rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
no i kupiłam w końcu koszyczek i łóżeczko dla maluszka;-)
Pochwal sie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

:-) a nie mieliście łózeczka po Emilce
taki koszyk jak pokazywałamPochwal sie![]()
w sumie to nie dla Emilki ale pokażę;-)
.........ja pewnie bym jeszcze rozmyślała jak to ja 

, marzy mi sie taki dla drugiego maluszka
ale to nie jest taki co można kołysac też???sliczny ten koszyczek, marzy mi sie taki dla drugiego maluszka
ale to nie jest taki co można kołysac też???

mi na takim nie zależało bo potem różnie będzie i mi do łóżeczka zwykłego spać nie pójdzie
no i muszę wcisnąć między łóżko a fotel wiec nawet nie miała bym jak kołysać ;-)

mogłoby byc róznie
i sliczniutkie jest
jak ja ci zazdroszczę...
ale jeszcze nie mój czas
hehe no właśnie jak coś kupuję myślę pod kontem Emilkitez prawda z tym kolysaniem przez rodzeństwomogłoby byc róznie
![]()
jakbym wzięłam z opcją bujania Emilka na bank by bujała i bujała tylko rozmyślam jak łóżeczko ustawić chciałam główką do Emilki łóżka ale kurcze boje się że coś zmajstruje jak stanie na swoim łóżeczku a jak zrobię na odwrót to jest grzejnik i troszkę nie bardzo by dziecko tak spało
chyba pomyślę nad przestawieniem jednak Emilki łóżka tak by jak stanie na swoim łóżku był przewijak z tej strony
ale znowu jej się podoba jak śpi zobaczymy czy się zgodzi jak nie będę rozmyślać dalej 

I w bardzo przystępnej cenie
Ach jak ten czas leci... zaraz będzie w nim nowy lokator;-)Skąd ja to znamhehe no właśnie jak coś kupuję myślę pod kontem Emilki
chciałam np na łóżeczko te kieszonki ale jak ja tam coś wsadzę to już po kosmetykach![]()
Tylko mój był rok młodszy wtedy i jeszcze więcej było przy nim pracy i mniej rozumiał