reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
cześć nie mogłam od kilku dni wejść tutaj nie wczytywało mi strony
kurcze coś mi walnęło w kręgosłupie od dziwgania małej i ledwo się ruszam ;/ mam nadzieję ,że przejdzie ale tak już 3 dzień chodzę połamana

dziewczyny poradźcie co mam robić ,żeby moej dziecko zaczęło spać w nocy ona mi nie spi do 3-4 w nocy nie ma różnicy czy spi po południu czy nie już kilka rzy ją przetrzymałam cały dzień połozyam spać ok 20 i budziła się po 2 godz. i koniec spania nie daję już rady od miesiąca tak jest

cześć nie mogłam od kilku dni wejść tutaj nie wczytywało mi strony
kurcze coś mi walnęło w kręgosłupie od dziwgania małej i ledwo się ruszam ;/ mam nadzieję ,że przejdzie ale tak już 3 dzień chodzę połamana

dziewczyny poradźcie co mam robić ,żeby moej dziecko zaczęło spać w nocy ona mi nie spi do 3-4 w nocy nie ma różnicy czy spi po południu czy nie już kilka rzy ją przetrzymałam cały dzień połozyam spać ok 20 i budziła się po 2 godz. i koniec spania nie daję już rady od miesiąca tak jest
kochana ja ci nic nie poradzę bo mam podobny problem no Antek też z tych nie śpiących jest:wściekła/y:ale odkąd dajemy mu w nocy wodę do picia a nie herbatkę to mniej się budzi:tak::tak:i nie sika na wylot:tak::tak:

wywyala mnie stąd i mi się wiesza to forum;/

Lenka dostaje jeszcze w nocy flache mleka przewijam ja ale ona po prostu chce się bawić nie jest spiąca i krzyczy żeby ja wyjąć z łóżeczka pewnie to złe ale jak już nie mam sił to jej włączam bajki na cebebbes i wtedy wzglednie jakiś czas sobie lezy i oglada ale w koncu jej się nudzi więc znów wrzeszczy i tak nieraz juz do 4 rano masakra jak jestem w pokoju to głosniej wrzeszczy bo wie ,że mnie złamie i ją wyjme więc siedze w kuchni i czekam aż zaśnie
nic nie pomaga
jak ją brałam i myslałam że ją uspię na rękach to się wygina i próbuje uciec żeby biegać i też wrzeszczy jak jej nie chcę puścić

wywyala mnie stąd i mi się wiesza to forum;/

Lenka dostaje jeszcze w nocy flache mleka przewijam ja ale ona po prostu chce się bawić nie jest spiąca i krzyczy żeby ja wyjąć z łóżeczka pewnie to złe ale jak już nie mam sił to jej włączam bajki na cebebbes i wtedy wzglednie jakiś czas sobie lezy i oglada ale w koncu jej się nudzi więc znów wrzeszczy i tak nieraz juz do 4 rano masakra jak jestem w pokoju to głosniej wrzeszczy bo wie ,że mnie złamie i ją wyjme więc siedze w kuchni i czekam aż zaśnie
nic nie pomaga
jak ją brałam i myslałam że ją uspię na rękach to się wygina i próbuje uciec żeby biegać i też wrzeszczy jak jej nie chcę puścić

no to masakra rzeczywiście ale wiesz ze jak jej puszczasz baki w nocy :szok::szok::szok::szok::szok: mi by nigdy w zyciu nie przyszło coś takiego do głowy to potem kolejne noce mogą byc takie że ona nie chce spać bo się tych bajek domaga :tak::tak::tak::tak:

ja jakies pół roku temu może mniej tez miałąm makabrę ze spaniem Oliwki,pewnie dziewczyny pamiętają,budziła mi się 2.00,3.00 w nocy i nie spała do 5.00-6,00 rano a potem odsypiała.tez sie męczyłam.tak poprostu się budziła i nie mogła zasnąć.ale przeszło samo.:tak::tak::tak::tak:trzeba to przetrwać.

ale nie możesz też jej ulegać bo pogarżasz sytuację,trudno jesteś niewyspana ja tez chodziłam jak zombi ale sie nie ugięłam.
ma leżec w łóżeczku i koniec,żadnego wyciągania,lulania czy usypiania na rękach bo w taki sposón nauczy ci sie kolejnej rzeczy której za chwilę będziesz musiałą ją oduczać :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ja Ci tylko mogę poradzić że dużo cierpliwości i konsekwencji. z czasem jej przejdzie tak jak przesżło Oliwce :tak::tak::tak::tak::tak:

i pod żadnym pozorem żadnych bajek w nocy :no::no::no::no::no::no: bo w tedy ona sie całkowicie rozbudza.

moze włącz jej cichutko jakaś kołysankę:tak::tak::tak::tak:

Własnie wzięłam udział w konkursie Bilansu dwulatka organizowanego przez Bebiko :tak::tak::tak::tak::tak:

http://www.bilansdwulatka.pl/images/20091023/9a1c021e66184ee7219243da5cecb668.jpg

może uda mi sie cosik wygrać :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

tu jest link do konkursu jakby któraś z Was miała ochotę :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Konkurs Dwulatki w akcji Bilans dwulatka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry