reklama
mamulica
Fanka BB :)
Mary, dziękuję bardzo
:-)!!!
A ja dziś czuję się niezbyt urodzinowo, bo ciągle mi niedobrze, a poza tym mały mi się sporadycznie rusza, a tak to cisza... Jak zapukam, to daje znaki, ale nie wiem czy się niepokoić, czy to normalne........
:-
zawstydzona/y:

A ja dziś czuję się niezbyt urodzinowo, bo ciągle mi niedobrze, a poza tym mały mi się sporadycznie rusza, a tak to cisza... Jak zapukam, to daje znaki, ale nie wiem czy się niepokoić, czy to normalne........

mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
ejjjj, no co ty... przecież wszędzie trąbią że pod sam koniec dziecko juz mało sie rusza bo ma mało miejsca... Nie ma się czym martwićMary, dziękuję bardzo:-)!!!
A ja dziś czuję się niezbyt urodzinowo, bo ciągle mi niedobrze, a poza tym mały mi się sporadycznie rusza, a tak to cisza... Jak zapukam, to daje znaki, ale nie wiem czy się niepokoić, czy to normalne........:-
zawstydzona/y:

Dziś jest Twój dzień! Wykorzystaj go

mamulica
Fanka BB :)
Dzięki, Mary!!! Jak ja się cieszę, że Ty mnie zawsze sprowadzasz na ziemię.....ejjjj, no co ty... przecież wszędzie trąbią że pod sam koniec dziecko juz mało sie rusza bo ma mało miejsca... Nie ma się czym martwić
Dziś jest Twój dzień! Wykorzystaj go![]()

mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Nooo, tu chcąc nie chcąc muszę się zgodzić...Dzięki, Mary!!! Jak ja się cieszę, że Ty mnie zawsze sprowadzasz na ziemię.....Bo moje pomysły czasem z kosmosu....
![]()

maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Mamulica, sto lat!!:-):-)
:-):-)
Moja dzidzia tak się wierci od paru dni, że czasami myślę, że mi chyba bokiem chce wyjść
..nie wiem, może jest taka wiercipięta albo niespokojna, z powodu mojego katarzyska??hm..
Jutro mam wizytę kontrolną;-)..już nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć, jak rośnie dzidzia..Tak sobie myślę, że pewnie z 3 kg już będzie miała:-)..
Milusiej niedzieli dziewczyny;-)

Moja dzidzia tak się wierci od paru dni, że czasami myślę, że mi chyba bokiem chce wyjść

Jutro mam wizytę kontrolną;-)..już nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć, jak rośnie dzidzia..Tak sobie myślę, że pewnie z 3 kg już będzie miała:-)..
Milusiej niedzieli dziewczyny;-)
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Klaudia pochwal sie co Twoj maz zrobil w tej sypialni..tzn poprosze o zdjeciajaki macie kolor scian i jaka fototapeta??chyba wiekszosc z nas nie ma juz ochoty na "dziekowanie" swoim mezomhehe
daj zdjęcia!! konieczniea mąż pewnie chce się prostaglandynami podzielić..
takie dobre serce ma... mój to już nie bardzo chce, tak wg grafika, na zawołanie
![]()
Pochwale sie napewno jak tylko uporzadkuje wszystko

a fototapeta to kwiaty (storczyki), kiedys wstawialam zdjecia salonu i jadalni wiec odkleilam ta z jadalni (najwieksza zaleta fototaper- zawsze mozna sciagnac i przekleic w inne miejsce a sie nie potarga!!!!!!) i przykleilam do nas... no a ze mielismy remont kuchni jak juz wspominalam to jadalnia tez calkiem inaczej teraz wyglada :-)
wkleje napewno zdjecia na pokoikach bo tam chyba najbardziej bedzie pasowac

Nooo co Wy tak słabo dziekujecie swoim mężulkom, ja nie wiem,
Ja w końcu się doczekam swojego we wtorek - 16.30 na lotnisku - uffffff, w końcu tatuś wraca (mam nadzieję, że nie będzie przesadzał z remontami). Nie było go ponad dwa miesiące i się strasznie stęskniliśmy, koniec robienia wszystkiego samemu, koniec dzwigania, sprzątania, prania, gotowania ...... no i początek dziękowania
![]()
wiesz gdybym ja swojego tak dlugoooo nie widziala to tez napewno inaczej bym do tego podeszla... ale nie jak sie przebywa z nim codziennie i trzeba co chwilke jakas wymowke... a poza tym przez to moje swedzenie to mi na wszystko ochota odchodzi

mamulica 100 lat
)
ja miałam ciężką noc bo M wymiotował do 3 rano. a już o 6.45 obudziłam się. teraz padam na twarz, a mój M zwlekł się z łóżka o 10 i chyba mu już przeszło.
Mieliśmy dzisiaj też iść na imieniny, ale odwołałam wizytę bo nie wytrzymałabym. Teraz leże i pewnie oeśpie przez dzień.
ja miałam ciężką noc bo M wymiotował do 3 rano. a już o 6.45 obudziłam się. teraz padam na twarz, a mój M zwlekł się z łóżka o 10 i chyba mu już przeszło.
Mieliśmy dzisiaj też iść na imieniny, ale odwołałam wizytę bo nie wytrzymałabym. Teraz leże i pewnie oeśpie przez dzień.
madziek
listopadówka 2009 :)
Hej e-cioteczki :-)
Ale u mnie dziś słonecznie i ciepło:-):-):-) aż żyć się chce:-)
Zaraz ubieram się i idę do mamusi na kawę, bo małżonek niestety w pracy:-(
Klaudzia ja uwielbiam rafaelo
:-), ale jeszcze nigdy go nie robiłam, moja mam często je piekła, ale ja głupia nigdy nie przypatrzyłam się jak ona je montuje:-( i jeszcze lubie takiego świątecznego orzechowca i ciasto z karmelem:-)
Klaudzia ja uwielbiam rafaelo

reklama
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Hej e-cioteczki :-)
Klaudzia ja uwielbiam rafaelo:-), ale jeszcze nigdy go nie robiłam, moja mam często je piekła, ale ja głupia nigdy nie przypatrzyłam się jak ona je montuje:-( i jeszcze lubie takiego świątecznego orzechowca i ciasto z karmelem:-)
u mnie tez sloneczko i od razu humorek lepszy... nawet w nocy troszke pospalam :-) psikalam stopy i lydki sprejem z woda i jakos zasnelam... :-)
a teraz ide na kwalek rafaela i ogarnac sypialnie

a co do ciasta madziu to ja rafaela tez nigdy nie robilam, kupilam gotowe w pudelku tzn mase a biszkopt sama zrobilam ;-)