reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Rosmerta,super buciki:tak:.
A tu jeszcze porteczki...

778335315

reklama
Tycia, super spodenki :tak:

A my kupiliśmy dla naszych skarbów ;-) tylko tych dorosłych łóżko piętrowe metalowe. Dokładnie takie:
Łóżko piętrowe SATYNA PROMOCJA (788024910) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko, że my je kupiliśmy w Tesco za ... 230 zł :-) Była skreślona cena 799 zł na 230 zł. Coś mi się zdaje, że ktoś się pomylił z tą ceną, bo zaraz po naszym zakupie cenę zmienili na 599 zł. Normalnie szok, ze tak nam się udało :-) Do tego 2 materace spreżynowe za 159 zł każdy i chłopaki mają całe łóżko z materacami za 550 zł! Do tej pory mieli tapczaniki pojedyncze, ale już się na nich ledwo mieścili, a nic większego x 2 by się do ich pokoju nie zmieściło.

Ostatnia edycja:
Kasiad Fajne łózko :tak:..pamiętam jak mówiliście u rosmerty o nim;-)...he he a cena tez fajna:-D:rofl2:
tycia fajniusie:rofl2::tak:..sandałki tyż;-)
rosmerta super buciki ..oby cieplusie
ja tam na zimowe Bartka nie narzekałam ..zawsze nogi były ciepłe i suche:-p

Ostatnia edycja:
to pewnie z tymi butami jest tak że zależy od stopki.
ja mam nadzieję że w tym roku Ecco nas nie zawiedzie. pamiętam że rok temu któraś dziecku kupiła.Ale nie pamiętam by marudziła- pewnie do dobry znak.:-D

reklama
Do góry