reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Witam się pięknie :happy2:

Badaicko gratuluję Sałatki :-D Dawaj przepis :yes:

U mnie @ brak i powodu tego stanu niestety nie znam :-(

Agniesiar a skąd Ty jesteś, że do Olsztyna jeździsz na badania?? Znasz tam dobrych lekarzy?? Wiesz coś o klinice "Zygota" ???

reklama
Agniesia - juz sie przywolalam do porzadku i se komara krotkiego przycielam....toc w koncu w ciazy jestem to mi sie nalezy :-D

Jutro do pracy ide....ale mi sie nie chce :( Ty tez pewnie nie cierpisz poniedzialkow ?

Nic mi nie jest teraz - plecy nie bola, nic nie boli, tylko sie mecze z deka szybko....bo on tego 2 tygodniowego nic nierobienia to kazdy ruch jest dla mnie wyzwaniem hehe

Teraz to mi sie podoba - w końcu do rzeczy gadasz!!!:-D:-D:-D

Tylko pamiętaj w tej robocie to się nie przemęczaj, a jak poczujesz się coś nie bardzo to do domku -pod kołderkę!!!!

Nie wiem czy ty wróżka, czy co - zupełnie nierozumień skąd wiesz że nie cierpię poniedziałków!:-D

Witam się pięknie :happy2:

Badaicko gratuluję Sałatki :-D Dawaj przepis :yes:

U mnie @ brak i powodu tego stanu niestety nie znam :-(

Agniesiar a skąd Ty jesteś, że do Olsztyna jeździsz na badania?? Znasz tam dobrych lekarzy?? Wiesz coś o klinice "Zygota" ???

Jestem z Ostródy, od nas na badania wysyłają do Szpitala Miejskiego, a z niego to cuda wychodzą:szok:.

Już dzieki wynikom z Miejskiego pare razy o mało na zawał serca nie padłam!!!!

A jeśli chodzi o klinikę Zygota - to pierwszy raz słyszę!

Lekarza mam chyba dobrego, bo mnie do niego wysłała moja endokrynolog = nazywa się dr. Waśniewski.

Jeśli masz jakieś namiary na ekstra lekarz to podaj proszę - jeżeli za kolejne 6 miesięcy nie bedę nosić pod serduchem szczęścia to będę szukać chyba dalej!

Badaicko, mnie się wydawało, że 7 października, ale chyba jednak tej owulki nie było skoro nie mam @ :zawstydzona/y: W tym cyklu to już idę na monitoring i będzie czarno na białym :wściekła/y:

Agniesiar, ja jeszcze nie mam doświadczenia z leczeniem w Olsztynie ale jak mi się nie uda do końca roku zafasolkować to wybieram się właśnie do Zygoty bo tam robią inseminację. Chyba, że mój obecny gin poleci mi coś lepszego. Jak ja bardzo chcę, aby ten scenariusz się zmienił i żeby była fasolka beż pomocy kliniki i tych wszystkich medykamentów :-(

reklama
Do góry