reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

poczułam się wywołana do odpowiedzi...miło , że mnie potrzebujecie czasem:)

Paula czasem podczas owulki pojawia sie lekkie krwawienie, lub podczas zagniezdzenia....nie denerwuj sie ...i postaraj choć wiem że to trudne nie mysleć ...
A napisz tylko jeszcze czy to było plamienie czy krwawienie ...

reklama
Paula rybka, ja mam nadzieje że to nic takiego czym mogłabyś się denerwować i oby szybko mineło, najlepiej skontaktuj się może z ginekologiem jutro prywatnie. chociaż mam nadzieje że ci minie. Tulę mocno

poczułam się wywołana do odpowiedzi...miło , że mnie potrzebujecie czasem:)
Paula czasem podczas owulki pojawia sie lekkie krwawienie, lub podczas zagniezdzenia....nie denerwuj sie ...i postaraj choć wiem że to trudne nie mysleć ...
A napisz tylko jeszcze czy to było plamienie czy krwawienie ...

Aniu cały czas Cię potrzebujemy :tak: i nie tylko dla Twojej wiedzy ale dlatego że wogóle jesteś :tak: Mam nadzieję że jest tak jak piszesz...to jest raczej plamienie, ale co zmienie wkładke to znowu się pojawia :-( chociaż może lekkie krwawienie już sama nie wiem :-(

Paula rybka, ja mam nadzieje że to nic takiego czym mogłabyś się denerwować i oby szybko mineło, najlepiej skontaktuj się może z ginekologiem jutro prywatnie. chociaż mam nadzieje że ci minie. Tulę mocno

Kinga dziękuję.....ja też mam nadzieję że minie, jesli nadal będę plamić to w poniedziałek pójde do gina, niestety nie mam prywatnego żebym mogła jutro pójść :no:

Ostatnia edycja:
Paula ja mysle ze to własnie planienie owulacyjne pewnie jest u ciebie.
Nie martw sie bedzie dobrze. Napisz jutro jak sie czujesz Buzka

A ja jestem napęczniała jak gąbka tak jak przed @ :-(

Kinga zobaczymy jutro....może to i krwawienie owulacyjne ale dziwne że nigdy wczesniej tak nie miałam i że od razu po przytulanku wystąpiło :-(

oby ten tydzień do @ szybko nam minął żebyśmy mogły cieszyć się z 2 kreseczek albo szybko zacząć nowy cykl starankowy :tak:

Spokojnej nocki życzę.

Ostatnia edycja:
Kiki w zagnieżdżenie jakoś nie chce mi się wierzyć... w dwóch poprzednich ciążach tak nie miałam i nawet w dniu spodziewanej @ nie miałam plamienia :no: no nic zobaczymy....

DOBRANOC

Witam was sobotnio.... :-):-):-) ale sobie dziś pospałam...Chłopaki jeszcze śpią... A już pije kawkę i na bb :tak::tak::tak: Tempka nadal bez zmian 37... tylko że ja nie mam żadnego " mleczka" w sumie to nic mi nie dolega...nawet piersi mnie nie bolą... może dlatego że sobie nie wkręcam i nie szukam na siłę objawów ciążowych... mam taaakkkiiieeegggooo luza że aż sama w to uwierzyć nie mogę. Dziś mija tydzień od Pregnylu. Jeszcze 3 dni i moge testować ale nie wiem czy dam radę... Bo w Pregnylu główny składnik to Bcg i utrzymuje się w organiźmie 10 dni i może dać fałszywy wynik testu... Och co ja bym dała żeby zobaczyć dwie kreseczki... no nic.. narazie pozostaje nam czekać :-D:-D:-D

witam się i ja

u mnie 22d.c. i temp 36.9

Paula i jak dziś się czujesz? jak to plamienie? No oby nam szybko zleciało do tego testowania:) jeszcze dobry tydzień. albo II kreseczki albo nowy cykl, co ma być to bedzie, ciążowo na pewno się nie czuję. nic mi nie dolega. tylko tyle że temp wysoka.

Życzę wszystkim miłej soboty
Ja dopiero co wstałam, Filip je sniadanie.
ide sobie kawkę zrobic:happy2:

reklama
Halo halo witam w sobotni poranek :-)
Nie śpię już od 5.40, tak mnie nogi bolały, ciągnęły, nie mogłam spać i kimałam tak na siedząco, co raz wstając i znosząc sobie kolejne poduszki :sorry2:

Kiki dziękiję za komplementy :) Fajnie że masz kontakt z Bershką, przekaż jej że myślimy o nich i trzymamy kciuki żeby szybko wrócili z Kubusiem do domu, cali i zdrowi ;-)

Royanna o tym Twoim załatwianiu spraw w spółdzielni poczytałam na Listopadówkach, hehe widzisz jak brzuszek na ludzi działa :-D więc dobrze byłoby gdybyś doprowadziła tę sprawę do końca :tak:
A co do 3xS to właśnie mi przypomniałaś co oznacza pierwsze S...hehe schody...nie moglam sobie przypomnieć :-D ja mogłabym tylko na 2 piętro wchodzić i schodzić ;-) a co do sexiku to muszę tylko wprowadzić pewną modyfikację, tzn pozbyć się ubranek, bo do tej pory gin zalecał właśnie przytulanki w prezerwatywie, więc się słuchaliśmy :tak:

Paula ja myślę żeby jeszcze się nie martwić i czekac do terminu @...to krwawienie jeszcze niczego nie przesądza moim zdaniem ..

Gosia hehe zobaczymy jak to będzie z tymi naszymi porodami, ja na razie nie mam żadnych przeczuć czy to będzie już listopad czy jednak październik :sorry2: widzisz ani się nie obejrzysz jak będziecie się wprowadzać do nowego mieszkanka, już we czwórkę :-)

Anufifi, Kinga, Dzastina Witam Was Dziewczynki :-)

Dzastina jak imprezka się udała?? :)

Do góry