xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Hehhehe - widzę Klaudzia ze podobne jesteśmy - w takim wypadku tez bym palcem nie kiwneła chociaż z regóły wstaję z nim rano, robię sniadanko itd - a co mi szkodzi.No ale wyznaje zasade "naważyłeś piwa to teraz je wypij" czy jak kto woli "jak sobie pościelesz tak sie wyśpisz"...
I powiem wam, ze kiiedyś (dawno temu) raz czy dwa zdarzyło mu się własnie tak urządzić gdzie następnego dnia musial iść do pracy(...) i nigdy więcej tego nie zrobił.. dlaczego? Bo: był nieprzytomny, nie mógł wziąć samochodu, ledwo łapał co sie naokoło niego dzieje, nie potrafił sie ogarnąć a ja mu w tym nie pomagałam... no i się nauczył...
Teraz jeszcze musze wymyślic spoób jak generalnie nauczyć go kontrolować ile pije na imprezachbo po "kojenym" to juz nie rejstruje a na następny dzień ubolewa ze mnie nie posłuchał
![]()
ja raz mu "pomagalam" gdy byl w "ciezkim stanie" i wiecej nigdy nie bede
zreszta on i tak sobie nie daje pomoc, bo przeciez on jest TRZEŹWY! heh, naszczescie bardzooo zadko mu sie to zdaza... Anadri mam identycznie spuchniete nogi i wiem jak to jest chodzic ciagle przy takim spuchnieciu... cos moge powiedziec... wspolczuje strasznie :-(
No ale wyznaje zasade "naważyłeś piwa to teraz je wypij" czy jak kto woli "jak sobie pościelesz tak sie wyśpisz"... 
bo po "kojenym" to juz nie rejstruje a na następny dzień ubolewa ze mnie nie posłuchał

.... Was też tak boli i piecze po stosunku????

opieprz z zewnątrz może by mężowi do rozsądku przemówił, a nie ukrywanie jego wyskoków