reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
fajowo tak juz sobie na spacerki chodzic...napewno bedzie ok...chociaz pewnie kazda nowa sytuacja z niemowlaczkiem od kapania do spacerkowania jest troszke stresujaca, ale za to zanim my dojdziemy do tego etapu y juz bedziesz specjalistka....:tak: i pewnie bedziemy dreczyc cie pytaniami co i jak :-D

No wlasnie...hehehe:-)
O mnie znowu zapomniano przy robieniu listy:-(
Nie zapomnialam...jzu dopsiuje a imie dla dzidzi jakie?? macie juz wybrane???

Kurcze musze lecic bo sie obudzil...maly....

ale dzisaj jeszce uzupelnie liste..

buzka

Witajcie :) Po wczorajszej wizycie lekarka stwierdziła, że synus szykuje się na świat: główka nisko, brzuch twardniejący, szyjga skrócona i zgładzona no i biegunka, która towarzyszy mi od kilku dni. POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE :)
O ja mam takie same objawy biegunka, twardniejacy brzuch i tylko się moge domyslac że głowka nisko...W niedzielę się dowiem wszystkiego na badaniu...mam nadzieję że powie że moge rodzić już w poniedziałek jak na week się nie da:-D

nie wiem ale chyba sie zaczeło :| brzuch mnie boli strasznie ze wyprostowac sie nie mogłam poszlam do wanny troche przestal ale nadal boli i do tego chyba wody zaczeły sie saczyc ide wlosy suszyc bo chyba wybiore sie do lekarza wczesniej ...

hehe jak tak dalej pojdzie to urodze po terminie w połowie listopada i bede na szarym koncu ;) i klaudzia mnie przegoni i Madzia co na koncu świta hehe :)

Kasiu jak znam swoje szczescie to urodze w grudniu! wiec sie tak nie martw ;-)

wiatajcie!!

U nas po staremu....dzisiaj sie wybieramy na 1 porzadny sapacrek z malym:tak::tak: Oby do popoludnia pogda sie nie popsula....

AHa Kiedys jak mi sie nudzilo to zrobilam taka liste....Nie wiem czy wam sie spodoba ale wklejam....(Jedyne zjaecie jakie mam teraz...eheh zabwa w listy imon eheh)

Dudziakowa ale Ci zazdroszcze tego spacerku :tak: Napewno wszystko bedzie dobrze :)

A lista bardzo fajna :tak:;-)

a ja dopiero wstalam. Zdazylam tylko sniadanko zrobic :) Nie pamietam kiedy tyle spalam... noc prawie idealna.... przybywa mi energi do zycia :)

nie wiem ale chyba sie zaczeło :| brzuch mnie boli strasznie ze wyprostowac sie nie mogłam poszlam do wanny troche przestal ale nadal boli i do tego chyba wody zaczeły sie saczyc ide wlosy suszyc bo chyba wybiore sie do lekarza wczesniej ...
:szok::szok::szok::szok:

Kasia to już ??No Ty pierwsza z listy jeju ....daj znać co i jak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Koniecznie:-)!!

Kasiu to koniecznie daj znac co i jak. Trzymam kciuki.

My wdrożyliśmy wczoraj sex w celu prowokacji. HMmm po 5 miesiącach i jakoś tak dziwnie i mało komfortowo z tym wieeelkim brzuchem, ale co się nie robi dla dzidzi. Dziś umyłam wszystkie podłogi na kolanach (całe 100m2), ale Oliwii jakoś to nie przeszkadza i żadnych rezultatów, nawet małych skurczy nie mam. Pogoda ochydna, wiec spacer chyba odpada.

Ostatnia edycja:
reklama
a te 3xS to sex sex sex? ale co 3 pod rzad ?:p
ja to dzis zaczynam wcielac w zycie:-)
Ja jestem zmęczona tą nocą:zawstydzona/y:.
Od dwóch dni ruchy dziecka stały się minimalne:no:.
cały czas czekam i czekam aż poczuję mocniejsze ruchu a tu nic:-(.
tez zauwazylam u siebie od 2dni zmniejszona ilosc ruchow i strasznei mnie to martwi:-(

Kasia daj znac co Ci lekarz powiedzial...a jesli to to to 3mam kciuki zeby szybko poszlo:-)i odezwij sie koniecznie:-)

Do góry