reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Siemka!
Mój ma gołębie więc w tym temacie jest zawsze coś do kupienia:-)
Martuśka-suuuuper wieści:tak:
Aśka-to miłe, ja też o Tobie pomyślę:tak:
Anoola-przechlapane, mój mąż sam z siebie rzucił fajki podczas ciąży a jarał jak smok i teraz nawet z kolegami nie pali-jak widać jak ktoś chce to można tylko musisz być konsekwentna

głowa mnie strasznie boli, o spojeniu to już w ogóle nie wspominam ale dzisiaj całkiem dobrze spałam w nocy tylko jak się obudziłam to zobaczyłam krew na poduszce-poleciała mi z nosa :-(

co robicie na obiad??

Siemka!
Mój ma gołębie więc w tym temacie jest zawsze coś do kupienia:-)
Martuśka-suuuuper wieści:tak:
Aśka-to miłe, ja też o Tobie pomyślę:tak:
Anoola-przechlapane, mój mąż sam z siebie rzucił fajki podczas ciąży a jarał jak smok i teraz nawet z kolegami nie pali-jak widać jak ktoś chce to można tylko musisz być konsekwentna

głowa mnie strasznie boli, o spojeniu to już w ogóle nie wspominam ale dzisiaj całkiem dobrze spałam w nocy tylko jak się obudziłam to zobaczyłam krew na poduszce-poleciała mi z nosa :-(

co robicie na obiad??

Ja dziś robię spagetti:)

Hej Dziewczynki,

Witam się z rana (oooo już 10) i życzę Wszystkim miłego dzionka.

Troszke podczytałam - super że nasze maluszki ładnie rosną. Ja w poniedziałek ide do gina a na usg nie wiem kiedy. Buuu...

Mea - wrzuć nam cytrynowca i tasiemca na forum to przynajmniej sobie popatrzymy. Jako betalencie ciastowe nawet sie nie odważe zrobić ale popatrze chociaż.

Aaaaaaa, łącze się w bólu z dziewczynami którym rozchodzi się spojenie łonowe. Mnie też dotyczy. W nocy jest masakra - boli i ciężko się nawet na drugi bok przekręcić. No i u mnie dochodzą kolana które po pół godzinie w łóżku tak bolą że świra idzie dostać.

A na obiad - penne z kurczakiem i pieczarkami w sosie śmietanowym.

Pomysł na prezent.
A mąż pali papierosy??? - kup e-papierosa. Mój przestał palić z dnia na dzień i teraz zapodaje sobie e-fajki o smaku/zapachu czokolady i kawy. Uwielbiam te zapachy.

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki,

Witam się z rana (oooo już 10) i życzę Wszystkim miłego dzionka.

Troszke podczytałam - super że nasze maluszki ładnie rosną. Ja w poniedziałek ide do gina a na usg nie wiem kiedy. Buuu...

Mea - wrzuć nam cytrynowca i tasiemca na forum to przynajmniej sobie popatrzymy. Jako betalencie ciastowe nawet sie nie odważe zrobić ale popatrze chociaż.

Aaaaaaa, łącze się w bólu z dziewczynami którym rozchodzi się spojenie łonowe. Mnie też dotyczy. W nocy jest masakra - boli i ciężko się nawet na drugi bok przekręcić. No i u mnie dochodzą kolana które po pół godzinie w łóżku tak bolą że świra idzie dostać.

A na obiad - penne z kurczakiem i pieczarkami w sosie śmietanowym.

Pomysł na prezent.
A mąż pali papierosy??? - kup e-papierosa. Mój przestał palić z dnia na dzień i teraz zapodaje sobie e-fajki o smaku/zapachu czokolady i kawy. Uwielbiam te zapachy.

ja też w poniedziałek do gina a usg cholera wie kiedy-zakładając,że do poniedziałku nie urodzę:-D

Laski-staniki przestały mnie cisnąć i uwierać a to znaczy tylko jedno:tak:

reklama

wyglada to tak:tak:
cepelinai_-_kartacze.jpg

Do góry