reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

właśnie wróciłam ze szpitala ,bo byliśmy oglądać porodówkę i oddział gin.:-) ,normalnie odlot , jesteśmy z mężem zachwyceni :tak: jakby wszystkie szpitale tak wyglądały to byłoby piękne :-) i personel super miły :-) nic tylko rodzić w takich warunkach
a tak wogóle znowu mam zgagę :wściekła/y:

reklama
klaudzia prosiaki nie mają tłustych włosów:-):-):-)

czytam kolejną książkę na temat porodu i mam wrażenie , że jedna drugiej zaprzecza... wiem mniej niż wiedziałam na samym poczatku wiec chyba rzuce ja w kat i zdam sie na własna intuicje;-) a wtedy napissze własna ksiazke

klaudzia prosiaki nie mają tłustych włosów:-):-):-)

czytam kolejną książkę na temat porodu i mam wrażenie , że jedna drugiej zaprzecza... wiem mniej niż wiedziałam na samym poczatku wiec chyba rzuce ja w kat i zdam sie na własna intuicje;-) a wtedy napissze własna ksiazke
mysle, ze czasm wlasna intuicja jest najlepsza.....ja poczytalam tak z grubsza zeby wieziec co i jak co pokolei, zego mniej wiecej sie spodziewac i tak to zostawilam bo inaczej to w paranoje mona popasc....

mysle, ze czasm wlasna intuicja jest najlepsza.....ja poczytalam tak z grubsza zeby wieziec co i jak co pokolei, zego mniej wiecej sie spodziewac i tak to zostawilam bo inaczej to w paranoje mona popasc....

zgadzam sie absolutnie;-)jak czytałam jakie objawy powinnam miec w 9 msc to wychodzi na to , ze wcale nie jestem w ciazy bo połowy znich nie mam:-D

no ja jeszcze w domku bol brzucha przeminal czasem lekko kłuje no i prawdopodobnie wody mi sie sacza moze ten silny pierwszy ból to dzidzia pchala calym cialem w dol i mi przebyły sie błony nie iwem sama do 16.40 wytzymam bo wiizyte mam o tej i zobacze co lekarz powie moze se wmawiam .... ale jak se dalam spokoj z porodem to mnie tu zaskakuje ale jak poczułam ten ból to szok! odechcialo mi sie porodu dzieci i wsyztskiego eh ... narazie do 16 w domku bede a pozniej od gina zalezy

no ja jeszcze w domku bol brzucha przeminal czasem lekko kłuje no i prawdopodobnie wody mi sie sacza moze ten silny pierwszy ból to dzidzia pchala calym cialem w dol i mi przebyły sie błony nie iwem sama do 16.40 wytzymam bo wiizyte mam o tej i zobacze co lekarz powie moze se wmawiam .... ale jak se dalam spokoj z porodem to mnie tu zaskakuje ale jak poczułam ten ból to szok! odechcialo mi sie porodu dzieci i wsyztskiego eh ... narazie do 16 w domku bede a pozniej od gina zalezy

ale masz co jakiś czas ten ból czy był i minął?

Ale wlasnie wrocilam ze spacerku, a bylam miedzy innymi w spoldzielni mieszkaniowej pozalatwiac pare spraw(m.in. sprawe zalegania na naszym mieszkanku zadluzenia bylego wlasciciela, ktore wyszlo na jaw dopiero 4 miesiace po kupnie)i doszlam do wniosku, ze duuuuzy ciazowy brzuszek moze zdzialac cuda. Jak bylam u nich 6miesiecy temu, to dowiedzialam sie, ze sprawa jest w toku, ze to zalatwia, ze mam czekac...wice czekalam, a wszystkie nasze nadplaty szly na spacenie jego dlugu. Ale dzis poszlam i mily pan znalazl sposob aby sie tego pozbyc :tak::-):-):-), bo okazalo sie ze byly wlasciciel ma u nich jeszcze 2 garaze, wiec przezucil to zadluzenie pierwotne(czyli odzyskamy to co nadplacilismy)na garaze i byl z siebiebardzo zadowolony. I powedzial, ze w pazdzierniku juz raczej nie zdaza przeksiegowac tego, ale mam przyjsc w listopadzie. Tak wiec na poczatku listopada jednak rodzic nie moge:sorry: bo chce zalatwic sprawe do konca...a moj maz malo jest w temacie, poza tym, nie ma taakiego przemawiajacego brzuszka;-):-D:-D:-D

royanna to proponuje spisz sobie na kartce co mozesz jeszcze załatwic poki czas:tak: nie ma to jak "niepodważalne argumenty ":-D

Kasiiula w sumie 16 juz niedługo ... moze to przepowiadajace sa .. z drugiej strony moze lepiej jakby sie zaczeło , byłabys juz po:tak:

reklama
Do góry