reklama
Teraz z soboty na niedziele przestawiamy zegark o godzine do tyłumalinka mi się zdaje ze za tydzień przestawiamy zegarki chyba![]()

No sie cieszea prosze bardzo śpimy godzine dłużej a co ;-);-);-)![]()

Odwazna jestesOliwka zjadła drugie sniadanie,to wybywamy z domu.idziemy na małe zakupy i od razu zaliczymy spacerek
idziemy bez wózkazobaczymy co to będzie
![]()

Na zakupy to nigdy sie nie wybralam bez wozka,chyba ze czasami samochodem ale to raczej jak jehalam z kims lub z jedna dziewczynka
Super to urzadzilisciedrukujecie jak szalonemaskara ja siadam a tam 3 strony po 40 postow
My wstalysmy o 9:30 Laura spala w swoim lozku jak tatus ja wolal do naszego lozka to nie chciala przyjsc Powiedfziala mu ze ma swoje nowe lozko
Dzis z rana Laura mnie zaskoczyla
Leze w lozku a ona wstala i poszla do pokoju gdzie spi babcia.PO chwili przychodzi do mnie i mowi: Mamo chodz tam do babci, do pokoju, proszeJeszcze chyba tak dlugiego zdania nie wypowiedziala
Wiki Laura nie ma swojego pokoju spi z nami w sypialni.Jak bedziemy mieli dom wtedy bedzie miala swoj obecnie musi jej wsyatrzcyc to co mamy
Jedyne co moge zrobic to wkleic fotki jak spi w swoim nowym lozku)i jak wstala zadowolona

No i gratki za tak dlugie zdanie:-)

Zdrowka KochanaCoś choróbska na bb krążą, ja już ledwo żyję więc znowu zmykam do łóżka bo na nic nie mam sił:--
-(

Ok cos nadrobilam to teraz zmykam na Brzydule
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Super lozeczko I jak malej sie podobalodrukujecie jak szalonemaskara ja siadam a tam 3 strony po 40 postow
My wstalysmy o 9:30 Laura spala w swoim lozku jak tatus ja wolal do naszego lozka to nie chciala przyjsc Powiedfziala mu ze ma swoje nowe lozko
Dzis z rana Laura mnie zaskoczyla
Leze w lozku a ona wstala i poszla do pokoju gdzie spi babcia.PO chwili przychodzi do mnie i mowi: Mamo chodz tam do babci, do pokoju, proszeJeszcze chyba tak dlugiego zdania nie wypowiedziala
Wiki Laura nie ma swojego pokoju spi z nami w sypialni.Jak bedziemy mieli dom wtedy bedzie miala swoj obecnie musi jej wsyatrzcyc to co mamy
Jedyne co moge zrobic to wkleic fotki jak spi w swoim nowym lozku)i jak wstala zadowolona

My mamy 2 pokoje Ale jeden to taki malutki i w nim jest lozeczko oliwki ale jestw nim strasznie zimno wiec wieczorem jak oliwka usnie i my idziemy spac to ZANOSIMY Spiaca Oliwke w lozeczku do drugiego pokoju I spi na srodku pokoju hihihiih Noamlnie czuje sie jakbysmy mieli 1 pokoj Tzn mieszkamy w mieszkaniu 3 pokojowym Ale jeden pokoj ma mama z Jasiem;-)
Dzis dopiero G znalazl pilota Byl pod poduszka w lozeczku Oliwki Czyli w ta noc oliwka z nim spala hihihiMoja Oliwka zrobiła cos takiego jakies pół roku temu,co zesmy się naszukali ,kupilismy nawet nowego a co się okazało w śmieciach był.radzę zajrzec do kubła na smieci
My po sparzerze i zakupach.No bez wózka trochę ciężko było.W strone na zakupy ładnie szła i bez problemu było ale już w sklepie było uciekanie potem w drodze powrotnej to już katastrofa,to na ręce,to chce na plac zabaw i histeria.na razie będę chodzić w wózku![]()
Oj zdrowka zyczeWitam
Ja od rana z grypą żołądkową walczę, normalnie dętka jestem. Całe szczęście że udało mi się chociaż Maję do przedszkola zaprowadzić bo po powrocie to już coraz gorzej było. Więc postanowiłam położyć się do łóżka spać, ale częste wizyty w wc zaprzepaściły moje plany, całkiem z sił opadłam:--
-(
patelnią go za to;-)
a co to za leki, bo nie w temacie jestem?
udanych ploteczek
a ja myślałam że w następną. Kurcze to już od niedzieli tak szybko będzie się ściemniało, nie znoszę tego
twojego też patelnią
chyba jakbyśmy dzieci pooddawały do babć to byśmy spały godzinę dłużej
to powodzenia
najważniejsze że zdążyliście
lepiej bo tak wsadzasz dziecko do wózka i masz nad nim kontrolę
Ja też tak robiłam
A Laura w swoim nowym łóżeczku prześlicznie wyglądała, no i widać że zadowolona wstała![]()
Ja tez mialam dzis lazankiWitam wszystkiech!!!
Ja dopiero teraz, jak wrociłam do domku ze spotkania to potem jeszcze zaliczyłam biedronke(bo mialam samochod do dyspozycji) i jeszcze piekarnie i obiadek robie(łazanki).

Dziewczyny ile teraz jest urlopu macierzyńskiego?jesli urodzi sie kolejne(nie pierwsze)dziecko????
Ja nie wiem ALE CO PLANUJESZ NASTEPNE ?

Bylysmy u kolezanki Fajnie bylo

Moje wyniki zle Hemoglobiny czy ogolnie krwi mam 9,9 a norma od 12 do 17
Wszystkie parametry mam za niskie I ZELAZA ja mam 19 a norma od 65 do 175
Jutro ide ze soba do lekarza I pewnie na tabletkach zelaza sie skonczy

sunday_
Fanka BB :)
Ja nie wiem ALE CO PLANUJESZ NASTEPNE ?![]()
Nie ja! Tylko bede pracowac na zastepstwo w przedszkolu za dziewczyne ktora bedzie rodzic i ciekawa jeste ile bedzie miala macierzyskiego.
Wie ktoś????!!!
Dziewczyny ile teraz jest urlopu macierzyńskiego?jesli urodzi sie kolejne(nie pierwsze)dziecko????
a nie 140 dni?

sunday_
Fanka BB :)
a nie 140 dni?Ja tyle byłam.
To jakieś 4,5 m-ca.
od 1 stycznia tego roku cos tam sie zmienilo!
reklama
Podziel się: