec ale narazie fenka nie biore:no:i obym nie musiala.
Ja to już3 lata na forum jestem, na początku mąż próbował podczytywać,pytał co i jak ale hehehe później zrezygnował, stwierdził, że za babińcem on nie nadąża:-D:-D:-D

Aczkolwiek z kilkoma mamami kwietniowymi 06 juz się spotkałyśmy chyba z 20 razy:tak: naprawde fajne kobitki;-) kontakt cały czas utrzymujemy.
A na forum mam kwietniowych zostało nas 6:-( a na początku masa dziewczyn była, tak jak teraz na grudniówkach, noale tak to jest że się ludzie wykruszają:-(

No to niezle juz siedzisz na forum:tak:mi niedlugo minie dopiero rok.

A i dostałam skierowanie na USG nerek :tak: i wszystko będzie wiadomo co sie tam dzieje takiego ....:tak:

Trochę martwi mnie wskazanie do cesarki, bo ja się od początku nastawiałam na poród SN, no zobaczymy .... powiedziała, że z doświadczenia wie, że mam jakieś 30 % na poród SN:eek: może jak będe bardziej milsza dla teściów to los okaże się łaskawy ;-)

Dzisiaj testowałam laktator, bo w sumie to nie bardzo wiedziałam co i jak - dziwne uczucie :eek: ja to tak delikatnie testowałam, ale jak mój sie dorwał to aż go pogoniłam bo mi siara chlapneła :eek:

Po co to testowanie?Lepiej tego nie rób:no:

Mój trzylatek zjada wszystko:tak:
Przepada za pieczonymi udkami z kurczaka i surówkami z tartej marchwi;-)

Moja cora tez jada wszystko:tak:no prawie:-)

mówię do męża : "budyniu bym zjadła"
a on do mnie: "to co?robisz?":szok:

Moj tak samo by powiedzial:-D:tak:

Co sie znowu stalo?
Juz doczytalam:-(
Nie zazdroszcze ale napewno bedzie dobrze;-)lepiej sobie teraz odpocznijcie niz potem;-)

Ide sie kapac.

reklama
Do góry