Rzeczywiście, jest już taka lista prowadzona przez Kasiulęo znalzalam sie - bez terminu.. mam na 14 z @ i 15 z USG.
moim zdaniem troszku niepotrzebny ten temat, bo w sumie jest lista zrobiona listopadowych mamus i na biezaca jest aktualizowana ...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rzeczywiście, jest już taka lista prowadzona przez Kasiulęo znalzalam sie - bez terminu.. mam na 14 z @ i 15 z USG.
moim zdaniem troszku niepotrzebny ten temat, bo w sumie jest lista zrobiona listopadowych mamus i na biezaca jest aktualizowana ...

dziękujęPięknie![]()
Tak na mnie wołali kiedyś (dawno temu) w pracy, bo fryzurkę miałam a'la Wojciechowska i tak mi sentyment został do tego imienia ;-)dziękujęimię wybrał jej dziadek, czyli mój tata
a nam się bardzo spodobało!

moja propozycja to zeby moze polaczyc te dwa watki....Rzeczywiście, jest już taka lista prowadzona przez Kasiulę![]()
o znalzalam sie - bez terminu.. mam na 14 z @ i 15 z USG.
mysle, ze to idealnie bedzie tam paspwac...a moze żeby Dudziakowej praca nie poszła na marnę przeniosę tą listę na Imiona naszychg dzieci?
bo wydaje mi się że ze wszystkimi postami lista kasi straciłaby na estetyce