reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

ale jestem zabiegana. wczoraj mialam gosci, dobrze ze tylko na godzinke bo bym hcyba dluzej nie dala rady. a dzis ide w gosci, bo mezus sie mowil z kolegami i kolezankami z pracy. jestem ciekawa jak dlugo zdolam wysiedziec, bo strasznie jestem zmeczona i w ogle nie mam ochoty gdziekolwiek wychodzic.
a wczoraj wkoncu przyslali mi wehikul dla malego. jak dam rade to zrobie zdjecia i wrzuce na bb :)
milego dnia e-ciotki

reklama
A ja właśnie skończyłam farbować włosy, za chwilę zrobię sobie pazury u nóg:tak:! I bardzo poprawia mi to humor!
A wczoraj postanowiliśmy z mężulem jednak wprowadzic w życie prostaglandyny..... i mam pytanie: ja po stosunku czułam jakby mi ktoś żrącego kwasu nalał do pochwy:eek::sorry::zawstydzona/y:.... Was też tak boli i piecze po stosunku????
U mnie tak bylo jak walsnie dluuugo sie nie kochalismy, mysle, ze to zwykle podraznienie...Teraz pewnie tez tak bedzie :-( jak zaczniemy sie nareszcie sexic:-D
Nooo, i mialam tak po porodzie, dluuugo nie dalam sie mezowi namowic na pelne zblizenie tak mnie bolalo:-:)-:)-(

A ja zaraz ide walczyc z depilatorem aby odswiezyc nozki:-)
Pewnie dzis i tak calosci nie zrobie, ale chociaz po trochu...

Ja mierzylam noramlnie zegarkiem i zapisywalam na kartce:sorry:
Ale patrzylam tylko o ktorej sie zaczyna aby wiedziec co ile minut...
Mialam cala kolumne, np:
10:00
10:25
10:35
10:45
Dzieki niej wiedzialam co ile sa, i czy sa regularne...

to zapisywac tylko kedy sie zacznie i wtedy liczyc odleglosc pomiedzy czasami poczatkowymi?
czy zapisywac kiedy sie zaczyna i kiedy konczy i liczyc czas pomiedzy koncem a poczatkiem nastepnego?

tepak jestem ...:-(

anadri a ja z chęcią gdzieś bym wyskoczyła, mojego w tym tygodniu, to prawie nie ma w domu, bo ma targi z branży :sorry: i tak siedzę i kwitnę sama w domu............................

A ja właśnie skończyłam farbować włosy, za chwilę zrobię sobie pazury u nóg:tak:! I bardzo poprawia mi to humor!
A wczoraj postanowiliśmy z mężulem jednak wprowadzic w życie prostaglandyny..... i mam pytanie: ja po stosunku czułam jakby mi ktoś żrącego kwasu nalał do pochwy:eek::sorry::zawstydzona/y:.... Was też tak boli i piecze po stosunku????
hehs my to samo wczoraj! mezus wrocil z parcy, rzucilam mu sie na szyje i powiedzialam tak:
- Twoje plemniki sa mi potrzebne bardzo bardzo!
- ale o co chodzi?
- o to ze od dzis bedziemy sie kochac i nie masz prawa mi odmowic. koneic kropka.
- ale ja sie boje.
- a ja sie naczytalam i nasluchalam ze lekarze polecaja sie seksic i ja chce i kniec.

no i wieczorkiem bylo w koncu male co nieco :tak: tylko rzeczywiscie potem mnie pieklo i palilo w pochwie. choc uzywalismy oliwki. mysle ze to podraznienie bo dlugo nic nic a tu nagle :-D

Mnie sie wydaje, ze wazna jest odleglosc jednego skurczu od drugiego...ale chyba dobrze zapisywac kiedy sie zaczyna i kiedy konczy...chyba wtedy wlasnie tak robilam...tak, wlasnie tak...bo jak jeden se sknczy to pare-parenascie minut przerw i nastepny. Trzeba wiedziec kiedy sie konczy.
Zapisuj sobie koniec i poczatek :)

a potem Moda na sukces:-D już chciałabym miec malego zeby mnie od tego zjadaczaczasu odpedził

Nie... za moda na sukces nie przepadam... Ja jednak i bez dzidzi mam co robic bo do końca grudni amusze obronić pracę magisterską a mam dopiero 15 str... szaleństwo... Robię wszystko żeby jej nie pisać... Taka moja natura, zawsze czekam aż będę miała nóż na gardle... :sorry:

no jutro do mnie szwagierka przyjezdza z synkiem a weekend, wiec nie bede siedziala sama w domku. tylko ja to bym juz chyba wolala z lozka w ogole nie wstawac ...
wszelkie wizyty i odwiedziny sa dobre na gora 2 godziny ... potem mam dosyc ...

royanna czyli na pyatnie - co ile jest skurcz? mowic odleglosc miedzy koncem a poczatkiem nastepnego ? zeby bylo jasne, bo mi to jak abel krowie trzeba tlumaczyc ...

reklama
Do góry