Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) w sumie może nosić śmiało buty o dł wkładki 16,5 cm. Jak kupiłam jej wkładkę 17 cm to jednak buty były wyraźnie za duże.no ja też byłam w szkou powiem szczerze.ale specjalnie zabrałam skarpetę którą będzie nosił zimą- babcia mu zrobiła z wełenki- no i w sumie tak przepisowo mógł być numer 26 ale różnica między 26-27 to 0,5cm więc pani doradziła mi 27, bo dzieciom róźnie stopy rosnął a u nas zima jest raczej dłuuuuugo i napewno je wynosi. te brązowe na jesien mamy 25 ale teraz tak bez skarpetki to by było mu zimno myślę ,bo to sama skórka jest żadnego misia nic.Trochę jestem w szoku,ze kupujesz rozmiar 27,wkładka ma 17,5 cm,my mamy identyczne tylko takie ciemne bordo i mamy rozmiar z tamtego roku 24 i pasuja na styk.Inne mam na oku 25![]()

nienawidzę kupować butów serio byłam całą upocona jak szczur i wybieranie trwało godzinę.
ja się nigdy nie nauczę kupić bucika ok,ale moja pani pediatra mówi,że lepiej but za duży niż za mały bo w dużym nigdy stopa nie zmarźnie.zresztą tak też jest z ubraniami jakie kupię.zawsze za duże i leżą no i czasem nie zdąży ubrać bo pora nie ta.

też to słyszałam. No i bardzo niewygodnie się chodzi
No ale numer numerowi nierówny, te buty, które zwróciłam miały rozm 28 i długość wkładki 17 cm, a te kozaczki, które Oliwce kupiłam później i wczoraj przyszły, mają rozmiar 26 i długość wkładki 16,5 cm. Także te rozmiary to czasem biorą chyba z kosmosu
W każdym razie ja nareszcie jestem zadowolona, bo u nas wielkość buta dobrana idealnie, buty ładne i nie cisną w przegubie.
...

Karola, Milenka ma prawie identyczne kozaczki co Ty kupilas. Pani sprzedawczyni tez bardzo dokladnie dobierala Milenie rozmiar buta. No i rozmiar 28. Buty sa dobrze dobrane. To tyle w skrocie, bo Milena mnie szarpie za reke![]()