Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wiec zdecydowała bym się na nie drogą kołyskę jakoś używaną
ta pierwsza chyba dość drogo schodzi ? w sumie nie zależy mi na bujaniu , melodyjkach itd chce by tylko dziecko było obok i nie musiała bym od razu po porodzie chodzić do Emilki i kombinować by usiąść na fotelu tylko bym miała dziecko pod ręką przy łóżku
nawet podoba mi się ten kosz skromny fajny stabilny myślicie że wygodny dla maluszka ?
no tą widziałam ale odbiór osobisty ;-)Gosiu ta trzecia kołyska dużo dośc miejsca zajmuje,kumpela miała zamiast łóżeczka na początku.
Zanim Kuba spał w łóżeczku to ja miałam obok gondolę od wózka
Ale jakbym miałą wybierac z tych trzech,to bym wybrała ten drugi kosz.
Pierwsze za drogie(dziecko szybko wyrośnie)
A kosz nawet taniej można kupić niż podałaś chyba.
Wiklinowy kosz, wiklinowe łóżeczko (793042799) - Aukcje internetowe Allegro

nie wejdzieGosiu jak masz więcej miejsca,to może małe łóżeczko turystyczne,zawsze możesz je zabrać na wakacje![]()
nawet takie co zajmuję pół miejsca co zwykłe turystyczne
nawet nie wiem czy ten kosz wejdzie miary nie mogę znaleźć 

Ale już go nie ma, byłam dziś, bo szukałam coś na ramiona dla Oliwki do tego stroju pajęczarki. Kupiłam taki cienki czarny sweterek-wdzianko krótkie trochę za pachy, właśnie się pierze. Kupiłam w sumie przede wszystkim dlatego, że super będzie pasować do tej eleganckiej sukienki w grochy, właśnie czegoś takiego szukałam. Ale przy okazji mam nadzieję, że będzie pasować do tego stroju pajęczarki. Jeśli okaże się, że do przebrania nie będzie pasowało, to poszukam jeszcze czegoś innego.