K
Kinga85
Gość
royana witaj kochana
rozumiem że do kawoszek się nie zaliczasz;-):-)
15.11
juz naprawde bliziutko :-)

15.11

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to jestes gotowa.melduje sie ze jestem jeszce 2w1:-)chodz noc byla ciezka..co chwile bolal brzuch jak na @(a tak mi sie zaczal pierwszy porod)nospa nie dzialala ale teraz jest lepiejj..zaraz lece po kosmetyki i pieluchy ...dzis siedzialam 3godz i prasowalam wszystko dla malego..juz ladnie w komodzie lezy..ciuszki dla Kacperka na wyjscie ze szpitala juz naszykowane..ja prawei spakowana oprocz kosmetykow wiec w sumie moge rodzic...jutro ide do fryzjera rano a wieczorkiem z m 3razy ssssssss:-)aby przyspieszyc porod:-)
dziewczyny napiszcie mi jak sie robi ten roztwor z tammtum rose bo ja nie mam ulotki a na saszetkach nie pisze:-(
Ja uwielbiam herbateroyana witaj kochanarozumiem że do kawoszek się nie zaliczasz;-):-)
15.11juz naprawde bliziutko :-)
Ja uwielbiam herbate
I capuccino:-)
A zwykla kawa najbardziej mi smakuje z lodami, albo taka: zaparzyc kawe rozpuszczalna. Osobno utrzec zoltko z cukrem i cynamonem, zalac zaparzona kawe, wymieszac i na wierzch dodac ubita piane z bialka(z cukrem)![]()
melduje sie ze jestem jeszce 2w1:-)chodz noc byla ciezka..co chwile bolal brzuch jak na @(a tak mi sie zaczal pierwszy porod)nospa nie dzialala ale teraz jest lepiejj..zaraz lece po kosmetyki i pieluchy ...dzis siedzialam 3godz i prasowalam wszystko dla malego..juz ladnie w komodzie lezy..ciuszki dla Kacperka na wyjscie ze szpitala juz naszykowane..ja prawei spakowana oprocz kosmetykow wiec w sumie moge rodzic...jutro ide do fryzjera rano a wieczorkiem z m 3razy ssssssss:-)aby przyspieszyc porod:-)
dziewczyny napiszcie mi jak sie robi ten rostwor z tammtum rose bo ja nie mam ulotki a na saszetkach nie pisze:-(
no to czekamy razem na twój poród:-)ps.ja tamtum rossa sobie rozpuściłam w wodzie mineralnej 0.5 l w szpitalu i gazik maczałam sobie i rane przemywałam![]()