pixi
Fanka BB :)
ja też nie narzekam Na dolegliwości ciążowe bo z opisów innych dziewczyn ja nie mam tak źle.Chociaż dzisiaj pierwszy raz poczułam takie straszne kłucia tam w dole i mój maz stwierdził że pewnie dzidzia ostrzy sobie pazurki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Iza jak tam u Ciebie??dzis 24.10 wiec z tego co pisalas mialas dzis rodzic??sz jakies szanse na porod dzis??
ja tez dzis sie wyjatkowo dobrze czuje..az sama jestem zdziwiona chodz od czasu do czasu pobolewa brzusio jak na @!!moze cos sie ruszy w koncu:-)
Iza jak tam u Ciebie??dzis 24.10 wiec z tego co pisalas mialas dzis rodzic??sz jakies szanse na porod dzis??
Właśnie nie byłam pewna czy to dzisiaj.Dzieki za przypomnienie,bo tez nie raz miałam wpadke przez toDobry wieczór laseczki
A pamiętacie że dziś w nocy czas przestawiamy???
(Nie zliczę ile razy w życiu zaliczyłam wpadkę przez zmianę czasu...)
Cicho! moze pracuje wlasnie nad tym z mezem wiec nie przeszkadzajmy ;-)![]()
Dobry wieczór laseczki
A pamiętacie że dziś w nocy czas przestawiamy???
(Nie zliczę ile razy w życiu zaliczyłam wpadkę przez zmianę czasu...)