Agnes a Ty spod znaku lwa przypadkiem nie jestes??????????????????/)))))))))000
nie bliźnięta jestem a co????

AGNES nie wymadrzasz sie Po to wam to pisalam bo prosze o rade Wiem ze to ze ona pije mleko wnocy nie jest dobre Ale po calym dniu zmeczenia Chce zrobic wszystko aby jakos spac Serio czasem w nocy az plakac mi sie chce tak nie mam sil juz do niej wstawac Ja tez pluje sobie w brode o te jej zabki Bo chcialabym aby miala je zdrowe Wiem wiem zeby u dzieci za rozne Jedne mimi mlekoa w nocy ma zdrowe a drugie nie :-(
AGNES to moze masz rade jak mam ja pomalu oduczac mleka w nocy Moze ja mam ja wziasc do innego pokoju I sie kilka nocy posiweci?Tylko ci zrobic jak ona bedzie tak strasznie plakala?Od razu oduczyc jedzenia zupelnie wnocy czy stopniowo zmmniejszac ilosc posilkow?
skoro w nocy dajesz jej zwykłe mleko to może być głodna bo to rzadkie.
ja bym odzwyczajałą pomału jak ów Anabubka

o której je Ci kolację?
daj jej mleko z kaszą ,będzie sycące.
a w nocy wodę zabarwiaj tylko mlekiem.dziecku potem się nie będzie chciało wstawac aby napić się wody.
mi sie zdaje że ona budzi sie zprzyzwyczajenia już a nie z głodu.może się mylę nie wiem.
nie znam przyzwyczajeń twojej Oliwki.
A jak z jedzeniem wdzień?nie je za mało?trzeba zrobić tak aby jadła łądnie w dzień regularne posiłki aby czasem nie nadrabiałą w nocy.
bez płaczu sie nie obejdzie to narmalne ale dziecko nie umrze jak nie dostanie w nocy jedzenia.
moja nie je w nocy już jak miała 7 mies bodajże i nie potrzebuje,picia tez nie woła.