reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

ja też nie narzekam Na dolegliwości ciążowe bo z opisów innych dziewczyn ja nie mam tak źle.Chociaż dzisiaj pierwszy raz poczułam takie straszne kłucia tam w dole i mój maz stwierdził że pewnie dzidzia ostrzy sobie pazurki:-D

reklama
ja tez dzis sie wyjatkowo dobrze czuje..az sama jestem zdziwiona chodz od czasu do czasu pobolewa brzusio jak na @!!moze cos sie ruszy w koncu:-)

Iza jak tam u Ciebie??dzis 24.10 wiec z tego co pisalas mialas dzis rodzic??sz jakies szanse na porod dzis??

Rany, wynudziłam się dzisiaj jak mops - cały dzień bez prądu!!! tzn bez, neta, tv, grzania (ogrzewanie mamy olejowe ale zegar elektryczny), ciepłego obiadu itd.. :baffled:
Popatrzcie, odłączą człowiekowi prąd i juz nie wie co ma ze sobą zrobić...
W akcie desperacji, przygotowałam juz pokój mamie na przyjazd, tzn trzeba go będzie jeszcze odświezyć zaraz przed przylotem, ale doszorowałam prysznic, poprzestawiałam meble no i jakoś to teraz wygląda. Naprawdę już nie mogłam się oprzeć. Dobrze że szafy nie takie ciężkie były, przesuwne i łóżko na kółkach :blink:

ja tez dzis sie wyjatkowo dobrze czuje..az sama jestem zdziwiona chodz od czasu do czasu pobolewa brzusio jak na @!!moze cos sie ruszy w koncu:-)

Iza jak tam u Ciebie??dzis 24.10 wiec z tego co pisalas mialas dzis rodzic??sz jakies szanse na porod dzis??

szanse zawsze są :-), ale bardzo maleńkie:baffled:... mój plan na dziś legł w gruzach ze względu na pogodę, jak pada to ciężko spacerować, a i senna jakaś przez to jestem...
Ciągle mam skurcze, ale nieregularne. A ostatnie co bym chciała zrobić, to się pospieszyć z wyjazdem, a potem spędzić w szpitalu bez sensu dużo czasu.
Natomiast mam świadomość, że jak są mocne skurcze, to i rozwarcie się powiększa, a więc im dłużej trwa taki stan jak u mnie, tym mniej będę miała czasu na dojechanie do szpitala, jak już dopatrzę się regularności :dry:
dawno nikt u nas nie rodził...

reklama
Dobry wieczór:-)
Tak mary_mary pamiętam o zmianie czasu, he..., jedna z przyjemniejszych nocy, godzinę dłużej śpimy:-)

Klaudzia biedna nadal się drapie, słońce, aż Ci współczuję, bo ja tak drapałam boczki i pośladki po zastrzykach przeciw skurczą macicy Kaprogest. Ale mi przeszło jak przestałam je brać, a Ty się męczysz nadal:-:)szok:

Ja dziś mam wenę twórczą i zrobiłam sernik gotowany z rodzynkami, ale zamiast na biszkopcie, to na herbatnikach, jutro spróbuję co wyszło:-) i upiekłam murzynka, którego chcę przełożyć masą budyniową śmietankową z rodzynkami i oblać polewą czekoladową.

A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I pojawiła się Gawit- niegrzeczna dziewczynka, która się ukrywała kilka dni i trzymała nas w napięciu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale dobrze, że już jesteś i że u was wszystko o.k. :-)

Do góry